Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pruut

kiedy wyjdą te cholerne ząbki??

Polecane posty

Gość pruut

od 2 miesięcy widzę u mojego synka wszystkie niemal górne ząbki. Są tuż po skórą, tak ze niemal już na wierzchu, są wyraźnie białe, można by wrecz pomyslec ze juz wyszły. Ale jednak nie:( Syn ma 12 miesięcy i od 2 miesiecy jest taki stan że tuz tuz a jednak nie wyłazą:( Ile to moze trwac?

Nasz miał te ząbki pod dziąsłami od ok 11 miesiąca. Pierwsze dwie górne jedynki wyrżnęły się w 13-tym. Teraz przebiła się jedna dwójka a ma 15 miesięcy. a pozostałe nadal widać tylko pod dziąsłami...

hehe to jak u mojego.. pierwsze przebily sie tuż przed rokiem a bylo wlasnie jak u ciebie ze 3 miesiace bylo widac no i na tym sie konczy ma dwie dolne i dwie gorne jedynki ma 15 miesiecy od dwoch miesiecy znowu widac dwojki ale nadal nic

Gość nmisia
mojej córce pierwsze zabki wychodziły 3 miesiace,po nich mona było powiedziec ze zabek jest wiec sie nie denerwuj mojej siostre synkowi wychodziły 4 miesiace jak miał roczek:)

Imili, nadal ma tylko dwie dolne jedynki? A co Ci lekarz mówi o tak późnym ząbkowaniu? Nas chce wysłać na usg, jeśli do grudnia nic się nie ruszy... (mój też ma tylko te dwie dolne jedynki, z którymi się na dodatek urodził)