Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabella

Gorsety- trenuje ktos talie?

Polecane posty

Pokazcie no taki pasek, ciekawa jestem jak to wyglada... jedyne paski jakie nosze to takie od ponczoch (no ja w ogóle mam obsesje na punckie ponczoch i gorsetów)

ja nie mam zdjecia i nie mam niestety czasu buszowac teraz po necie. wlasciwie to musze niedlugo konczyc pozdrawiam

Gość dd1234567
fabella wpisz w google pas gorsetowy,to będzie to:)

Gość pani żona nie szalona
ohydnie wyglądasz. oszpeciłaś się i dalej to robisz? bleee mam 178 wzrostu, 98 w biuscie i 60 w tali- bez zadnych durnych gorsetow. Ty chcesz w ogole miec kiedys dzieci? to zapomnij o tym. deformujesz swoje narzady wewnetrzne i w zyciu plod sie w takim ciele nie utrzyma. gratuluje

Gość hm///\\\
niestety ale to prawda bedzie Ci ciezko kiedys utrzymac ciąże z takimi deformacjami, a mozesz wstawic zdjecie brzucha jak sciagniesz pas jak to wyglada?

Gość pas cnoty :P
hm///\\\ niestety ale to prawda bedzie Ci ciezko kiedys utrzymac ciąże z takimi deformacjami, a mozesz wstawic zdjecie brzucha jak sciagniesz pas jak to wyglada? nie może, bo najprawdopodobniej to photoshop a jak nie, to dziewczyna ma ze sobą problem :)

Gość mnie sie twarz nie podoba
ja tez bym spojrzała:P

Dzieci nie bede miala tak czy tak bo mam wyciete jajniki w wyniku bardzo nieprzyjemnego zdarzenia. Wiec problem z ciaza odpada.

Gość dziz
możesz wstawić fotke po zdjęciu gorsetu? nawet w bluzce. chce zobaczyć jak to wygląda w rzeczywistości, czy to bardzo sie rozłazi... sama chyba sobie zakupie gorset.

Gość pasożyt kosztuje
szczerze to malo co widac. szczegolnie na tym drugim.

Gość tej roznicy między biustem 105
cm a talią to specjalnie dużej nie widać. ale i tak ładnie :)

Gość pani żona nie szalona
przykro mi ze nie mozesz miec dzieci *_* a na tych zdjeciach- no za duzo nie widac ale jakos to super nie wyglada... tak kwadratowo ^^ bazienka- ja tez krav maga:D

Niestety nie moge w sumie mi samej ez przykro bo mam marzenia jak kazda kobieta, no ale cóz. Wrzucilam to drugie zdjecie bo troche dumna z niego jestem :D

Gość dziz
szczerze to na tej pierwszej średnio sie prezentujesz, nie widać kształtu klepsydry. za to ta druga fota jest przepiekna i talia wygląda na niej niezwykle ponętnie!

Ta druga to fotka z sesji na której pozuje z mieczem i kijem i jestem bardzo zuaaaa... xD

Gość dfdwrrwsugarbrown
wygladasz spoko, i jak akzda nastolatka amsz odpaly..tu akurat w strone black metalu.przejdzie Ci niedlugo, wtedy bedziesz umiala wykorzystac swoja seksualnosc i kobieca figure..powodzenia:)

I owszem, jest to 'trening' talii poniewaz co kilka tygodni sznuruje sie gorset coraz ciasniej. Ja zaczelam z 30 calami w talii teraz jest 20. To spory wysilek.

To nie odpal tylko cos na czym sie wychowalam :D To nie przechodzi, widze po swoim ojcu (jak ta moja biedna mama z tym wytrzymuje- nie wiem, dla niej to kosmos). Ale talie zawsze chcialam taka miec! :D

Gość sfsdfsdf
a skad wytrzasnelas taki gorset? bo ja szukam i szukam i znalezc nie moge :/