Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka145

Dlaczego mój facet nie lubi mnie "tam" dotykać????

Polecane posty

Gość sjnk djre
zmień faceta :O

Gość moje zdanie 77
a potem przychodzą tacy ludzie do chrześniaka i ustami co tam lizali kogoś całują komuś dzieciaczka, blee, a wcześniej rodziców tego dzieciaczka :(

Gość pewno podrożały kacze jaja
nie lubi cie tam dotykać, bo jest przekonany, że zgodnie z nauka katolicką w pochwie są zęby, które, mu łapę obgryzą i kutasa, jak będzie ruchał w innym terminie, niz to zapisane w kalendarzyku małżeńskim w czasie owulacji.

Gość imperator kosmosu
może nie dbasz o higienę a w majtach jest busz

Gość juleczka145
Nie przypuszczałam, że temat jest jeszcze na topie ;) Od założenia tego tematu minęło już trochę czasu i już spieszę z informacjami na temat mojego związku. Otóż tego problemu już nie ma ;) Początki rzeczywiście były fatalne,ale teraz już nie istnieje ten problem ;) Mój facet jakoś przekonał się do tego i nie unika już dotykania mnie w tym miejscu. Prawdę powiedziawszy, to nawet nie wiem , jak i kiedy to się zmieniło ;) I co najważniejsze, doczekałam się pełnej satysfakcji z seksu ;) może potrzebowaliśmy czasu, nie wiem ;) Co do minetki i tego typu pieszczot, to nie jesteśmy jej zwolennikami i nie namawiamy się do tego nawzajem ;) Może kiedyś do tego dojrzejemy, jednak narazie wystarcza nam to, co jest ;) Pozdrawiam wszystkich rozmówców ;)

To bardzo dobrze że twój facet w końcu się przełamał i zaczoł cię dotykać w miejsca intywne. Jeśli nie odpowiada wam pozycja 69 to nie ma się co zmuszać.Po prostu nic na siłę. Być może z czasem dojrzejecie to wzajemnych pieszczot pozycji 69. Da mnie i mojej partnerki Przyjaciólki pozycja 69 to wspaniała gra wstępna. Daje nam dużą przyjemność.

Gość juleczka145
Najważniejsze, że obydwie strony tego chcą i nikt nikogo do niczego nie zmusza ;) Może i My do tego dojrzejemy ;) Kto wie ;) Mniemam, że gdy już znudzą nam się dotychczasowe techniki, które stosujemy, to zapragniemy jakiejś odmiany i może zmienimy coś w tym temacie ale jak narazie jest dobrze tak, jak jest ;)

Gość Supremus Dux
Nie chce dotykać Twojej cipeczki ?

Gość Ostatni raz na Kafe
jesli facet nie lubi cie tam dotykac to jakas ciota jest. i tyle.

Gość juleczka145
Jak już pisałam kilka postów wcześniej, ten problem już nie istnieje, więc z powodzeniem możecie i Wy i Ja możecie używać czasu przeszłego : "nie chciał" a nie "nie chce" bo już chce ;););)

Dla mnie N.P bardzo przyjemna jest wspólna kąpiel w wannie z ukochaną osobą. To coś niesamowicie przyjemnego kiedy partnerka siedzi plecami do mnie w gorącej wodzie w wannie i opiera się o mój tors lub gdy masuje jej plecy czy kark. Do tego np zapachowe świece które nadają miłą atmosferę i nastrojowa muzyka. Może też być po lampce szampana. Taka kąpiel znakomicie relaksuje.

Gość juleczka145
My nie mieszkamy jeszcze razem ale sądzę, że taka kąpiel rzeczywiście jest bardzo przyjemną sprawą ;) No i jakby nie było, planujemy mieć właśnie wannę a nie prysznic ;););)