Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sugar_kane

suknia ślubna DO KOLAN

Polecane posty

Gość gggoollsd
rzeczywiscie,te sukienki wygladaja jak halki,raczej na na wlasny slub bym takiego czegos nie ubrala

Gość szafirek...
ale jak sie nie ma podatnych wlosow na ukladanie to zdecydowanie kok jest duzo lepszym rozwiazaniem, bo przynajmniej po 1 tancu nic sie na glowie nie rozwali. ja chce jakis albo luzny kok albo gladki z boku.

hej, świetny topic. ślub mam w marcu i właśnie o sukni do kolan myślałam. biorę tylko cywilny ale nie chce sie pozbawiac białej sukienki ślubnej wiec myśę ze taka do kolan byłaby idealna. niektóre pokazane przez was bardzo mi sie spodobały. postaram sie też cos od siebie dorzucic jak znajdę.

Kurcze, najgorsze jest to, że jest tam wiele pięknych długich sukien, takich jeszcze nie widziałam (np. Syria z 2011) :-O nienawidzę was, namieszałyście mi w głowie :-P

tylko ten zwisajacy kwiatek mi sie w niej nie podoba ale pozatym jest idealna dokladnie taka sobie wyobrazalam na wlasny slub! :)

eyrtkjrtjjrejjtr - ad.1 linka - kupiłam ją 4 lata temu za 700 zł plus przesyłka !!! No nie, teraz to się wkurzyłam ... Ale warto, na żywo jest piękna!! :))

annakaszmanna - nie spieszy sie.. jakoś tak wyszło. jest pod koniec marca wiec mam nadzieję ze nie będzie żle z pogodą. ale na wszelki wypadek szukam tez jakiegos bolerka. jak coś macie to chetnie zobacze. podr

Ja będę brała slub w lecie, więc mam nadzieję, że uda mi się uniknąć bolerek itp. ;-) Nie podobaja mi się te wszystkie bolerka, narzutki, futerka...

sugar_kane tez za nimi nie przepadałam ale i tak sprawie sobie cos takiego,myśle ze uda mi sie wybrac cos gustownego pasującego do sukienki..poza tym w lecie tez moze sie zdarzyc gorszy dzień - przezorności nigdy za wiele w takim dniu;) na razie wybieram kiecke, zapodałyście tu naprawdę świetne, w weekend chyba zrobię rajd po sklepach jeszcze, żeby sobie juz do końca w głowie namieszac;)

a ja w maju bo to dla mnie najlepsza pogoda ani upal ani zimno wiadomo moze byc deszcz, ale zawsze tak chcialam ze wzgledu na to ze maj to miesiac zakochanych, i nie ma w nim tego chorego R w co niektorzy wierza... smieszna tradycja hahah :D

nawet jak bedzie zimno i deszcz nie wlozylabym bolerka ani zadnej innej ''narzuty'' :D wole wytrzymac spiąć sie ale na zdjeciach wyjsc bez tych dziwactw :D:D:D