Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosienkakak

marzy mi się III wojna światowa

Polecane posty

Gość małgosienkakak

żołnierze... wojna, walka o ojczyznę... nieszczęśliwa miłość, i ja zakochana a on umiera na wojnie, wtedy ja popełniam samobójstwo z miłości , i z tęsknoty- serio marzy mi się jak w filmie, ach gdybym żyła w czasie II wojny światowej miałabym co wspominać

Gość małgosienkakak
marzy mi się też gwałt zbiorowy na mojej osobie wykonany przezdzielnych wojaków armii czerwonej

Gość a mało to wojen jest ??
Jedź np. do Afganistanu, albo gdzieś do krajów afrykańskich, które prowadzą działania wojenne. Atrakcje tego typu masz zapewnione, ty tępa dzido :P

Gość To chyba się nie doczekasz
Obecna wojna to wojna technologiczna. Żadnych melodramatów, tylko ataki strategiczne...

Gość małgosienkakak
może pijade ale jeszcze jestem w liceunm, jak skończę... ale lubie takie klimaty, strach, płacz , dramaty

niestety byś nie miała wspomnień zgwałcili by i zabili. A przed śmiercią by między twoimi nogami był ruch jak na dworcu kolejowym

Gość Co wy z tymi gwałtami
Baby to jednak głupie stworzenia. Im się marzy wojna gdzie my musimy umierać, bo ich cipka swędzi i marzą im się brutalne gwałty przez jakiś spoconych wojaków.

Gość małgosienkakak
ale wy jesteście mało romantyczni, wyobraźcie sobie że ktoś mnie kocha, oni mnie porywają, zgwałcą i zabiją- a on jest tak nieszczęśliwy i się zabija, ale wcześniej ich z zemsty

skumaj dziewczyno że wojna to zniszczone miasta wybita ludność zgwałcone kobiety. Nie ma tam nic romantycznego każy wtedy walczy żeby przeżyć

Gość małgosienkakak
mój luby idzie na front i niczym rambo eliminuje wszystkich , którzy przyczynili się do mojej śmierci , to romantyczne ❤️

Gość małgosienkakak
no miasta zostaną zniszczone, ale jakbym troszczyła się o miasta to nie zaśmiecałabym go ;) zero romantyzmu w was, ucieczka przed wrogiem, terror- ile emocji

ciekawe czy byś była tak szczęśliwa domu byś nie miała to samo z pracą czy z uczelnią, rodzinkę by gdzie zesłali lub zabili została byś sama jak palec i to by nie było jak teraz że sobie siedzisz w domciu w ciepłym.

Gość małgosienkakak
Tak sobie marze i chyba mogę zawsze chciałam aby mój ukochany zginął z miłości do mnie , serio

a sama byś nie chciała zginąć w okopie trzymając broń w rękach? też romantyczne i patriotyczne!

Gość małgosienkakak
bylam w kambodzy walilo mnie stado murzynow na koniec obcieli mi cycory jakie ja mialam kurwa orgazy eh

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
a podobno ma byc 10 listopada, piszą tu o tym na innym topiku, moze sie zalapiesz ;P a tak serio to nie wiesz co mowisz dziecko, wojna to jest cos strasznego. dobrze ci o tym pisac przed kompem.....:O

Gość małgosienkakak
też bym mogła zginać, przynajmniej coś by się działo a tak to same nudy... zresztą w Afryce dzieci nie maja tak źle, przynajmniej nie muszą dbać o linie, prócz tego smrodu i owadów to chętnie bym się z nimi zamieniła

Gość Wróżbita Maciej nieprawdziwy
mam nadzieje ze to prowokacja bo czyz mozna byc tak durnym?

Gość Janek 0000000
idz sie leczyc bo cos z toba nie tak jest a ile bylo takich co nigdy nie doczekało sie tej romantycznej puenty bo zginely zgwalcone w meczarniach albo zagazowane

Gość małgosienkakak
każdy ma prawo miec marzenia, wy marzycie o nowym sachodzie a ja o wojnie albo takim życiu w afryce, tylko bez tych owadów

Gość Janek 0000000
to jedz do Afganistanu na linie frontu wojennego i przezyjesz o ile przezyjesz swoja przygode i bedzie git

Gość Henio Zawodowy Krzakowy Rypacz
W imieniu wszystkich gwałcicieli, psychopatów i innych jednostek aspołecznych które lgną do wojska, mówię stanowcze TAK wojnie. Pora w końcu coś pogwałcić w imię ojczyzny :-O :-O :-O :-O

Gość małgosienkakak
no i pójde i git

Gość no i co jeszcze
wróżbita nie kracz, 10-go mam wypłatę :P

Gość ciećwierzyna
mi też bym uszczupliła populacje polaczków o może i kilkanaście sztuk , śpieszyłabym się zanim sama zginę