Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka_ozdoby

Mam do sprzedania używaną biżuterię mojej mamy

Polecane posty

Gość Inka_ozdoby

Witam dziewczyny, Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana zakupem TANIEJ, używanej ale nie zniszczonej biżuterii (dostałam od mamy - mówi, że jest już na nią za stara :)) to zapraszam do sklepu: www.ozdobygarderoby.pl dział KOMIS. Może coś się Wam spodoba - możemy porozmawiać o cenach, pod każdym produktem jest opis a jak jest jakaś wada to też opisana. Niektóre rzeczy są na prawdę ciekawe i szkoda byłoby się pozbywać. Zapraszam serdeczenie ! Inka. www.ozdobygarderoby.pl

Gość nie chce mi sie logować
zajrzałam na stronę,znalazłam tam naszyjnik,który koleżanka mi dała,bo dostała jako gratis z klubu książki (czy czegoś takiego),wywaliłam go do śmieci,a na tej stronie kosztuje 50 zł :/

Gość kamiszek
na tej stronie nie ma nic za 50zł

Gość Ruska złodziejka
http://www.ozdobygarderoby.pl/?22,dwoista-natura taka bransoletke kupilam u ruski na targu za 9zl., mam jeszcze czarna...Raczej do zabawy sluzy mojemu dziecku niz do noszenia. skladana na magnesy... Ta kolorowa to kaminie naturalne a czarna hematyt hahah, za 9 zl....Ale to i tak taniej niz u Ciebie

Gość kamiszek
:) nie znęcajcie się nad autorką... dziewczyna chcę parę groszy zarobić i nie ma w tym nic złego. kupować nie trzeba :)