Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia6554345

Moja córka jest..."zalotna"

Polecane posty

Gość Lidia6554345

Chcialabym poznac wasza opinie. Mam 13 letnia córke, Fajna z niej dziewczynkka, wiem ze dla kazdej matki swoje dziecko jest najpiekniejsze, ale obiektywnie patrząc Niki jest bardzo atrakcyjną dziewczynką, duzo wzbudza zainteresowan płci męskiej i wlasnie w tym sek, że widze jak ona sie zachowuje Gdy ktos przyjdzie do nad do domu, na kawe, pogadac, czesto męza koledzy z pracy przychodza na piwo na mecz, widze jak ona sie "niestosownie" zachowuje, ubiera obcisłe ubrania, robi bardzo zalotne ruchy, podkresla swoje atuty kobiecosci No ale sory, ona ma zaledwie 13 lat a niekiedy zachowuje sie (i to coraz czesciej) jak ........(chyba wiecie). Lubi podkreslac swoja sexualnośc, nawet gdy ma bluzke do bioder tak z niej cos zrobi ze przypomina to bardziej Top Rozmawialam z nia delikatnie ze mimo ze nie ma czegos prowokacyjnego na mysli, to tymi gestami,ruchami, sposobem mowienia, ruszania sie może kiedys zostac to odebrane jako propozycje i zalotnosc, i tyle sie slyszy o gwaltach itdd. Ona powiedziala ze nic swiadomie złego nie robi (jestem nie mal pewna że to wszystko celowo robi zeby wzbudzic zainteresowanie płcia męską) "Najsmieszniejesze " jest w tym ze ona do swoich rowiesnikow to tak nie zabardzo podchodzi, szokuje mnie to ze jest niekiedy zalotna do znacznie starszych , meza kolegow, sąsiadow, kuriera, listonosza, fryzjera, jej pediatry, dentysty itd... Odrazu przed oczami staje mi film Galerianki, wiem ze nie korzysta z uslug sponsoringu bo nie ma prywatnych pieniedzy a nic nic takiego, no ale sam fakt jak dla mnie jest dośc niesmaczny Cyz mam kawe na ławe wyłozyć że zachowuje się czasem jak mała prostytutka??i mnie to razi w oczy, i o tym jestem przekonana ze to umyslnie robi?? czy dalej delikatnie z nią sie "piescic"????

Gość No ja bym
No ja bym radziła nia "delikatnie" potrząsnąc

żebyś wcześnie babcią nie została. :o Dzieciaki teraz wcześnie interesują się seksem. Nawet 7latek powie, że sobie "trzepie". :o

Gość sdfgdhdfghsdfg
No potrząśnij ją ale tak mocno bo naprawdę zostaniesz babcią zanim ona nie skończy gimnazjum.

Gość dla dziwek
to jest wstretne co piszesz

a kto jej kupuje te obcisle ciuchy? i do swojego pokoju jak do rodzicow znajomi przychodzą :P

Gość Bodziu
Zaloz jej pas cnoty

Gość Lidia6554345
No wiem że wypada w takiej sytuacji potrząsnąc ale JAK?? Tak na ostro z nią??? Co do obcislych ciuchow to nie ma takich azzz skandalicznych ale ma takie przylegajace bądź rozmiar mniejsze zawsze bierze sobie, no nie bede jej juz robic wojny za to ze nie ten rozmiar wziela sobie, to jej ma byc wygodnie a nie mi, no ale fakt, sa takie kuse, lecz teraz nie ma luźnych ciuchow, chyba ze sportowe dresy szwedy, i bluzy z kapturem ale to nie jej gust wiec nie mam prawa nazucac jej mojego stylu Doslownie przejdzie sie po sklepach i zobaczcie ze nawet najzwyklejsze dzinsy są do póldupkow, i jak sie nachyli po cos to jej połowe tyłka widac a nie raz tak byłó ze ktos przyszedl i akurat wtedy musiala ten tylek wypiąc niby cos podnieść A co do wyjscia do swojego pokoju gdy przychodza goscie to tak dziwnie by było, jakbyscie zareagowali jak do kogos przychodzicie na kawe, a ten ktos wlasne dzieci zamyka w pokopju i zabrania wychodzic, jak idziecie do kogos na ciastko to wasza siostra/brat zamyka dziec wlasne? wy zamykacie swoje dzieci gdy ktos do was przychodzi?/ to tak dziwne troche Wogole moj mąz niewidzi nic w tym złego, on sie cieszy ze jego koledzy lubia jego corke, bo zazwyczaj nikt z tego towarzystwa nie lubi dzieciakow ale mąż jest dumny ze jesgo corka jet pozytywnie odbierana , on nie widzi nic zlego w tym Mowi do mnie ze sie czepiam, bo Niki rozmawia z nimi normalnie o futbolu o motoryzacji i nie ma nic w tym zlego, on nie widzi jej takich dziwnych zachowan bo moze dlatego ze jest jej ojcem i nie patrzy tak na to, ja jestem kobietą i umiem interpretowac niektóre jej perwersyjne gesty

Gość Bodziu
Kup jej dildo albo wibrator niech sobie ulzy serio to powinno pomoc i ostudzic jej zapedy

Gość ghfchsfd
jesteś zazdrosna?

Gość sdfgdhdfghsdfg
Jak ją potrząsnąć to ja nie wiem,ale musisz to zrobić stanowczo i nie bawić się w pieszczoty.Jeszcze dojdzie że któryś z kolegów męża zrobi jej dziecko to może w tedy twój partner przyzna ci racje,ale to już będzie chyba nie potrzebne bo co to da? Zrób coś z tym ale szybko.

Gość ja osobiscie bym
ja osobiscie bym ja nie tyle ze zawstydzała, ale przy tych osobach jakby sie "nieodpowiednio" zachowala,/odezwała to na bierząco bym ja sprowadzała do pionu takim tekstem, a ty mała nie jestes za młóda na takie słowo czy , podciagnij te spodnie bo ci cały tyłek widać itd... troszeczke radze odrazu reagowac i nie patrzec sie na to czy ktos bedzie sie krzywił na ciebie czy nie

Gość Edmunt Pipa
a ojciec? powibnien ją zaspakajac to by za obcymi nie ogladala sie matka tez moglaby ja czasem dopiescic ...

Gość taaaaaddddd
taaaa..." podciagnij te spodnie bo ci cały tyłek widać itd... " haahaa , jeszcze młoda by sie ucieszyła ze dodatkowo zwrocilas uwage na jej "atuty"

Gość ghfchsfd
a niech ją który przeleci to jej sie odechce :O

Gość uiygju,b hmng
toz to przszła dziwkkkkkkka

Gość taaaaaddddd
Do...ghfchsfd , albo odwrotnie, jeszcze bardziej zachce haahaa

Gość yuikl,
"wszystko celowo robi zeby wzbudzic zainteresowanie płcia męską)" czyli płcią męską się nie interesuje? a płeć męska nią?

Gość Bodziu
Jebnac jej takiego anala zeby nie mogla na dupie siedziec i powiedziec ze tak jest zawsze to sie odechce

Gość kawał suczy
z twojej córuchny i nic nie poradzisz to taki kurewski typ...

Gość dddddddm
Mocno przesadzacie. Skoro zalotnie się rusza i ubiera w domu, to żadna z niej galerianka ani dziwka. Raczej potrzebuje potwierdzenia swojej atrakcyjności. Skoro młodzi chłopcy jej tego nie dają - w wieku nastu lat hołduje się szkolne gwiazdy a nie prawdziwie ładne - to szuka wśród starszych - a tutaj o to łatwiej. Nic więcej.

Gość Lidia6554345
Oj nie raz mnie reka tak zaswedziala, zeby jej tak niekieidy slapnąć ,no ale jak ona to nazywa, NIE WIEM O CO MI CHODZI, i robi ze mnie despotke i głupią babe Był taki przypadek ze na weczor (tak 21) do męza dwoch kolegow przyszlo 2 tyg temu, a ona w noramnie majtko-bokserkach wyszla ze swojego pokoju, miala bluzke na ramiaczka, i raptownie wtedy przypomnialo jej sie ze z głownego pokoju miala wziąśc filmy dvd do ogladania i chyba tak z 20 minut szukala tych jej "filmow"i co rusz poruszala jakies tematy "szukając płyt" zeby zwrocic na siebie uwage Mnie az krew zalewala ale nie odezwalam sie nic na temat jej ubioru (a chyba powinnam), dopiero powiedzalam ze niech wezmie sobie ten stojak z płytami do pokoiku i niech tam poszuka , to wzieła z wierzchu 3 leprze pierwsze filmy i wyszla, nawet na nie nie spojrzała co bierze(czy to nie byó z jej strony celowe?? pewnie że bylo) Za jakis czas weszlam do jej pokoiku i powiedzialm zeby z gołym tylkiem nie latała przy gościach,odburknela mi ze nie miala gołego tyłka tylko majtkoszorty i szukam powodu do zaczepki Ja nie jestem stara, nie jestem despotka, mam 36 lat, nigdy nie bylam konserwatywnie wychowana ani tez nie wychowuje konserwatywnie jej, chce normalnie aby sie zachowywala jak na swoj wiek, bo z tego co pamietam to moje znajome na studiach mając 24 lata nawet w połowie niekiedy nie potrafiły tak sie zachowac jak ona, i to jej powiedzenie mnie do szału doprowadza ..."NIE WIEM O CO CI CHODZI, NIE MIAŁAM NIC ZŁEGO NA MYSLI.." No normalnie robi ze mnie idiotke, jestem kobieta, i wiem co to oznacza, mąż nie widzi problemu bo to jego coreczka, a ja jestem kobieta i inaczej na to patrze

Idź z nią kiedyś na spacer, albo do kawiarni i tak szczerze, na spokojnie porozmawiaj. Powiedz, że się niepokoisz, że gdy sie tak zachowuje to może być odbierana za łatwą, chociaż w rzezywistosci taka nie jest, że jak raz zyska taką opinię, to nie za bardzo będzie mogła coś z tym zrobić, pogadaj z nią o seksie (nie wstydź się, ona potrzebuje takiej rozmowy), że to powinno być zespolenie nie tylko ciał, ale i dusz, a do tego potrzebna jest głęboka miłość i tylko wtedy jest pięknie, powiedz, że młodziutka dziewczyna nie jest w stanie odczuwać w pełni fizycznej bliskości tak, jak możwe to odczuć dojrzała kobieta, opowiedz dlaczego tak ważne jest, by sie szanować i że wiele dziewczyn o tym zapomina i coś przez to traci. Co jakiś czas wybieraj sie z nią na takie pogawędki i postaraj się stworzyc przyjazna atmosfery do rozmowy, by nie brzmiało to jak kazanie, bo wtedy ona się zablokuje. 13, 14 lat to taki głupiutki wiek, a dzisiejsze czasy sprzyjają różnym niemoralnym pomysłom... Powodzenia :)

Gość thyjk
"to wzieła z wierzchu 3 leprze" mamcia, skończyłaś podstawówkę?

Powiedz jej, że zachowując się w ten sposób wysyła jednoznaczne sygnały do mężczyzn i że kiedyś może się to bardzo źle skończyć.