Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak wytlumaczyc mezowi?

Moj maz nie lubi gry wstepnej

Polecane posty

Gość Kadeceusz
"Miały jedną, wspólną cechę - orgazmy pochwowe !" masz takie doświadczenie i zero wiedzy podstawowej, smutne autorko - jak on ma cię szanować by się z tobą kochać zamiast wykorzystywać do rżnięcia jak dajesz mu d**y bez satysfakcji? pretensje miej do swojej głupoty bo on ma przyjemność i tylko twoje narzekania mu przeszkadzają w życiu

Gość gość
To może warto by pójść razem do seksuologa, może jakby mąż usłyszał opinię obiektywną, to by coś do niego dotarło i może Ty, autorko też byś się dowiedziała jak zachęcać męża i żeby sprawy łóżkowe obyły się bez Twojego stresu i łez? Może kup mu na prezent jakiś fajny poradnik seksualny, taki uwzględniający psychikę kobiecą i jej potrzeby (męską też) i będziecie sobie czytać razem? Widziałam w księgarni przeróżne książki o tej tematyce, ciekawi mnie książka zakonnika o. Ksawerego Knotza, bo wywiady z nim mi się podobały, podkreślał znaczenia miłości, szacunku, ciepła. Naprawdę to smutne co tu opisujecie, można to zmienić, ale obie strony muszą chcieć. Powodzenia🌼

Gość księżna
"To może warto by pójść razem do seksuologa, może jakby mąż usłyszał opinię obiektywną, to by coś do niego dotarło" to jak to, opinia jego kobiety się dla niego nie liczy? ja myślę że tutaj po prostu mąż jej nie kocha, niestety. skoro on taki jest to powinna zachowywać się jak on czyli egoistycznie, szukać korzyści dla siebie, na początek brak seksu a jak się nie zmieni na stałe to seksu będzie sobie musiał szukać u innej, będzie koniec, rozpad związku

Gość gość
Mój czeka i robi wszystko aż ja będę miała orgazm a potem on to jest facet który dba o kobiete.bo ten twój to jakiś prostak co się filmów naogladal a kobieta jes jak gejsza spełnia zachcianki pana i wladcy

Gość gość
powinnas mu raz a stanowczo powiedziec co cie boli nie musisz byc na kazde jego zawolanie przez jakis czas nie pozwul zeby on cie dotykal jesli nie zrozumie tego ze czujesz sie przez niego odrzucona to jest gnojem a nie facetem tez bym nie mogla zniesc czegos takiego niedaj sie by cie omamil niech w koncu zrozumie ze masz jakies uczucia i ze nie jestes zadna d***** jesli to niepomoze poprostu odejdz od niego szkoda cierpiec przez kogos takiego spodka cie lepsze szczescie i milosc daj mu do zrozumienia ze tez czegos potrzebujesz i przez jakis czas nie oddzywaj sie do niego moze wkoncu sie obudzi szkoda mi cie nie przejmuj sie tym ze gdy mu to powiesz bedziesz plakac jak cos moge c***odac muj nr gg wrazie potrzeby pomocy i wyzalenia bedziesz mogla do mnie napisac z mila przyjemnoscia c***omoge gdy bedziesz miec dola sluze pomoca Sandra.

Gość Sandrusia1307
powinnas mu raz a stanowczo powiedziec co cie boli nie musisz byc na kazde jego zawolanie przez jakis czas nie pozwul zeby on cie dotykal jesli nie zrozumie tego ze czujesz sie przez niego odrzucona to jest gnojem a nie facetem tez bym nie mogla zniesc czegos takiego niedaj sie by cie omamil niech w koncu zrozumie ze masz jakies uczucia i ze nie jestes zadna d***** jesli to niepomoze poprostu odejdz od niego szkoda cierpiec przez kogos takiego spodka cie lepsze szczescie i milosc daj mu do zrozumienia ze tez czegos potrzebujesz i przez jakis czas nie oddzywaj sie do niego moze wkoncu sie obudzi szkoda mi cie nie przejmuj sie tym ze gdy mu to powiesz bedziesz plakac jak cos moge c***odac muj nr gg wrazie potrzeby pomocy i wyzalenia bedziesz mogla do mnie napisac z mila przyjemnoscia c***omoge gdy bedziesz miec dola sluze pomoca Sandra.

Gość żona nie
Droga autorko...jak ja Cię rozumiem. Jakbym czytała o własnym związku. Jestem męzatką od 2 lat. Znamy sie od 5. Ja mam 26 On 25. Na poczatku było dobrze. Orgazmów nie miałam ale przyjemność była bo była intymność, pieszczoty, i jak to ktoś tutaj wczesniej napisał-pasja. Nie myślałam o ogazmach, przyjemność mi sprawiała sama bliskość. Dzisiaj mój mąż jest dobrym mężem i ojcem. Odpowiedzialny i zawsze moge na nim polegac. No...prawie zawsze bo w łóżku jest lipa. Tłumaczyłam, pokazywałam naprowadzałam. I nic. Działa tylko na raz a ja nie moge oddac sie przyjemności bo przesladuje mnie myśl że "zaraz zrobi coś źle"-i nigdy sie nie myle bo zawsze wszystko psuje. Teraz skończyło sie na tym ze pracuje w delegacjach, jak wraca to sex wygląda tak że On mnie całuje(niedługo bo przeciez czas to pieniądz), posmera po ci..e, położy moją rekę na swoim penisie, poprosi o loda, wyposuwa od tyłu, na koniec sam sobie dogodzi ręką i finał na moim brzuchu albo piersiach. Jak on zasypia to sama sobie robie dobrze i tyle. Po tygodniu znowu go nie ma i tak w kółko. Już zaczeło mnie to przerazac bo napoczątku walczyłam o swoje tak jak pisałam wczesniej, próbowałam wszystkiego, sama brałam sprawe w swoje ręce i to ja dominowałam. wtedy było lepiej ale na dłuższa mete to nie przechodzi bo temperament mam taki ze wole żeby czesciej to facet opiekował sie mną. Nie mówie lezby leżec i nic nie robic ale....jeśli partner nie potrafi zadowolic to drugiej połówce z czasem tez sie odechciewa robic czegokolwiek bo ile można. Wpadłam juz w rutyne bo zaczełam wychodzic z założenia że jak szybciej mu dam to czego chce to szybciej bede miała to z głowy i wszyscy zadowoleni-on ze dostał a ja ze sie odczepi i da mi dogodzic sobie samej.

Gość gość
Dużo Tracisz bo mój zawsze zaczyna od minetki i mam pierwszy orgazm(oczywiście dobra higiena) potem dopochwwowy i ddochodza drugi raz kończę lodzikiem dosć długo go robie by mąż miał drugi wytrysk i sijam jego nektar tak jak moj spija mąż podczas minetki.A raz w miesiaccu podczas robienie loda nastawiam pupe i bierze mnie analnie bardzo delikatnie ,ze mam przyjemnośc nie ból.Gdy mąż tryśnie ja wtedy masz szczytowanie czując cciepłą spermę.Powpdzenia.

Gość facet który nie ogarnia
Wszystkie gadacie jak wam źle ale żadna nie powie jak powinno to wyglądać. Tatuś nie uczy bo sam nie wie. W romantycznych filmach jak w p****lach g... jest. I tako temat się ciągnie