Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Stalingrad wrócił do dawnego stanu emocjonalnego

Polecane posty

Prywatnie leczyć się to jest dobrze, a państwówka to zło. A tu - co się dowiaduję, że jest odwrotnie :D

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Stalingrad, bo Ty jesteś bierny. Są różni lekarze. Mam o tym pojęcie, bo w swoich nie swoich sprawach nachodziłem się po przychodniach i lekarzach. Na ubezpieczalnie i prywatnie. Jak trafisz na dobrego i życzliwego internistę, to możesz więcej uzyskać, niż u specjalisty, pod warunkiem, że to nie chirurgia albo schizofrenia. Poszukaj lepszego, co Ci szkodzi? U ilu byłeś? 2, 3, 5? 10? Ja zaliczyłem kilkunastu, zanim załatwiłem, to co miałem załatwić (psychiatrów miałem tylko dwóch, jakby ktoś pytał :p).

Gość TH IS It JP100%
Ze swojej strony mogę jedynie polecić zdrowe produkty żywnościowe i masturbację. U lekarza nigdy nie byłem i pryszczy nie mam.

Ja miałem pryszcze od 16 do 18 roku życia. Potem same znikły.

Gratuluję Loooser. Wreszcie się ruszyłeś do roboty :D

Powiem tobie, że brak dziewczyny i trądzik to okropne problemy. Sądzę, że mając dziewczynę, nie traciłbym wielu godzin tutaj. Mam takie myśli, żeby rzucić studia, rzucić to wszystko, bo co jest mi to potrzebne, jak jestem przegrańcem?

Gość Looooser lubię Cię
mam nadzieję że Twoje problemy to nic poważnego ? 🌻

Gość czyzby mama looosera odciela
kieszonkowe ?

Gość FAlTH HOPE GLORY
Waliłbym dzień i noc aż te pryszcze wyleciałyby ze mnie.

Gość TH is IT GL
Dziadek mu pasem rozumu do głowy przez dupsko nabił.

Gość Looooser lubię Cię
Wiesz, że mój sprytny i twardy wielki speleolog, jest gotów, poznać Twoją Czerwoną Komnatę, pośród zarośli ukrytą 🌼

Gość Looooser lubię Cię
Grotę! Oczywiście, grotę :)

Gość Parfirenia
Stalingrad, Ty szukasz sobie na siłę problemów, tylko po to, żeby móc się nad sobą użalać. Nawet nic z nimi nie próbujesz robić. Szczerze, ja bym nie chciała za nic mieć takiego faceta, jesteś niedojrzały i przy Tobie dziewczyna nie może czuć się bezpiecznie - wymuszony brak pewności siebie i zaradności. Ogarnij się, to do niczego nie prowadzi.

Gość Parfirenia
Kobieta zapewni Ci bezpieczeństwo tylko wtedy, kiedy sama będzie się czuła bezpiecznie przy Tobie. Ty jesteś nieporadnym, smutnym kolesiem, który wiecznie szuka czegoś, czym się może zdołować. Czemu nie zaczniesz żyć?

Wegetuję. Nie mogę przeskoczyć muru. Wolę nie skakać. Nie wiesz ile mam ran od przeskakiwania.

Gość Parfirenia
Ja mam same rany, ale to nie jest powód, żeby się na nich skupiać. Wiem, że są, wiem przez co je mam - wiem, czego więcej nie robić. Zostaw przeszłość za sobą, zacznij żyć. Nie wmawiaj sobie murów ani niczego innego, bo to nieprawda. Nie pier.dol z tym dermatologiem, że Ci coś wciśnie. Wszyscy moi znajomi, którzy poszli do dermatologa, wyleczyli sobie spokojnie trądzik. I nie chodzili do prywatnych.