Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmanalny

Mialam dzisiaj orgazm analny.

Polecane posty

Gość orgazmanalny

Nawet nie wiedzialam, ze to mozliwe. Od jakiegos czasu masturbujac sie lubilam sobie pobudzac okolice odbytu, a potem zaczelam wsadzac palec. Dzis mialam okres, ale zaczelam sie piescic z chlopakiem i oboje sie bardzo podniecilismy, ja mu piescilam czlonka, on zaczal mi piescic pupe i wkladac tam palec co bylo bardzo podniecajace. Potem powolutku we mnie wszedl i zaczal sie poruszac jak przy normalnym stosunku, najpierw delikatnie, a potem coraz szybciej. Juz po jakiejs minucie mialam orgazm. Sama jestem jeszcze w szoku :) Czy ktos tez przezyl orgazm analny?

Gość kruon
Też mi się marzy spróbować seksu analnego z kobietą. Nie było mi dane jeszcze. Może jest jakaś chętna na próbę ze mną? ;)

Gość marze o analu
ale zona nie chce sie zgodzic. Bardzo podnieca mnie widok kobiecej dziurki odbytowej, jesli jest dookola pociemniala. Moglbym w taka wchodzic bez konca i spuszczac sie z rozkosza do srodka.

Gość aafisia fisia
anal mnie obrzydza, mi się to kojarzy z gejami, w odbytnicy jest kupa; i jeszcze w okres uprawiałaś sex..; fe:) ale jak Tobie się podobało to spoko, ja bym tak nie chciała

Gość jeszcze kilka takich spotkan
i podniet i twoja podniecona dziurka bedzie wypuszczala kupe , gazy bez zadnej kontroli w sumie nie bedziesz musiala sie podniecac... pieluchy proponuej zakupic

Gość noo ja dziekuje
jeśli partnerka cierpi na któreś ze schorzeń odbytu, np.: wrzodziejące zapalenie jelita grubego, kłykciny kończyste, żylaki odbytu czy zmiany zapalne okolicy odbytu. Z kolei, jeśli partnerzy są zdrowi oraz używają prezerwatywy, miłość grecka nie jest szkodliwa dla zdrowia , choć niektórzy lekarze przyznają, że może skutkować nieprzyjemnymi dolegliwościami, takimi jak: bóle jelit, biegunka, hemoroidy, zaparcia, uczucie rozdęcia brzucha czy nietrzymania stolca i gazów. Oprócz tego, w czasie stosunku analnego może dojść do przebicia ściany jelita lub rozluźnienia zwieracza. Oczywiście, seks analny, podobnie jak każda inna forma kontaktu płciowego, może spowodować zarażenie wirusem HIV oraz wirusowym zapaleniem wątroby typu B, dlatego decydując się na taką formę kontaktu z nieznajomym, ZAWSZE używaj prezerwatywy. Jeśli zauważysz, że krwawisz po odbyciu stosunku analnego, koniecznie skonsultuj się z lekarzem proktologiem.

Gość orgazmanalny
Bzdura.

Gość orgazmanalny
sorki, bzdura byla do tego, kto napisal, ze bede nosic pieluchy :)

Gość noo ja dziekuje
jezeli koles z takim samym zpaalem bedzie ci podkladal pod tylek pieluchy, co wciska Ci w odbyt swojego penisa, to prosze bardzo nie jest powiedziane, ze na pewno, ale trwale rozluznienie zwieraczy wlasnie to oznacza...

Gość niestety to prawda
to sa miesnie, a miesnie jak dzialaja ?? podstawy fizjologiczne, cwiczone sie wzmacniaja, pod warunkiem ze sa cwiczone w odpowiedni sposob a rozluzniane sie rozluzniaja mozesz uprawiac, ale nie udawaj, ze ciebie to nie dotyczy po kazdorazowym stusnku takim nastepuje rozluznienie porownam to do akrobatki ktora rozciaga dane miesnie i one nagle jej sie nie zbiegaja... podobnie w tym

Gość kompendium oznacza ze
znajduja sie w nim wsyztskie informacje, a tutaj brak tych o powiklaniach zdrowotnych jesli tam dbacie o swoja wiedze no to gratuluje

Gość wlasnie mam pytanie
gdzie w takim razie byla kupa ????

Gość aafisia fisia
no i dlatego, że mięśnie się rozluźniają, żeby nie było przykrych, śmierdzących niespodzianek lepiej przed takim rodzajem sexu zrobić sobie lewatywę...dla spokoju

Gość aafisia fisia
a czym odczuwacie orgazm analny? odbytem?

Gość tak pierdza
:D

Gość orgazmanalny
nie wiem skad te informacje, ze sie miesnie permanentnie rozwieraja itp, codziennie ludzie robia kupe i jakos ciagle panuja nad zwieraczami :) przegladam strony o seksie analnym i wszedzie pisza, ze jest bezpieczny jesli sie zachowa zasady hiieny i uprawia go ze zdrowym partnerem. Tak naprawde to ludzie od wiekow to robia, to bylo niesamowite doznanie i zalozylam ten topik, zeby sie podzielic naszymi doswiadczeniami, a nie nawzajem dogryzac :)

Gość orgazmanalny
orgazm analny odczulam w srodku, czym, no nie wiem, trudno opisac orgazm :) a kupy chyba w srodku nie bylo, bo nie chcialo mi sie isc do ubikacji :)

Gość aafisia fisia
no w sumie moze i racja, jak sie higienę zachowa, zrobi kupę przed to będzie ładnie; ale opisz ten orgazm, bo ja nigdy takiego nie miałam i nie bardzo mam ochotę próbować

Gość niestety droga kolezanko
wejdz na strony naukowe, a nie na takie extra kompendia jak tu polecalas od kupy sie nie rozwieraja, gdyz dziala to w druga strone, czy dalej tego nie rozumiesz, ze kupa tylko wychodzi a nie wchodzi podstawy anatomii podstawy anatomii funkcjonalnej poczytaj o funkcji zwieraczy

i kolezanka nawet nie wie skad ma oregazm analny oto wyedukowane spolecznestwo a pozniej placz i zgrzytanie zebami s

Gość aafisia fisia
a nie kojarzy Ci sie taki rodzaj sexu z homoseksualizmem?

Gość mi nie, ale za to kojarzy
mi sie z nietrzymaniem kalu

Gość aafisia fisia
ale zwieracze są regulowane głównie przez układ nerwowy, a przecież skurcz jest pobudzany przez układ współczulny a chyba taki ma przewagę podczas sexu bo człowiek jest pobudzony i podniecony, no chyba ze po pijaku lub przez sen....to wtedy raczej więcej jak pewne że zwieracze puszczą...

chyba wlasnie to chyba :D otoz po samym jednorazowyms tosunku analnym zauwaza sie rozluznienie zwieraczy, moga sie w tym czasie pojawiac gazy, albo luzny stolec i to sa fakty po kilku godzinach zwieracze znowu satja sie napiete nie musze chyba tlumaczyc co sie dzieje, gdy miesien jest nadmiernie rozciagany ?? chronicznie >> istnieje spore ryzyko niestety takich powiklan nie mowie ze musza sie pojawic u kazdego, ale takie ryzyko jest odpowiedzialne osoby powinny o tym wiedziec wybaczcie mi , ale naprawde dziwie sie mlodym ludziom ktorzy maja gdzies edukowanie sie/// w takich zwlaszcza kwestiach a wydawaloby sie ze teraz jest dostep do wszytskiego

Gość orgazmanalny
No to moze przeslij mi linka do jakiegos naukowego portalu, bo ja sprawdzilam tez te medyczne, ale nie znalazlam takich informacji, ale jak to prawda to nie bede taka chetna do seksu analnego. Trudno mi opisac orgazm, bo orgazm trudno przeciez opisac, poza tym ten byl dla mnie zupelnym zaskoczeniem. Byl on gleboko w pupie, podobno tam sa zakonczenia od pochwy, ktorych penis dotyka przy penetracji pupy. Seks analny zawsze kojarzyl mi sie z bolem, ale nie bolalo, z homoseksualizmem mi sie za bardzo nie kojarzy, poza tym mysl o homoseksualizmie mnie nie obrzydza, bo mam wielu kolegow gejow.

Gość orgazmanalny
Link z MediWeb (portal medyczny): http://mediweb.pl/sex/wyswietl_vad.php?id=814 Link z Onet.pl porada seksuologa: http://zdrowie.onet.pl/1422509,3533,,,,czy_seks_analny_moze_byc_szkodliwy,ekspert_seksuolog.html Poradnik zdrowie: http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/od-tyu_35164.html ("Ten rodzaj seksu nie wpływa negatywnie także na trzymaniem stolca. Mięśnie odbytu są przystosowane zarówno do kurczenia się, jak i rozluźniania.Po zakończonym stosunku odbyt jest wprawdzie jeszcze przez chwilę „otwarty- mięsień jest rozluźniony, ale szybko przechodzi z powrotem do stanu napięcia. Kilkukrotne ćwiczenie w ciągu dnia napinania i rozluźniania mięśni odbytu ( które można przecież wykonywać w trakcie codziennych czynności) bardzo usprawnia ten proces. Napinając mięśnie odbytu ćwiczymy przy okazji mięśnie dna miednicy, co ma znaczenie zarówno dla jakości stosunków seksualnych, trzymania moczu, jak i wpływa pozytywnie na przebieg porodu.") Przejrzalam wiecej stron i nigdzie nie znalazlam informacji o tym, ze zwieracze sie trwale rozluzniaja, albo nie pisza nic na ten temat, albo pisza, ze to bzdura.

Gość sara 33
Uwielbiam anal:) ale kocham sie tak tylko wtedy jak jestem strasznie mocno podniecona,wtedy nic nie boli i sprawia przyjemność:)

Gość oto dwa tylko, zaabwne
jeśli partnerka cierpi na któreś ze schorzeń odbytu, np.: wrzodziejące zapalenie jelita grubego, kłykciny kończyste, żylaki odbytu czy zmiany zapalne okolicy odbytu. Z kolei, jeśli partnerzy są zdrowi oraz używają prezerwatywy, miłość grecka nie jest szkodliwa dla zdrowia , choć niektórzy lekarze przyznają, że może skutkować nieprzyjemnymi dolegliwościami, takimi jak: bóle jelit, biegunka, hemoroidy, zaparcia, uczucie rozdęcia brzucha czy nietrzymania stolca i gazów. Oprócz tego, w czasie stosunku analnego może dojść do przebicia ściany jelita lub rozluźnienia zwieracza. Oczywiście, seks analny, podobnie jak każda inna forma kontaktu płciowego, może spowodować zarażenie wirusem HIV oraz wirusowym zapaleniem wątroby typu B, dlatego decydując się na taką formę kontaktu z nieznajomym, ZAWSZE używaj prezerwatywy. Jeśli zauważysz, że krwawisz po odbyciu stosunku analnego, koniecznie skonsultuj się z lekarzem proktologiem.

Gość teraz pewnie uda, ze nie umie
skaldac literek zabawne ze dzieci zabieraja sie za takie sprawy jak seks, a pierwsze slysza o np rozluznieniu zwieraczy po seksie analnym, albo o orgazmie - dramat jakis