Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fabella

Gorsety- trenuje ktos talie?

Polecane posty

Gość dfdwrrwsugarbrown
pewnie niedlugo Cie zaprosza do rozmow w toku.

Gość sfsdfsdf
duzooo niestety wlansie dlatego ciezko mi znalezc :/ mam 95cm

Gość sfsdfsdf
i szukam wlasnie takiego dlugiego...bo jestem wysoka 190cm... mam 95cm w talii. Wiec nie moge miec takiego strasznie krotkiego :/

Wysilek oraz druga skóra. Owszem, gorset jest wygodny ale dopiero po jakims czasie, kiedy cialo sie przyzwyczai. Bo na samym poczatky bywa ciezko.

Gość Lorellla
Chcialabym taki gorset na 100dniowke ;-) oczywiscie pod sukienke Gdzie go kupic mozna?

sory fabella ale na zdjeciu pod mstem wygladasz ochydnie... nie ma to nic wspolnego z pieknem i kobiecoscia...

To nie mialo byc piekne i kobiece ;) to mial byc corpsepaint i black metal :P

wiesz co? ja nie bylam grzeczna dziewczynka, ale zachowala sie we mnie odrobina kobiecosci pod tymi wszystkimi fatalaszkami... to jest po protu najzwyczajniej ohydne. wiesz dla stworzenia klimatu mozna sobie tez uciac reke, zedrzec skalp z glowy... moze nieczucie potrzeby bycia kobieca wiaze sie z wiekiem, ale w koncu przychodzi ten moment... a to cie oszpeca najzwyczajniej.

Carrie sloneczko, nie masz w tym swoim szczesliwym zyciu nic lepszego do roboty, ze mnie sledzisz? :) Czuje sie zaszczycona.

Zadałam Ci pytanie rozpustnico. :classic_cool: I odpowiedz mi na wczesniejsze. Jak Twoja ciotka/matka/babka/siostra zareagowała na to ze sie chwalisz na forume tym, ze dawałas doopy w wieku 14 lat? :classic_cool: