Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy49

Jak piękne są wspomnienia tych dni z brzuszkiem i pamiatkowe zdjęcia

Polecane posty

Gość Jerzy49

Piękne i radosne zdjęcie z Twoim dzieckiem w brzuszku.. Poszukuję naturalnej, otwartej kobiety do fotografii ciążowej. Mogę się umówić również po urodzeniu z małym niemowlęciem. Nie jestem młokosem bo mam córkę 31 letnią. Chcę wykonać zdjęcia do nowego portfolio o tej wspaniałej tematyce. Sesja bezpłatna - pozowanie za zdjęcia, które opracuję komputerowo najnowszym programem do edycji. Oszczędzasz 330 złotych zapłaty dla tych, co robią zdjęcia za pieniądze. Chętnie też zrobię fotki według pomysłu przyszłej Mamy. Dojadę bezpłatnie na terenie Szczecina i okolic. Na imię mam Jerzy. Udzielę informacji: e-mail: arconex@onet.pl

Gość a zdjęcia rocznego
maluszka???

Gość Jerzy49
Naturalnie, rocznego, półrocznego, 3 miesięcznego i Mamusi też...

Gość goska co ma ktoska
gosciu, wez juz spadaj z tym spamem bo mnie szlag trafia jak widze twoj 59 temat...!!!!

Gość Jerzy49
Gośka nie oszukuj ludzi chociaż. Nie 59 temat lecz może 6 wypowiedź. Jeśli jesteś konkurencją za pieniądze to cię rozumiem lecz takiego tonu konwersacji nie pochwalam. Wyluzuj się...

Gość Jerzy49
ARCONEX to w Polsce jest kilka firm. Jedna pracuje w branży telewizyjno-medialnej, druga udziela kredytów, kolejna sprzedaje naczynia ze stali szlachetnej. Tak więc szukaj dalej jak masz czas. Przed Tobą dobra przyszłość.

Gość prosze powiedziec nam
a moze poprostu niech pan przysle nam link do swojej agencji.gdzie pan pracuje,gdzie mialyby sie odbyc takie zdjęcia,itd...

Gość goska co ma ktoska
czlowieku nie osmieszaj sie...firm moze byc 5 milionow ale ze szczecina jest ta!! dziwne ze wlasciciel ma imie i nazwisko jakie ty podales:D:D:D

goska ale zes zablysnela :/ nienawidze takich szpiegow jak TY:P co Ci do tego czym sie chlop zajmuje?? widac twoje ograniczenie niestety... jak sie zajmuje finansami to juz nie moze byc fotografem? poza tym tropicielko firm w jednym miescie o tej samej nazwie moze byc tysiace i niekoniecznie musza byc w necie obecne...o zbieznosci nazwisk nie wspomne, pracowalam w tej samej branzy z kobieta co nazywala sie dokladnie tak jak ja roznily nas drugie imiona a nawet nasi ojcowie mieli tak samo na imie :) na dodatek mieszkamy w tym smaym miescie :)

Gość Jerzy49
Gośka no i co z tego? To jest właśnie dobry powód abym zrobił ładne, dobre i bezpłatne zdjęcia. Potrafię też dobrze opracowywać zdjęcia najnowszym programem znanej w świecie firmy ADOBE. Usuwam ze zdjęć niepotrzebne osoby czy elementy. Poprawiam makijaż na zdjęciu, dodaję ładnej opalenizny, wyszczuplam osoby, koryguję biust i usta oraz wybielam zęby. Ze starych zdjęć robię jak nowe. Oczywiście nie masowo. Komu zechcę. Bo to nie zakład. Mam taką pasję. Ty pewnie się czepiasz bo nie jesteś ze Szczecina i wiesz, że nie skorzystasz. Prawda?

Gość a potem się przy fotach
onanizujesz, nie??????? Za darmo nikt takich fot nie robi, jedynie zboczeńcy :-(

Gość Jerzy49
Dawno nie czytałem tekstu idioty. Albo idiotki. Onanizować się przy zdjęciach Pani z dużym brzuchem??? Mam troje dzieci i widziałem własną żonę w ciąży przez 27 miesięcy. Nie miałem ani wtedy ani dziś na ten widok ochoty do czegokolwiek nie naturalnego. Zwłaszcza, że moja żona w ciąży bardzo mi się podobała. Do dziś mile wspominam te chwile gdy czekaliśmy na dziecko... Jeśli zaś potrzebujesz zdjęć do podniecania się i tego co tam jeszcze sam (sama), potrzebujesz - to idź zaraz na PLFOTO.COM gdzie od ręki zobaczysz naprawdę ładnie zrobione fotografie kobiet, w tym duża część naprawdę bez żadnego okrycia. Te zdjęcia są po prostu piękne. Niektóre wręcz artystycznie zrobione. Trzeba umieć podziwiać piękno natury. Piękno kobiecego ciała. A zwłaszcza w tym okresie niezwykłym dla kobiety gdzie dokonuje się jej przemiana w Matkę.

Gość Jerzy49
Oczywiście na PLFOTO.COM te półtora miliona zdjęć kobiet wykonali wyłącznie zboczeńcy. Nie dość, że nie robili tego bezpłatnie to jeszcze płacą kobietom za pozowanie. To są dopiero zboczeńcy według ciebie - no nie?