Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna lub kobieta

Czy zwiazek z 46 letnim męzczyzną, który nie ma rozwodu ma szanse ?

Polecane posty

Gość jaabonka
bezradny on :-) ale ja mam 44 lata,wiec dla mnei 2 lata starszy kutas to nie obrzerdliwosc,Gdy miałam 17 lat to dla mnei 25 latek był "staruszkiem"a co dopiero 46 latek :-)

dobra, juz nie przezywaj :D wmawiaj w sobie, ze sie ogladaja za twoim tyłkiem :P moze za mocno sie malujesz i dlatego ci sie przygladaja koncze z Toba gadac, bo nie o starszych paniach chciałam dyskutować 🖐️

*wmawiaj sobie

Gość jaabonka
bezradny on :-) pomysl ona 17 latka ssie 46 kutasa :-) a ja 44 latka ssię 46 letniego kutasa :-) i kto ma lepiej,ona czy ja ?bo mnei sie wydaje,ze ja,bo nie jest starszy o 29 lat,tylko o 2 lata :-) hihi,powtarzam sie :-)

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta :-) OK,wmaiwam sobie,ze za mna sie ogladaja i chca mnie perzeleciec młodsi :-) Ale pomysl,co Ty 17 latka tracisz :-) posuwa cie staruch ,zamiast młod:-) MNie moze posunac jakis zdesperowany młody :-) i ja bede z tego rada i zadowolona,a ty biedna 17 latko keidy bedziesz posuwana przez młodych:-) wtedy gdy bedziesz maiła tyle lat co ja i jakis zdesperowany młody bedzie chciał cie posunac :-)

Gość i taka mała dygresja...
ssę, nie ssię :P

dziewczyna lub kobieta ale Ty sie tak nie denerwuje, zalozylas temat wiec masz odpowiedzi, na pewno chciałabyś,zeby wszyscy tu pisali, ze na pewno sie rozwiedzie bo Cie kocha i będziecie żyli długo i szczęśliwe, ale na to są marne szanse. Spójrz na to z innej strony, jesteś młoda, na pewno zechcesz się wyszaleć, chodzić na imprezy, przecież nie weźmiesz go ze sobą..., ie pojeździcie do Twoich znajomych razem..

Gość jaabonka
bezradny on,ja nikomu nei załouje,tylko(juz na powaznie) uwazm,ze ta 17 letnia kurewka przekracza wszelkie granice,a temu jej 46 letniemu facetowi podwinie sie keidys noga i bedzie skomlał na kleczkach aby go stara zona do domu przyjeła.

Gość jaabonka
dziewczyna marzeń--Przeceiz tutaj widac gołym okiem,ze to ukąłd sponsorowany. 17 letnia kurewka i 46 letni sponsor.

dlaczego ma nie pojsc ze mna na impreze ? On jest rozrywkowy teraz juz nie ma nic na glowie jego jedna córka wyszła za maz, syn byc moze niedługo sie wyprowadzi, facet ma szanse zaczac nowe zycie bedzie mail duzo siły na zabawe

Oj, mała, tnie cię w chuja ten twój facet i to ostro. Aż dziw, że jesteś taka głupia, że tego nie dostrzegasz.

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta Ty tak na powaznie ;-) czy to po prostu zwykła prowokacja :-) bo jak dłuzej ten temat jest na tapecie to wydaje mi sie zbyt groteskowy :-)

Gość do neinka - cd.cd.
eee...... prowokacja dziewczyna, nie wdawaj się w prowo :D ta, niby 17 to zwykłe prowo :D mam podejrzenie,że to pisze ten staruszek :D i pewnie nim pogardziły 40-stki, bo mu nie staje malutki... pogardziły, bo czterdziestki nie jest łatwo zadowolić :D

Gość do neinka - cd.cd.
" ....dlaczego ma nie pojsc ze mna na impreze ? On jest rozrywkowy teraz juz nie ma nic na glowie jego jedna córka wyszła za maz, syn byc moze niedługo sie wyprowadzi, facet ma szanse zaczac nowe zycie bedzie mail duzo siły na zabawe..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jesooo, umarłam.... pisz jeszcze , mam niezły ubaw :D

Gość do neinka - cd.cd.
dlaczego ma nie pojsc ze mna na impreze ? On jest rozrywkowy ..... tiaa.... :D:D:D:D:D hahaha... jeszcze ranek nie tak blisko...... słowik to, czy skowronek.... ? :D:D:D:D:D dawno się tak nie ubawiłam :D:D:D:D

Gość aha i achh
no to niedługo zapewne dziadkiem zostanie. Będziecie mogli brać wnuczka na spacer :)

Gość do neinka - cd.cd.
"...w dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe , az eto uklad sponsorowany to jestem prawie pewna, za darmo by nie ciągnęła takiemu staremu ..." No baaa.... ale po cóż wzywać do zwykłego dupczenia i zarabiania kasy od razu Amora ze szczałą ?:D

hehe, wam trudno w to uwierzyc, bo 45 letnia kobieta jest starsza niz 45 letni mezczyzna po prostu tak juz to natura zrobiła a ten facet jeszcze jest w stanie sie bawic ;), ma w sobie wiecej zycia i radosci niz nie jeden mój rowiesnik a do tego jest dojrzały, czego im brakuje raz zdarzylo mi sie do tej pory, ze poszedł ze mna do klubu, ale niczego mu nie brakowało tańczył jak opętany młodzi mu zazdrościli

Gość do neinka - cd.cd.
no to niedługo zapewne dziadkiem zostanie. Będziecie mogli brać wnuczka na spacer nie, no to już było normalnie złośliwe ....:D:D:D:D

Gość do neinka - cd.cd.
hehe, wam trudno w to uwierzyc, bo 45 letnia kobieta jest starsza niz 45 letni mezczyzna po prostu tak juz to natura zrobiła byś się zdziwiła, jakbyś wiedziała, ile mają możliwości kobiety po 40-stce :D a facetom wacek już czasem przed 40-stką nie staje :D

Gość jaabonka
dziewczyna lub kobieta jak chcesz wiedziec miła 17 latko,to kobeita 45 letnia moze lepiej od swojego rowisnika wygaldac,bo sa botoksymoperacje plastyczne etc. Mezczyźni rzadko poddaja sie takim zabiegom. Popatrz na aktorki 45 letnie i na aktorow 45 letnich.Aktorki wygaldaja młodziej. A w srodku tez roznie sie starzejemyi wiek tutaj ogolnie nie ma nic do rzeczy,tylko ogolna sprawnosc organizmu.Osoba młodamozemiec organizm zniszczony,a starsza utrzymany na nalezytym poziomie.

"a facetom wacek już czasem przed 40-stką nie staje" może przy was

Gość jaabonka
E tamto zwykął prowokaxja,bo jakos mi sie nie chce wierzyc,ze 17 latka taka głupiutka :-) Moze ja tak mysle,bo samam mam w domu dziecko rezulutnie myślace :-)

Gość zochaaaaa
jaabonka a co ty zes się tak tematu uczepiła. Nie bronię tej dziewczyny, bo dla mnie jest to niewyobrażalne, sypiać z mężczyzną który mogłby być moim ojcem, choć ja jestem od niej sporo starsza. Ale to, że masz 44 lata nie upoważnia Cię do tego, żeby w każdym swoim poście( a napisalaś ich baardzo dużo) nazywać kogoś małą kurewką! Jako dojrzała kobieta sądzę że masz swoje życie i takie sprawy nie powinny Cię az tak obchodzić. Poza tym takie pisanie, że jesteś po 40 a oglądają się za tobą młodzi mężczyźni i że nie jeden zdesperowany chciałby z tobą spać i ty też byłbyś "rada" nie świadczy o tobie zbyt dobrze. Kobieta która kocha swojego męża i szanuje nie tylko jego ale i siebie tak nie pisze. jeśli chodzi o autorkę to sory ale dla tego faceta jesteś tylko zabawką, odskocznią od codziennych problemów z żoną, dziećmi. Znudzisz mu się to znów wróci do rodziny, a później znów zabraknie mu wrazen i będzie szukał kolejnej młodej kochanki. ten typ tak ma niestety

Gość do neinka - cd.cd.
"... ma w sobie wiecej zycia i radosci niz nie jeden mój rowiesnik" no baaa..... tak sobie mów ;) "a do tego jest dojrzały, czego im brakuje" no rówieśnikom podejrzewam, brakuje przede wszyskim żon i wiagry :D "raz zdarzylo mi sie do tej pory, ze poszedł ze mna do klubu, ale niczego mu nie brakowało tańczył jak opętany młodzi mu zazdrościli" jaka przenikliwość :D:D:D ehh... naiwność wprostproporcjonalna do głupoty:D ale trzeba uszanować błędy młodości :D

Nie ma co generalizować, bo wszystko zależy od konkretnej sytuacji. Tutaj jest dużo znaków zapytania. Jedna z koleżanek napisała Ci, żebyś powiedziała mu o ciąży, zobacz, spróbuj, na facetów to (niestety) działa jak woda święcona na diabła, jeśli nie są pewni uczucia do kobiety lub po prostu akurat się nią bawią. Dwa - wyobraz sobie siebie za 20 lat i jego za 20 lat. Czy nadal będziecie nadawali na tych samych falach? On już niebawem będzie szukał stabilizacji, a przed Tobą najciekawsze i najbardziej intensywne okresy życia! On będzie Cię spowalniał, Ty będziesz się denerwować. Osobna kwestia to smycz na Twojej szyi (on będzie się obawiał, że mu wyfruniesz znużona rutyną kapcie, gazeta, obiad, sjesta) no i TE sprawy. Kobieta między 30 a 50 rokiem życia to (podobno) wulkan, on szczyt swoich możliwości ma już raczej niestety za sobą. Zastanów się nad tym. Ważne jest też to, że de facto wchodzisz z butami w jego życie. Co by Ci nie mówił on nadal ma żonę. Chciałabyś być w jej sytuacji?