Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka145

Dlaczego mój facet nie lubi mnie "tam" dotykać????

Polecane posty

Gość @juleczka145
pewnych ludzi nie da się zrozumieć, dotyczy to i kobiet, i mężczyzn :]

Gość juleczka145
CZy tworzymy udany związek, tego nie wiem . Trzymam się tego ,że chcę być z nim a to dla mnie dużo, gdyż nie potrafię się zakochać. (to wszystko jest skomplikowane bardziej niż budowa cepa) Jest pierwszym facetem , z którym jestem tak długo i narazie jest mi z nim dobrze.

Gość umcyk umcyk siala la
zrob tak. wez go na szczera rozmowe i mu zwyczajnie opowiedz to wszystko co nam napisalas. jak cie kocha to powinno mu zalezec na twoim spelnieniu. albo jak juz bedziecie podnieceni wyszeptaj mu do ucha. tak zeby pamietal o co chodzi. potem za kazdym razem podczas seksu bierz jego reke, połóż ją sobie na cipce i pobudzaj sie nia tak jak lubisz. jak bardzo sie wstydzisz to pomin etap rozmowy i za kazdym razem mu pokazuj co ma robic. chyba wiekszosc sie tak uczy poznawac wlasne potrzeby. proste. jak bedzie nadal mial obiekcje to wyslij go do seksuologa bo to nie jest normalne.

Gość juleczka145
Następne spotkanie mamy za kilka dni. Zobaczę " co da się zrobić" hihihih Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi i dobre rady. Napiszę pożniej jak to wyszło wszystko ;))

Gość juleczka145
Doświadczenia to on nie ma, fakt, ale żeby samemu jakoś tak nie wiedzieć??? To już mnie trochę zastanawia ;=}

Czyli, ze był prawiczkiem? Ale to i tak dziwne. Jak ja straciłam dziewictwo z prawiczkiem to on sam sie pchał do mojej waginy. Czasem wydawało mi sie, ze robienie mi dobrze sprawia mu wiecej frajdy aniżeli sam sex klasyczny :O

zrob dobra kolacje,butelka wina,ubierz sie sexi i..... poloz sie na sofie nogi szeroko,lampa na tzipke,wskaznik w reke i wytlumacz co z czym sie je (ew. lize :P ) proste jak swinski ogon!

Gość juleczka145
Nie był prawiczkiem ale doswiadczenia to on raczej nie ma. Tak sobie myślę, że właśnie te wszystkie kobiety, które nie chca uprawiać seksu po ślubie , nie chca tego robić , bo się facet po prostu nie wysila ot co. I wcale się im (kobietom) nie dziwię. Dopóki my jesteśmy w wolnym związku,to jakoś to wygląda, marnie bo marnie ale widujemy się raz na tydz około i miło jest tak się pomiziać, jednak gdy w małżeństwie brak tej satysfakcji z seksu, to drodzy panowie, nie dziwcie się ,że Wasze panie mają Was po prostu gdzieś.

Gość juleczka145
Jesteście niemożliwi ;);););)

a moze on jest gej? autorko,to sie lepiej z nim na stale nie wiaz,bo cie ominie duuuuuuzo przyjemnosci w zyciu!

O boże.:O Wiecie co, przez kafe zastanawiam sie, ktory moj kumpel jest prawiczkiem i czy tez jest takim frustratem jak Ci z kafe. :O:O

Gość nononononono.......1
moj facet wprost powiedział, ze moze mi 10 razy w dniu minetke zrobic, ale dotykac nie bedzie ani robic palcowy, bo jak sie "oslinię tam", to potem nie wie co z tym zrobic i jest cały ujebany...

Gość juleczka145
Gejem nie jest na pewno. Ciekawe co by powiedział, jakby to wszystko przeczytał. ;););)

Gość juleczka145
Minetka i dotykanie tam, jest dla mnie nieosiągalnie niestety ;(;(;(

nononononono.......1 moj facet wprost powiedział, ze moze mi 10 razy w dniu minetke zrobic, ale dotykac nie bedzie ani robic palcowy, bo jak sie "oslinię tam", to potem nie wie co z tym zrobic i jest cały uj**any... to ty jestes "sucha" jak ci robi minetke??? normalnie znawca musi byc :D

moj zaczał mi dopiero minetke robic po 2 latach bycia ze sobą..... w koncu sie wkurzyłam i powiedziałam, że jak mni enie podnieci i nie polize mnie tam, to mu juz nigdy loda nie zrobię, wiec zaczał lizac:D

no przed minetką sucha, dziwne, zebym cały dzien chodziła mokra..... odezwał sie znawca :P:P:P chodzi o to ze w trakcie leci wydzielina, no i on tego nie chce miec na rekach..co w tym dziwnego, kazdy ma jakies fobie i jebnięcia w tej głowie a znawcą jest dobrym bo minetke robi uuu mniam:)

Gość juleczka145
Ja nie poczuwam się zupełnie do robienia loda. On nie wysila sie nawet minimalnie więc i ja nie będę, On szczytuje-ja nie i tu jest problem . Nie mam zamiaru dostarczać mu dodatkowych bodzców , i tak ma ich więcej ode mnie ;)

autorko a czy Ty pieścisz swojego faceta oralnie? bo jeśli tak to tym bardziej mu się dziwię, że on taki nieśmiały :) a jeśli nie robisz tego to może zacznij :)to jest chyba typ faceta, którego trzeba "rozbujać" w tych sprawach.

chodzi o to ze w trakcie leci wydzielina, no i on tego nie chce miec na rekach..co w tym dziwnego, kazdy ma jakies fobie i j**nięcia w tej głowie -> rozumiem, że wody i chusteczek higienicznych to nie posiadacie? :O