Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milinois

Jak poderwać kolegę z pracy - proszę o porady

Polecane posty

Gość milinois

Jest wolny, a ja jestem chyba w jego typie, bardzo często na mnie patrzy. Pozatym często mi dokucza i żartuje co trochę mnie męczy.. Nie wiem czy faktycznie go tylko śmieszę czy też mu się podobam. Rzadko rozmawiamy, raczej takie przekomarzanie się. Pozatym z tego powodu że mnie czasem zaczepia, jego inny kolega go wyśmiał że chyba cos do mnie czuje i od tego momentu on prawie ciągle mnie ignoruje. Nie wiem czy z tej mąki da sie coś jeszcze zrobić. co oznacza jego zachowanie? po co mi dokucza i te wszystkie zaczepki?

Gość milinois
Aha-jeśli chodzi o mój wygląd nie uważam się za piękną, ale faceci mnie czasem podrywają. Więc wiem że mogę się podobać. Jak to rozegrać? On jest wolny, ja chciałabym przeżyć przygodę..

Gość milinois
taaaa. Hmm a może jakoś zrobić żeby sie mu bardziej podobać i go zachęcić? on jest raczej szorstki w sposobie bycia, taki co nie mówi o uczuciach tylko raczej cie wyśmieje..

Gość mad girl
Ja też chce kogoś poderwać. Ja mam problem bo jak on chce zagadać to ja sie wstydze, bo on za bardzo mi sie podoba. Ojej ja tez chce przygode

Gość zrup mu loda
.

Gość moilinois
raz ubrałam taką bluzeczkę że widziałam jak patrzy. Ale tylko raz, pozatym chce jak na razie nasza znajomość utkwiła w miejscu a ja wole sie ubierać porządnie.

Gość co robicie w weekend
facet sam poinien pierwszy zaproponować a ty go tylko musisz bardziej ośmielić

Gość tra la la la la la
jakby chciał to już dawno by sie umówił

Gość tra la la la la la
acha i dlaczego męczy cie, że ci dokucza? takie dręczenie to trochę końskie zaloty

Gość milinois
dobra bez głupot że "jakby chciał toby.." Ja tu chcę coś zdziałać i nie obchodzi mnie co by było gdyby tylko to co jest teraz. jak go podejść?

Gość Łowca z Bagien
co oznacza jego zachowanie? po co mi dokucza i te wszystkie zaczepki? Końskie zaloty prymitywa bez inteligencji i charakteru

Gość prawie jak o mnie tylko
działaj bo on na ciebie lecie, popieram jak wyżej, że to końskie zaloty, ale nie ma to nic wspólnego z inteligencja tyllko raczej z bezradnością i nieumiejetnościa zachowania się w takiej sytuacji, bo ktoś np. albo nie ma doświadczenie, albo nieśmiały albo co jest najbardziej prawdopodobne, to wyszedł z wprawy bo był np. w długim związku

Gość Łowca z Bagien
Jak inteligentny face może się nie domyślić że gnębienie dziewczyny sprawia jej nieprzyjemność :O ? To debil, albo sadysta