Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam powiem ludzie:)))

Konta na portalach randkowych mają tylko brzydcy,nieudacznicy i dziwki

Polecane posty

Bo kto inny? Np facet : przystojny , inteligentny nie potrzebuje konta na sympatii czy innych glupkowatych portalach...ma powodzenie w realu : na uczelni, w pracy , na silowni, w kawiarni, dyskotece itp Tak samo panowie ktorzy szukaja wylacznie seksu... znacie powiedzenie krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje? no wiec doszłam do wniosku ,ze na portalach siedza starzy ruchacze , zboczeni panowie z malym ptaszkiem ,i lovelasy To samo tyczy sie kobiet: gdy widze konto jakies ladnje czy pieknej kobiety , mysle sobie : kurde ,taka piekna, tak ladnie pisze o sobie i nikogo nie poznala ? Ok moze byc niesmiala czy porzucona, ale to rzadkie przypadki...cos musi byc z taką nietak... Takie kobietyt maja facetow na peczki , codziennie kogos nowego na ulicy poznaja... Kogo mamy na portalach ? Kawalerów z zona i dwojka dzieci, panów sponsorów, dziwki, lovelasów, panienki z dobrych domow i feministki ktore czekaja na księcia z bajki, ogromna liczbe dzieci w wieku 12-18 lat , ludzie brzydcy , i nieudacznicy zyciowy czyli Ja...

kurwa znow aniela :O

nikt sie nie wypowie? Was to nie dotyczy ?

Gość hehehe a to dobre
Ttutaj sa same pienkni /:D

Gość ja nie potrzebuje konta na
portalach randkowych, bo mam powodzenie i bez tego, a z oszolomami nie mam ochoty sie zadawac

Gość cos w tym jest ..,
Ja tez nigdy nie potrzebowalam tam konta , te portale rzeczywisciesa dla ludzi z problemami ...psychicznymi

Gość Ja sie wypowiem
Wierz mi, na portalach są też przystojni faceci, ale nieśmiali lub wyalienowani.

Gość zostan tap madell
zgadzam sie w 100% z autorka...

Gość a...to...nie...prawda...
co za kicha, po czym tak stwierdzasz, to kompletna bzdyra, ja jestem ładniutka,wykształcona i niezalezna finansowo, jakis czas tez mialam konto w portalu randkowym i nie po to by szukac faceta na bzykanie ale poprostu chcialam poznawac ludzi a wybranek miałby byc ewentualnie z przypadku a nie konkretnego natawienia się na związek, ty widocznie jestes nastawiony odrazu na związek,byc może ktos cię w jakis sposob oszukał,skrzywdzil i teraz odbijasz sie na reszcie ludzi, szukaj przyjaciół a napewno trafisz wkońcu na swoja dziewczyne

Gość a...to...nie...prawda...
ale zgodzę się z tym że w większości to oszuści i należy miec oczy szeroko otwrte, no chyba je masz?

Gość to prawda co poradzicc
Ja tez tam mam konto... najlatwiejszy sposob do poznania dziewczyn na seks

Gość hha smieszni jestescie
a Tutaj to może nie siedzi desperacja ? sory nie desperacja tylko FRUSTRACJA :D:D:D

Gość hha smieszni jestescie
tam tez :)

Gość koyanisz
nie zgodzę się,bo ja też mam,a nie zaliczę się do zadnej z wymienionych grup.W moim przedziale wiekowym wiekszość to zajęci,a ja chcę poznac kogoś wolnego.Tyle,że to nie najlepszy sposób ,bo mężczyźni zamieszczają nie prawdziwe informacje.Moze tylko mnie sie tak trafiło,ale niestety dotąd bez zadowalających rezultatów.:(

Gość eeeeeeeeeeeeeloo
Nie do końca tak jest, ale owszem - raczej ludzie, którzy z jakiegoś powodu nie mogą znaleźć nikogo w realu, czyli z problemami. Nie wszyscy, ale pewnie większość.

Gość aabbccaa
Poza tym warto zwrócić uwagę, że na jedną dziewczynę zarejestrowaną na takim portalu przypada ze dwóch facetów. Tak, czy inaczej coś tu jest nie tak.

Gość grażka.
Ja się chętnie wypowiem. I nie zgodzę się. Korzystam z jednego portalu i nie uważam się za dziwkę:) Jestem w miarę atrakcyjna (nie mnie oceniać, ale jako takie powodzenie w realu mam), a mimo wszystko od roku jestem sama. Było kilku facetów, którzy próbowali mnie poderwać, ale mi nie odpowiadali. A czemu szukam teraz faceta w internecie? Jest kilka powodów. Szukam kogoś, z kim moglabym się związać na dłużej. Już mam dość tych sztucznych, krótkich związków. A jak poznaję kogoś na imprezie, to raczej łatwiej mi trafić na gościa, która szuka szybkiego numerku lub przygody. Po drugie portale są takim miejscem, gdzie są single i szukają drugiej osoby. Kilka razy miałam taki przypadek, że poznałam fajnego faceta (kolega kolegi itp.), który mocno mnie zainteresował, a po jakimś czasie okazało się, że jest już zajęty. No i na portalach są różne pomoce, które pomagają Ci wybrać tego odpowiedniego faceta. Na mydwoje, gdzie jestem, jest np. fajny test doboru partnerskiego, dzięki któremu mogę sprawdzić, czy dany facet będzie pasował do mnie pod względem np temperamentu. W realu czegoś takiego nie mogę na wstępie sprawdzić. No i korzystając z określonego portalu możesz spotkać ludzi Twojego pokroju. Są erotyczne portale, to tam w większości siedzą erotomani, o których wspominałaś. Są portale randkowe, gdzie są bardzo różni ludzie, no i są portale matrymonialne, gdzie już każdy szuka na poważnie. Wiadomo, że na mydwoje muszę trochę zapłacić za abonament, ale przynajmniej mam dostęp do mężczyzn, którzy też szukają zwiazku a nie przelotnej znajomości. Więc nie uważam, że portale są tylko dla desperatów, lovelasów, dziwek i innych, o których wspomniałaś:) To wszystko zależy od portalu, jak dla mnie:)

Gość gość
Po za byciem przystojnym i fajnym gościem trzeba jeszcze obracać sie w srodowisku kobiet. Jeśli taki przystojniak jest typem domatora a na uczelni i w pracy miał samych facetów to portale randkowe są jedynym wyjsciem. Zwłaszcza po 30 gdy trudniej znalźć wolną rówieśniczkę. Choć można zawsze poszukać wśód studentek.

Gość Amerikano, pseudo po tacie

Wbijcie sobie do głów że Faceci z portali randkowych są tam w większości przypadków tylko dla tego że to jedyne miejsce w którym mają dostęp do wolnych kobiet. Zwyczajnie nie mają okazji by podrywać codziennie 50 kobiet  na ulicy czy w klubie i liczyć na to że ta akurat będzie wolna, w ich wieku i podzielająca zainteresowana. W intrenecie mają już pewna selekcję. Nie wyglądają ani gorzej ani nie są nieudacznikami. Wręcz reprezentują trochę wyższy poziom niż przecietna krajowa. Patologia nie ma w zwyczaju korzystać z takich portali bo już dawno się sparowała w liceum. Istotnym problemem jest nieumiejętna ocena kobiet które wybrzydzają.Tylko dla tego są na takich portalach.