Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to było u Was

Jak poznaliście i jak wyglądał rozkwit...

Polecane posty

Gość Jak to było u Was

Witam! Chciał bym dowiedzieć się w jaki sposób (gdzie, w jakich okolicznościach) poznaliście swoją drugą połówkę. Jak wyglądały jego czy też jej zabiegi o wasze względy? Czy było wam trudno i nie wiedzieliście co robić czy też jakoś łatwo z górki poleciało? Bardzo mnie to interesuje :) Pozdrawiam!

koleżanka próbowała nas pół roku wyswatać. Aż w końcu przez przypadek ponaliśmy się sami na koncercie. Po trzech spotkaniach w większej grupie i zamienionych tylko kilku zdaniach zostaliśmy parą. I tak na minęło 5 lat razem i w lutym bierzemy slub:)

poznałam go przez kolege. Dał mu mój nr i tak sobie pisaliśmy. Potem zaprosil mnie na impre i pojechałam. Od razu sie zakochalam. On nie chciał ze mną być, ponieważ bał się ,że jestem taka jak inne. Ale potem jednak i tak zostaliśmy parą, chyba się do mnie przekonał. Mieliśmy wzloty i upadki, ale było warto. Teraz jesteśmy po ślubie i właśnie wszystko sie zmieniło. On nie ma czasu dla mnie..oddalamy sie od siebie. Na początku było ok, wspólne imprezy, spędzanie czasu razem, a teraz nuda i monotonia