Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce go jak najszybciej

Ślub cywilny. potrzebuję pomocy

Polecane posty

Gość ja daje mleko Gerber 3
Ja mialam przyspieszony Cywilny, placilam dolkadnie 123 zl i bylo to prawie 4 lata temu, w srode zalatwialismy formalnosci, a za tydz w srode bylismy juz malzenstwem:) tylko, ze ja bylam miesiac przez porodem i musialam miec zaswiadczenie od lekarza, ktory tydz. ciazy, wiec nie wiem czy w 5 tyg. przyspiesza wam, a po za tym po co wam szybki slub, boicie sie, ze ludzie beda gadac czy co? Mialam szybki cywilny, za to koscielny normalny i bylo super:)

Gość Ja też zamierzam ....
miec ślub cywilny a za rok kościelny. i mam takie pytani emoże i głupie :) Ile prosiliście osób ? Czy na ślubie kościelnym również prosiliście te same osoby ? JAk było z prezentami ? :)

Gość ja daje mleko Gerber 3
U mnie na cywilnym byli tylko swiadkowie, wiadomo slub tylko dla formalnosci, potem jeszcze ciasto i kawa z rodzicami, prezenty skromne, ale przydatne do domu. Koscielny taki normalny, sala, orgiestra i wiecej gosci, a prezenty normalnie, zazwyczaj kazdy pytal sie co kupic, bo ponad rok juz mieszkalismy razem i przez ten rok sami dorobilismy sie tego co powinno byc w domu i jest potrzebne do zycia, wiec od wiekszosci byly to pieniadze i skromne upominki

Gość Ja też zamierzam ....
Też bym chciała tak jak ty.. .ale niestety jest to chyba nie możliwe ;/ Aby byli tylko nasi rodzice. zaraz po focha się rodzeństwo rodziców... itd. Myślę o tym czy przypadkiem nie wsiąść ślubu po kryjomu i dopiero a w czerwcu ślub kościelny