Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznanianka02

Poznań - sklep z dobrymi jakościowo ubraniami

Polecane posty

Gość Poznanianka02
Podszyw: -1 do kreatywności :D

Gość marakuja***
H&M i Orsay to dla ciebie dobre jakościowo sklepy? przecież tam maja tandetne szmaty :O niestety dobre sklepy, które znam maja wyłącznie małe rozmiary... w ogóle ktokolwiek projektuje dobrą odzież dla wielorybów? tylko w jakiś szmaciarniach mają duże rozmiary

Gość Poznanianka02
Marakuja, nie szczekaj. Ośmieszasz się tą krytyką moich rozmiarów. A co do H&M - poszłam sprawdzić, bo nie znam się osobiście na sklepach, a mnóstwo kobiet na różnych forach podniecało się jakością tych ubrań. Więc weryfikuję: szmaty :D

Gość Poznaniaczek z Poznania
Poznanianka, czy golisz cipke ?

Gość marakuja***
nie wiem co jest ośmieszającego w pisaniu prawdy ciebie chyba kompleksy zrżerają

Gość Poznanianka02
marakuja spierdalaj stąd

Gość buyi76
autorko,zajrzyj tu:szafa.pl

Gość buyi76
autorko,zajrzyj tu:szafa.pl

Gość marakuja***
no już zjedz sobie batona i się nie denerwuj haha

Gość Poznanianka02
Podszywie - więcej kultury. Ja nie używam brzydkich słów :D Marakuja - o ocenę mojej figury - której nie znasz - nie pytałam ;) zawsze się pchasz z buciorami, gdzie Cię nie proszą, dokonujesz chamskich nikomu nie potrzebnych ocen i nazywasz je prawdą objawioną? A może nie umiesz czytać i nie doczytałaś, że pytam o sklepy, a nie moją wagę i że nigdzie nie wspominałam, że mam naprawdę duuuży rozmiar czy że faktycznie jestem otyła? A może jestem wysoka i mam duży biust?

Gość Poznanianka02
Marakuja - to chyba TY masz kompleksy, oceniając moją wagę.

Gość marakuja***
ja tylko stwierdzam fakt, że sklepy z naprawdę dobrymi ubraniami w Poznaniu mają rozmiarówkę kończącą się na M i nie wciśniesz mi kitu, że szczupła i wysoka dziewczyna z dużym biustem nosi duże rozmiary :O

Gość Poznanianka02
Nie jestem szczupla, ale nie jestem ani tlusta ani opasla. I tak sie sklada, ze nosze wiekszy rozmiar, bo mam: - cyc - szerokie ramiona - szerokie biodra - duzy tylek w pasie mam 64 cm :P i naprawde nie rozumiem czemu to ma byc problem kupic sobie wiekszy ciuch z dobrej tkaniny ktory sie zaraz nie pruje nie wierze tez ze nie mozna dostac niczego w L musze miec zaraz xs?!

Gość facet z ...
Cześć Poznanianka Chętnie Cię poznam, lubię dziewczyny z dużymi cyckami (nie mam dziewczyny). Czy jesteś dziewicą ? Całusy

Gość 5555555555555mmmmmmm
jak masz duże cycki to pewnie robisz masaż hiszpański w agencji (kutas między cyckami)

Gość Poznanianka02
up!

Gość Poznanianka02
up

Gość Poznanianka02
up

Gość Poznanianka02
Chcialam powiedziec, ze kupilam swietne jakosciowo koszulki za 19,90 i rownie dobre, o mniej ciekawym fasonie do spania za 9,90. W Poznaniu. I, dla informacji Marakui - zmiescilam sie w (nieco zawyzony) XS :D A kupilam S :P

Gość magdaZZZ
Witam, polecam sklep FashionBox przy ul. Chwiałkowskiego... ciuchy super - zawsze coś dla siebie znajdę. W sklepie czysto i elegancko nawet pachnie !!! Sklep posiada dwie wygodne przymierzalnie,ciuszki czyste i posegregowane oprócz ciuchów można kupić kolorowe zegarki, słuchawki i tanie perfumy. Naprawdę polecam. Jolka

Gość gość
Ubrania to pół biedy, ja zawsze najwiecej musze sie nalatac za dodatkami. Wiary nie dacie, jak ciezko jest teraz dostać fajne, modne oprawki. Ostatecznie zamówiłem przez internet na galeriawidzenia.com , dopiero tam znalazłem normalne ceny.

Gość gość
Jeśli szukasz sklepów, które oferują takie ubrania to przejdź się do Malty. Jest tam dużo sklepów z dobrymi markami, a wiadomo jak marka dobra to i materiał taki sam.

Gość gość
Dobre ubrania mają w www.shark.com.pl Mają świetnie wyglądające ubrania, które są dobre jakościowo. Na ich stronie możecie zobaczyć ubrania, które mają w swojej ofercie. Sklep znajduje się na Obornickiej 251.