Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Napiłbym się wódki z dziewczyną, jest jakaś chętna?

Polecane posty

Osobiście jestem uczciwym człowiekiem, nikogo nie okłamuję dla pozorów. Jedyne co okazuję to chłód, wszyscy myślą że ze mną OK. Skutecznie, wszyscy się mylą co do mnie (nikt szczęśliwy na kafeterii nie siedzi). Czyli jak ta laska ze Szkoły Uwodzenia?

Gość No ale odpowiedz mi
nie wiem czy ogladałes film dramat psychologiczny "Przerwana lekcja muzyki" Jestem bardziej w tym wydaniu głownej aktorki Ale polecam tobie film "Spokojny człowiek" byc może ty w tym bohaterze znajdziesz odwierciedlenie własnej osoby, tez bardzo zawiły film, lecz wart obejrzenia Ma wspolne cechy z toba jak opisujesz siebie niekeidy , nawet jak nie chcesz o sobie mowic , to da sie wyczytac mniej wiecej co jest grane

Gość ....................!!???!!!
No tak przelotnie gdy jestem niekiedy na kafe,czesto cie widac,niekiedy na podobne tematy odpowiadamy w tym samym czasie (a konkretnie doradzamy lub odradzamy cos osobom(ą) ktore potrzebują wsparcia,opini)

Podpowiem tobie, że od jutra skończę z szukaniem porad na Cafe, tylko będę ich udzielał.

Gość ............???!!!!!!
Ta osoba zadała pytanie i zarowno sobie odpowiedziala na nie heehee!!!! Ja ogolnie raczej nie pisze /prosze o porady na kafe, jak juz cos to udzielam, moze wtedy tak wtrace swoje dwa grosze o sobie, a ta dziewczyna Grl trawiła juz na demoty, widziałam haahaa A moze ona to celowo zrobiła, bo ja wiem ???(nie wiem)

Gość generał Custer u źródeł Nilu
Przerwana lekcja muzyki czyli już wiadomo skąd te konfabulacje