Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Ksiazka Katarzyzny Cichopek "Sexy mama"

Polecane posty

Gość kalitiki no
przeciez dobrze tej durnej lasce napisala.

Gość Nie kupię
Nie potrzebuję rad od paniusi która jest oderwana od rzeczywistości.Co ona może wiedzieć o zmęczeniu i całodobowej opiece nad dzieckiem gdy tak naprawdę jej synek więcej czasu spędza z nianią.Co mają powiedzieć kobiety które mają więcej niż jedno dziecko i cały dom na głowie.Gdzie mają zostawić dzieci nie każdego stać na nianię.A i tak większość kobiet naprawdę potrafi o siebie zadbać a i do figury bez jej rad potrafi powrócić.Coś mi się zdaje ze tą książkę niedługo będą dodawać jako gratis do gazety.

Gość W życiu
Katarzyna już chyba sama nie wie co ze sobą zrobić.Narzuca się swoją osobą już chyba wszędzie gdzie się da .Co następne?Polityka? Żenua...tyle mogę powiedzieć o tej pseudo aktoreczce.A poradnik dla matek to już brak słów to raczej ona może się od Nas uczyć.

Gość A ja Wam powiem, ze...
Taaa... Jak można dawać rady jak być sexi jeśli się wygląda jak krzyżówka pudla z Pamelą Anderson? :P Choć rozumiem, są różne gusta, może dla kogoś Kachna jest wery seksi :D Gdybym była gwiazdą, a raczej pseudo-gwiazdą, to napisałabym książkę: "Jak sobie radzić z zaparciami i notorycznym nietrzymaniem moczu"- jak myślicie, zrobiłabym furorę, nie? :P

16:15 [zgłoś do usunięcia] fajna babka z forum Kup i bierz przykład!!!! Dla Ciebie książka idealna hahaha, babka;) faktycznie, pewnie podobny poziom :D

A ja Wam powiem, ze... - szkoda, że nie jesteś pseudo-gwiazdą, kupiłabym twoją książkę;-)

Gość Zuzka27
Nie.Cichopek nie jest dla mnie żadnym autorytetem.

Gość A ja Wam powiem, ze...
Znów_mama A ja Wam powiem, ze... - szkoda, że nie jesteś pseudo-gwiazdą, kupiłabym twoją książkę Hmmm... No cóż, chyba już gwiazdą nie zostanę, pozostaje więc czekać aż podobną książkę wyda jeden z Mroczków :P

Gość zenobiazgolobia
ja mam tę książkę no powiem, że ciekawa fajne ćwiczonka są pokazane całkiem calkiem:P

Gość jagodddddko
|widze ze slowo ksiazka jest obce wiekszosci " no wlasnie chyba widza co to jest KSIAZKA a nie nasmarowane na kolanie cos co ma sie sprzedac na nazwisku cichopek :o