Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIrooś

Czy rudy facet może być atrakcyjny dla kobiet

Polecane posty

Gość MIrooś

Mam 19 lat i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny, co gorsza nikt mnie nigdy nie zapraszał na imprezy, tak też jest teraz na studiach, czuje się wyalienowany, a spojrzenia niektórych kobiet wyrażają niechęć wobec mnie... jak mam tak żyć, to wolę takie życie skończyć :(

Gość EwelinaWW
dobry lateksik nie jest zły :D

Gość czerwone ustaaa
i to wszytsko przed te rude włosy :D ale masz chłopie kompleksy...

Ludzie bardzo często zwalają wszelkie niepowodzenia życiowe na jeden wybrany element. Tak jest łatwiej bo nie muszą się starać bo "i tak nie wyjdzie" Przeciez mnóstwo rudych facetów wiedzie szczęśliwe zycie, ale jak masz na twarzy napis "chodzące nieszczęście" to wiadomo

Gość czerwone ustaaa
i takie podejscie... nie zapraszaja mnie na imprezy bo jestem rudy... LITOŚCI!!!

Gość Mirooś
kolejna rzecz to fakt, że pochodzę z niezamożnej rodziny, nie stać mnie na drogie ubrania, szastanie kasą na prawo i lewo, poza tym jestem normalny, nie jestem chodzącym nieszczęściem, uważam się za inteligentnego, oczytanego, jestem wysportowany... to co mam myśleć?

Gość sinet
spróbuj w klubie gejowskim, od czegoś trza zacząć :)

Gość sinet
tam lubią takie dziewice

Gość MIrooś
bardzo śmieszne

Gość cukier z kota
zasada jest jedna - lepszy rudy włos niż mały kootos

Gość np.taki josh homme z
queens of the stone age jest rudy,a ma w sobie cos przyciagajacego i,jak na moj gust,jest atrakcyjny.Moze Tobie brakuje pewnosci siebie albo masz taka sobie osobowosc?znam kilku rudych facetow i pitolenie,ze nie masz baby przez kolor wlosow to bujda-jeden np.z tych moich znajomych nie jest zbyt urodziwy,ale babki lgna do niego,jak muchy do kupy,bo facet ma super charakter i mimo tego,ze nie ma twarzy supermodela,jest atrakcyjny.Inny z kolei jest nawet przystojny,ale taka z niego ciipka,ze az sie prosi,zeby go w tylek do kompletu kopnac.Kolejny ma piekne,dlugie,rude,krecone wlosy i ladna twarz,ale jest chamowaty i zyje w swoim wlasnym,wyimaginowanym swiecie.Jesli chodzi o ciuchy,to mozna cos fajnego wykombinowac,nawet jak czlowiek ma malo kasy.Warunek jest tylko taki,ze musisz miec swoj styl i dobry gust,albo odlozyc troche i kupic mniej ciuchow,ale lepszych.Tyle:)🖐️

Gość taka prawda!!!!!!
co rude to wredne i fałszywe ... dobrze robią!!!!!!!!!!!!

Gość EwelinaWW
nie przejmuj się autorze, jak chcesz to tobie mogę zrobić laskę, nadrobisz, a jz lubię :D

Gość MIrooś
dziękuje, wydaje mi się, że jestem sympatyczny, uśmiechnięty, czasem nawet wbrew sobie, bo to takie polskie narzekać...ale spotykam się raczej z niechecią mimo to, albo z krótkotrwałą sympatią, która nie przeradza się w nic głębszego

Gość EwelinaWW
skąd jesteś, może strzelimy oralnie jak chcesz ? :D

Gość maładzidzia
ja jak widze tego z teleexpresu to mam odruch wymiotny, jesli jesteś taką żarówą to się czym prędzej przefarbuj i będziesz miał kłopot z głowy, oby tylko nie na czarno, nara

Gość MIrooś
wole biernie ale analnie

Gość MIrooś
nie podszywać się chamy

Gość fgfdhfghgfjjjj
Jeśli tylko nie łysiejesz to spox, dla mnie obrzydliwi są tylko łysiejący, kolor nie ma takiego znaczenia, więc pewność siebie, lekki tuning wyglądu i garderoby i będzie git.

Gość straszna z ciebie menda być
musi. Kurwa, w dzisiejszych czasach nawet fryzjer biorący za farbowanie 20 zł pomoże ci niepostrzeżenie przejść z rudego do kasztana a później do brązu, łącznie z brwiami i weź nie pierdol że to wina włosów. A jak cię nie stać, to kup sobie: -Amlę - szampon do brązowych włosów _płucz je w szałwii _ płucz je w wywarze z kawy :P _ płucz je w wywarze z orzechów. To są od wieków stosowane sposoby na lekkie przyciemnienie włosów. I jak już będziesz uroczym szatynem, to zobaczymy, czy to faktycznie wina włosów, czy twojego zjebanego charakteru i życiowego piździelstwa, czy faktycznie włosów :P

Gość Aero
Może. Choć to bardzo stereotypowe myślenie. Musisz być pewnym siebie- kolor włosów nie ma nic wspólnego :) www.jak-zdobyc-dziewczyne.info tutaj bardzo fajną stronkę masz :)

Gość gość
Jeeez j uwielbiam rudych, serio :) trzymaj się i nie trać nadziei ;)

Gość Martaaa13
Rudy jest słodki moim zdaniem :*

Gość Ania

Ja bardzo czesto farbuje włosy u fryzjerów ale te farby zazwyczaj długo mi się nie trzymały. Byłam ostatnio u Ania Pióro z hairdresser w Krakowie  i jak założyła mi farbę na włosy to bardzo długo mi sie trzyma. Bardzo jestem zadowolona z obsługi Pani Ani i polecam