Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna lub kobieta

Czy zwiazek z 46 letnim męzczyzną, który nie ma rozwodu ma szanse ?

Polecane posty

Gość ale z ciebie pustak o matko
i corko

jaki pedofil ! nie mam 10 lat ani 13 za rok bede pełnoletnia a facet mysli o mnie powaznie, spotykamy sie nie od wczoraj, tylko on chyba boi sie co powie jego rodzina jak sie rozwiedzie i zwiaze z młodsza kobietą

Gość nie sadze by traktowal cie
poważnie, wmawiaj sobie co chcesz, jak ci z tym dobrze facet zostawi rodzinę dla 17-latki, gdybyś miała co najmniej 10 lat więcej prędzej bym uwierzyła

a co w tym dziwnego, co ma 45 letnia kobieta wiecej niz 17 letnia w druga strone byłoby dziwne

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta--Tylko,ze jak zdardza żone,to miej pewnosc,ze jak na jego drodze stanie ładniejsza od ciebie i jemu przychylna to on ciebie zdradzi :-) Głupie dzieczynki:-) nbie dosc,ze za zajetymi sie uganiaja ,to ejszcze za "starymi" jakby wolnych i młodych ,fajnych nie było :-)

doświadczenie życiowe, oni mają tyle wspomnien, napewno wiele trudnych chwil razem przeżyli i szczęśliwych też, takie rzeczy łącza ludzi, ale jesteś za młoda by to wiedzieć

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta--a jakby on myslał na powaznie,to juz dawno by sie z zona rozmowił.DZiewcze,jak to kTos juz napsiał,jestes workiem na sperme i tyle :-) A nawet jak z toba bedzie na całę zycioe,to wydasz mu sie po jakims czasie nudna,nijaka,bo zycie codzienne to nie spotkania,do tego ukratkowe.A Ty takze w zyciu codziennym bedziesz go miala dosc i jego wiek niestety bedzie cie draznił.Jego"starcze"przyzwyczajenia etc.

mężczyzna nie szuka kobiety doswiadczonej zyciowo, to kobiety szukają doswiadczonych mezczyzn

Gość jaabonka
I do tego facet ma dzieci i to na pewno juz prawie dorosłe.Adzieci nie beda cie lubiły. Pisze Ci to 44 latka.

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta :-) Ty to jestes dziewczyna,bo do kobiety to Ci brakuje rozumu :-)

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta a ile TY masz lat?

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta i nie pisz o zasciankowym mysleniu,bo dzieweczko ten ntwoj "staruszek"nie jest bezdzietnym,samotnym kawalerem tylko zonatym mezczyzna majacym dzieci. Obys sie nigdy nie przekonała na sobie jak boli zdrada.

tłumacz to sobie jak chcesz, twoja sprawa, ale tu na pewno piszą osoby duzo starsze od Ciebie, które wiedza więcej o życiu, sama bylam w rożnych dziwnych układach kiedyś, nic nie wynikło ze slow, które słyszałam i wyznań miłości i takich przykładów jest mnostwo. Jedno jest pewne, jak sie nie rozwodzi to po-prostu nie che. Facet jak kocha jest w stanie zrobić wiele, o tym tez sie w swoim życiu przekonałam

juz pisałam mam 17 lat i nie dziwie sie, ze tak sie unosisz, skoro sama masz ponad 40 lat, pewnie boisz sie o swojego a jego dzieci mnie nie ochodzą, nie bede ich wychowywac raczej :D bo sa starsze ode mnie im sie krzywda raczej nie stanie, jedna cora juz nie mieszka nawet z ojcem

ja nigdzie nie pisałam o zasciankowym mysleniu :d masz po 40, ale czytasz słabo, jak widzisz wiek to nie wszystko

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta :-) z aprzeproszeniem :-) jestes mała idiotka ktora jeszcze nie odczepiona jest o maminej spodnicy i mysle,ze poniekad jestes mała kurewka:-) ktorej "stary" 46 latek kupuje prezenty za uzyczenie mlodego ciałak do seksu :-) Po prostu facetowi szkoda kasy na dziwki a ty jestes taka mała,tania dziwka :-) i Ty 17 latko cos wiesz o miłosci :-) chyba do lalek barbi a nie do 46letniego "starucha" Aha,uprzedzam,mnie nikt nie zdardził,wiec nie przemaiwa przeze mnie gorycz :-)

Gość do neinka - cd.cd.
jak sie nie rozwodzi to po-prostu nie che. Facet jak kocha jest w stanie zrobić wiele, o tym tez sie w swoim życiu przekonałam :)dokładnie z zaznaczeniem, że mądy i kochający facet, a nie egoista i zdradzacz. Wiesz dziewczyna, ja nie rozumiem jednego, przecież to jasne, że jak facet: 1. okłamuje żonę, to w przyszłości będzie i kochankę 2. zdradza żonę, to jest w stanie z łatwością zdradzać też kochankę 3. jeśłi nie liczy się z uczuciami żony, to i w przyszłości .... kochanki 4. jeśli myśli o sobie teraz ... to zmieni tylko obiekt fizyczny, ale dalej będzie myślał tylko o sobie...

Gość buritto
dobra...nie za\uwazyłem wieku...sorry...Nie skreslam zwiazku z taka roznica wieku ale tu nie masz minimum podstaw do trwalego zwiazku, bo wszystko jest w fazie gadania a nie wspolnego zycia.Poza tym jestes młodziutka i jak sobie wyobrazasz zycie mlodej wdówki?

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta :-) mam 44 lata,meza 46letniego i nie ja sie boje,ze maz mnei zdardzi,tylko,ze maz sie boi,ze ja go zdardze i to zduzo młodszym ktory kreci sie koło mnie :-)

Gość do neinka - cd.cd.
"juz pisałam mam 17 lat i nie dziwie sie, ze tak sie unosisz, skoro sama masz ponad 40 lat, pewnie boisz sie o swojego a jego dzieci mnie nie ochodzą, nie bede ich wychowywac raczej bo sa starsze ode mnie im sie krzywda raczej nie stanie, jedna cora juz nie mieszka nawet z ojcem" Los Ci odpłaci, zapewniam Cię :) dla mnie to by było żenujące, być na twoim miejscu i kochać się ze staruszkiem :D czy jesteś nekrofilką?:D

Gość jaabonka
:-) przeceiz 17 latka to mała kurewka :-)

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta :-) nie brzydzisz sie robic loda takeimu 46 letniemu "staruszkowi"gdy wokoło Ciebie na pewno kreca sie fajni ,młodzi faceci :-)

a ty sie nie brzydzisz swojemu robic ? juz widze jak sie mlodzi za toba ogladaja :P za zgorzkniała babka po 40 analfabetką, która klnie i wyzywa jak szewc może liczą, ze im upieczesz placek, wg babcinej receptury, bo raczej nie liczą na seks

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta zauwaz 17 letnia kurewko ,ze ja mam 44 lata a maz 46 :-) Jet w wieku twojego sponsora :-) brzydziłabym sie jego gdyby roznica wieku była taka sama jak u ciebie tj 29laty :-) ja miałabym 44 a on miałby 73 lata :-)

Gość jaabonka
a modzi sie za mna ogladaja i licza własnie na seks :-) tak samo jak ten twoj sponsor 46 letni chce od ciebie seksu a nie zycia we dwoje :-)

Gość jaabonka
I niby ja zgorzkniała :-) po czym poznajesz :-) po tym,ze pisze o tobie prawde,ze jestes mała kurewka:-) Mam dziecko starsze od ciebie i jakby z takim starym sie zadało to by w domu nie miało co robic :-)