Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkub

kocham byla

Polecane posty

Gość Eleeene
wtrace sie jeszcze raz do twojego watku. Nie radze dzialac pochopnie na lapu capu.Taka rozmowe powinno sie przeprowadzic w spokoju , bez pospiechu a nie w biegu. Dla niej zaskoczenie tez nie bedzie najfortunniejsze. Przed taka zaplanowana rozmowa i ona bedzie miala czas na ewentualne przemyslenia. Mleko jest wylane i tylko rozsadek i opanowanie moze dac jakas szanse na naprawe. A poza tym zgadzam sie zupelnie z Reven Fujara . Pozdrawiam mlodsze kolezanki.

opuszczoba gorycz przez Ciebie przemawia. Widać w tym nowym związku nie jesteś szczęśliwa. To się rzuca w oczy. Ten jad, ta zazdrość o to uczucie. Wrzuć bieg wsteczny.

Gość szczurza mama
kurcze ja szukam,coś mi świta,że czytałam kiedyś coś takiego (ten wypadek i obrona). Jak znajdę wkleję tu. Może pamiętasz jaki miała nick często na kafe? Mówiłeś,że siedziała tutaj często

jakub nie szukaj tamtego tematu on był kiedyś Teraz jesteś tu i teraz. Teraz jesteś TY I ONA. Tamten temat był w akcie rozpaczy, rozgoryczenia. Teraz jest wystudzony. Pełniejsze spojrzenie. Tamto było wczoraj. To jest dzisiaj.

Gość jakkub
wiem ze siedziala, ze miala tu znajome, ale nie pytalem nigdy o nick

Gość opuszczoba_ona wlkp
FUJARA właśnie, że niczego nie żałuję. ! Teraz dopiero wiem co to jest prawdziwa miłość , nie żałuję że tyle wycierpialam bo na prawdę z tym jest niebo !! i niedługo nasz ślub z czego się bardzo cieszę !! :):)

Gość jakkub
duzo wie - tzn?

Też się cieszę i życzę wszystkiego najlepszego. Tylko po co tyle jadu do obcych i nie znanych Ci ludzi. To się nazywa po prostu chamstwem.

Gość opuszczoba_ona wlkp
szczurza_mama jak znajdziesz to napisz, ja chyba tez cos kojarzę ten temat !!

konkretnie nie napisała, ale wie o dziewczynach, że dużo ich było:(

Gość jakkub
dzwonilem do tego kolegi i powiedzial mi diwe rzeczy po 1 ona w poniedzialek jedzie w delegace za granice, ale nie wie na jak dlugo po 2 dzis chyba ida grupka znajomych do klubu, ona sie zastanawia czy isc moze pojde tam, i niby przypadkiem ja spotkam?

Gość opuszczoba_ona wlkp
FUJARA - bo mnie dziwi, ze czasem ludzie robia cos tylko myslac o sobie a pozniej nagle otwieraja im sie oczy i myslą, że każdy będzie na ich zawołanie... Ona może ma już swoje zycie, po co komuś przewracać je kolejny raz do góry nogami. Chce by był ostrożny, zranić kogoś nie jest trudno!

Gość jakkub
jesli chodzi o sex to nie bylo duzo, 2 ale jesli chodzi o umawianie sie, chodzenie na randki swirowanie, calowanie itp no to zdecydowanie wiecej jesli ona na prawde wie o wszystkim, to nie wiem czy bede potrafil spojrzec jej w oczy

Jakub ona wiew wszystko. WIĘC NIE ZASTANAWIAJ SIĘ CO UKRYWAĆ. TO BEZ SENSU. Prawda i tylko prawda. Szczera rozmowa aż do bólu. Wpierw spowiedź. Może dostaniesz pokutę i może rozgrzeszenie. Ale nie łódź się nadzieją WALCZ

Kuba, zrobisz jak uważasz. Jeśli mogę coś zasugerować, to porozmawiaj z nią przed jej wyjazdem, może będzie mogła spokojnie przemyśleć wiele spraw. Długa droga przed Tobą.

Gość szczurza mama
to chyba dobry pomysł,chociaż przywitaj się... W sumie macie rację,nie wkleję tego. Pewnie na niego jechała w złości,jeszcze by się chłopak zniechęcił:)

Gość 125
Ja kiedys miałam podobną historię... Wrócił po 1,5 roku. Starał się, obiecywał ślub, prosił o powrót... ja już byłam prawie wyleczona...Znowu popełniał te same błędy 0 typu pzreglądanie profili randkowych... Po 1,5 roku zostawił mnie bez słowa... W Są niestety mężczyźni niedojrzali, którzy doceniają tylko to, czego nie mają... Dlatego na miejscu tej dziewczyny bym nie wracała... A na miejscu Jakuba nie burzyła jej spokoju... Po rozstaniach i powrotach często pozostaje rysa, problemy z zaufaniem ,powrót starych problemów...I czuję się taki gorzki żal...Ale to moje przemyślenia...dałam szansę, żałuję... choć z 2 str po tym 2 rozstaniu wyleczyłam się z tego pana ewidentnie... Życzę dobrych decyzji... Jakubie, wróć do niej, gdy będziesz w 100 pewien... Przed powrotem do mnie, jego siostra dopytywała go, czy jest pewien, że jest gotowy na małżeństwo ze mną... Twierdził, że był... Po kilku mies mu przeszło:(

Gość jakkub
nie zdradzilem jej, nigdy ale wiem ze jesli ona tak mysli to moje szanse sa bliskie zeru

Gość opuszczoba_ona wlkp
125 - kochana lepiej, ze teraz niz po slubie... Znajdziesz kogoś kto Cię na prawdę doceni i pokocha całym sercem ! :)

Gość napisz list
idz do klubu i odaj jej, popros zeby przeczytala... nie klam, ona wie wszystko, pisała o tym na forum... walcz, i pamietaj ze nie bedzie prosto zraniles ja bardzo!

Gość 125
Ja kiedys miałam podobną historię... Wrócił po 1,5 roku. Starał się, obiecywał ślub, prosił o powrót... ja już byłam prawie wyleczona...Znowu popełniał te same błędy 0 typu pzreglądanie profili randkowych... Po 1,5 roku zostawił mnie bez słowa... W Są niestety mężczyźni niedojrzali, którzy doceniają tylko to, czego nie mają... Dlatego na miejscu tej dziewczyny bym nie wracała... A na miejscu Jakuba nie burzyła jej spokoju... Po rozstaniach i powrotach często pozostaje rysa, problemy z zaufaniem ,powrót starych problemów...I czuję się taki gorzki żal...Ale to moje przemyślenia...dałam szansę, żałuję... choć z 2 str po tym 2 rozstaniu wyleczyłam się z tego pana ewidentnie... Życzę dobrych decyzji... Jakubie, wróć do niej, gdy będziesz w 100 pewien... Przed powrotem do mnie, jego siostra dopytywała go, czy jest pewien, że jest gotowy na małżeństwo ze mną... Twierdził, że był... Po kilku mies mu przeszło:(

Gość napisz list
heheeheeh ale ktos dnalazl:D hehe ten temat jest ale ja tez nie mysle go ujawniac! koles spiesz ie i tak juz duzo czasu straciles!