Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabella

Gorsety- trenuje ktos talie?

Polecane posty

bazienka... nie wyobrazam sobie zeby facet mnie potem piescil po worze skory wiszacym z tali... mozna sie porzygac.... pierdole gorset i talie osy, jak mam miec taki "seksowny" fald skory.

Gość grertt
nie wisi skóra bo się ona kurczy pod tym gorsetem tak jak po ciąży jak nosisz pas wyszczuplający to skóra nie zostaje, na to potrzeba czasu, ale fakt nie dała zdjecia samego brzucha tylko w cieniu lub pod bluzka na plaży wszyscy w kostiumach a ona majtki i koszulka, wiec chyba sama nie jest zachwycona tym co 'osiągnela' :o

Gość fggffggf
up

Gość fggffggf
pewnie nie da bo to az tak apetycznie nie wygląda jakby sie wydawało :o

Gość wings of butterfly
to jest wg mnie chore, jak można sie tak deformować? teraz piszesz, że nie chcesz mieć dzieci ale masz dopiero 16 lat więc jeszcze goowno wiesz co chcesz a czego nie. Ja też nie chciałam mieć dzieci w wieku 16 lat, teraz mam 22 i całkiem inny pogląd na życie niż wtedy. Człowiek się zmienia a Ty sobie zrobisz krzywdę i za parę lat będziesz sobie w brodę pluła jak Ci przejdzie fascynacja black metalem. Też lubiłam black metal jako młoda osoba ale takich cyrków nie odwalałam, żeby na włąsne życzenie sobie zdrowie rujnować :O

Gość Gosiasan
Hej no mam pytanie liczę na wasze wsparcie, chce kupic 1 gorset, ale mówia ze lepiej od zwykłego kupic czyli allegro, moje pytanie jest takie czy 38 rozmiar pasuje do tali 74 cm??

Gość prawictwo pospolite 143
gorsety na pewno nie są zdrowe .. Jezeli je nosisz , to ostrożnie .. Nie próbuj w ten sposób uzyskać wiecej niz 5 cm w talii