Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Stalingrad wrócił do dawnego stanu emocjonalnego

Polecane posty

Gość face hope glory
Stalingrad sam się oddala od dziewczyn kiedy ma szansę na znajomości poznawanie dziewczyn kumpelstwo z nimi.

Gość face hope glory
jestem krewnym korkiego tachera :classic_cool:

Szczerze mówiąc face hope glory napisał dobrze. Nie tyle co kumpelstwo z nią coś mi dałoby, ale kumplestwo z jej kumpelami. Rzeczywiście, nie pomyślałem.

Gość kaposelko
czesc Stalingrad. Jak tam nie poznałeś dziewczyny?

ucz się ucz żebyś braków i poprawek nie miał. Żeby szybciej uczyć się pij napoje energetyczne mi pomagają;)

kiedyś czytałem że dziewczyny celowo idą na męskie studia gdzie jest pełno facetów cel wiadomy matrymonialny;)

chodzi o to jakie dziewczyny powodują że zwracasz na nie uwagę? chodzi o wygląd ewentualnie cechy charakteru

Nie żądam ideału, bo sam nim nie jestem. Ale taki idealny obraz to wysoka ciemnnoka brunetka o długich włosach, inteligentna i mądra (inteligencja a mądrość to dwie różne sprawy), wierna, z mocnym charakterem i poczuciem humoru. Znając życie, będzie na odwrót albo wcale, ale cóż, życie bajką nie jest.

a tego a być dziewicą? z wiernością to dość trudne w dzisiejszych czasach.

Przeszłość seksualna niewiele mnie obchodzi. Jedynie praca w charakterze prostytutki byłaby jakimś problemem. Wierność ... wiem jak ciężko z nią dzisiaj. Aczkolwiek dla mnie może być niewierna, tylko niech po powie, żebym zakończył znajomość. Nie żądam "dziewictwa".

hehe ani jedna się nie przyzna że lubi skoki w bok. Zawsze każda gra cnotliwą dopiero potem wychodzi cała prawda. To samo ilu miała też lubią kłamać i częste jest żę twierdzą że był jeden.

dlatego najlepiej gdyby przedstawiła komplet badań czy jakiej choroby nie złapała.

mylisz się. Kobieta zdradza z wielu powodów. Wystarczy że spotka przystojniaka co umie podejść kobietę i duża szansa że wylądują w łóżku.

kobiety lubią mieć emocje w związku napięcie dlatego sąz bad boyami. A Ty będąc spokojnym prowadzącym nudne życie spowodujesz żę sama znajdzie emocje z innym facetem.

człowieku znam takiego faceta jeszcze ze szkoły średniej zawsze za nim ganiały dziewczyny cham okropny teksty w stylu potwór nie potwór byle by miał otwór i o dziwo niedawno go widziałem szedł z ładną dziewczyną podobno to jego narzeczona. A sam facet problemy z prawem wymuszenie z nożem edukację skończył na szkole średniej robi na bramce w klubie. Ma plus zajebisty wygląd 2 metry wzrostu i sylwetkę kulturysty ideał wg kobiet;)