Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dana25

dzieciaki na weselu

Polecane posty

Dziewczyny! Jeśli bedzieci miały na weselu sporo gości z dzieciaczkami - polecamy się! www.kiddyboom.pl Samych wspaniałości na nowej drodze życia!

Gość szageszfer
Wszystko w porzo moje damy, tylko zróbcie coś z tą Waszą witryną, dajcie na piwo jakiemuś gimnazjaliście, nie on coś z tym zrobi, nie on nie miałczy.... Strona dno, choć idea słuszna.

Gość szageszfer
wszystko mam nawet flesza.

Gość jkhkh
ehh ja potrzebuje zaufanej opiekunki na wieczor..moja malutka wowczas bedzie miala 6 miesiecy a wesele na drugim koncu Polski..ehh

Gość gdzie?????
gdzie Wy w ogole dzialacie, strona fatalna chociaz bardzo interesujaca oferta----nie potrafiesie doszukac na niej z jakiej czesci Polski jestescie?

hmm, pomyślimy w takim razie nad stroną, choć...mnie się podoba.ale klient nasz pan. Dziękuję za sugestie - rzeczywiście nie ma informacji skąd jesteśmy - mieszkamy w Krakowie, obsługujemy Małopolskę, ale jesteśmy zmotoryzowane i chętne do pracy - więc w razie potrzeby - dojedziemy!

Gość Kkkkiikkka
Faktycznie, strona do kitu. Zbyt jaskrawa, zbyt duże litery, zbyt długo się wczytuje. Wiem, mam wolny komputer, ale pewnie spora część potencjalnych klientów ma takie, więc może lepiej zrezygnować z części grafiki na rzecz szybkiego wczytywania się strony. Poza tym i tak jest mało czytelna. A w zakładce "grafika" są jakieś opisy.

Gość sąsiadka trzcin
szata graficzna fatalna, strona mało przejrzysta, byłam tylko na stronie głównej, ale nie natchnęła mnie chęciom skorzystania z oferty, zapłaciłam sąsiadce. Chyba wszystkie kolorki zostały tu użyte, zrobił się fatalny w odbiorze obraz, brak tu spokoju! A właśnie o spokój i wyciszenie dzieci głównie nam chodzi w tych wieczornych godzinach.

Gość sąsiadka trzcin
chęcią, oczywiście chęcią powinno być

Oferta fajna, ale strona fatalna :( Coś z nią musi być nie tak skoro każdy, kto się wypowiedizał, ma takie zdanie. Jest mało czytelna, 'oczojebna', za duże litery, w dodatku chyba z zadnej sekcji nie można wrócić na strone główna (albo nie zauwazylam, ale przy tak pstrokatej stronie to nie sztuka!).

Gość kulerr
musza byc