Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaa

Ciąza z analu.

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaa

Na wstepie.Prosze nie pisać głupich kmentarzy anal w małzenstwie to nrmalka. I to nie żart-niestety. Uprawialam z mężem sex analny w dni płodne ( według kalendarzyka miałam owulkę) .Dzis zrobiłam test i jestem w ciaży .Czytałam ze jest to możliwe ze sperma mogła dostać się do pochwy puzniej w czasie pdmywania albo jak spałam na brzuchu. Kocham się z mężem bardzo rzadko musiałam wpasc po analu innej opcji nie ma. Nie wiem jak powiedzieć o tym meżowi ( on nie chce mieć wiecej dzieci) i czy uwierzy ze to jego. I co najważniejsze czy z dzieckiem bedzie wszystko ok. sperma była najpierw w odbycie przecież tam jest masa bakteri czy to nie będzie miało wpływu na płód. Jestem załamana.

Gość gorszej bzdury nie czytalam
juz dawno:O

o matko,nie wiem co Ci powiedzieć....skoro czytałas ze tak można tzn ze mozna a co do tych bakterii to moze poczytaj co piszą lub zgłoś się do lekarza

a czy jestes pewna ze z analu a moze z oralu?Przypomnij sobie co ostatnio robilas

Gość załamanaaaaaaaaa
Własnie na temat bakteri nic nie piszą .A do gina ide w pniedziałek w tym tyg mnie już nie przyjma. Ale dzwnie po prywatnych lekarzach moze uda się gdzies isć dzisiaj.

Gość matko co za głupota powala
poczytaj dziecko książkę od biologii jak ty chcesz po analu zajść? To jest nie realne i biologicznie nie możliwe. Ludzie tylko jak pójdziesz do ginekologa to mu nie mów tego bo spadnie z krzesła i wyśle cię do psychatry

Jakmożna współżyć analnie żeby tylko nie zajść w ciążę, to może niech ten facet się wykastruje.Co za debilne myślenie.

ja mysle ze predzej zajdziesz od oralu bo jak polkniesz to splywa wszystko w dol i jest wieksza szansa ze splynie gdzie trzeba:D:D a nie po analu

Gość rose**
przepraszam-ale ja za czyjas glupote nie odpowiadam,sama uwazam to za IDIOTYZM:-)

Gość chyba w małzenstwach
homoseksualnych to normalka :-0 Ale bzdure wymysliłas , lepiej wracaj na ogólny , bo chyba ci sie nudzi :-0

tak macie racje w grubym jelicie sa sa mikrokanaliki ktore maja otworki i sperma moze przedostac sie do pochwy:D

Gość xdcfvgbnm,
Nie wierzę, ze to od analu !! Może kilka razy włożył Ci jednka do pochwy a nie do tyłka.

Gość załamanaaaaaaaaa
W takim razie w jaki sposób jestem w ciąży? @ pwinnam dostać 9 dni temu. Sperma musiała się jakoś dostać do pochwy. Ale rozumie sama bym tak zaragwała gdyby nie ta sytuacja. Pierw niech gis stwierdzi czy naprawdę jestem w ciazy jesli tak to mu powiem w jaki sposób. Musi mi powiedzieć o tych bakteriach i zagrożeniu jesli takie jest.

Gość ykayka
I KONIECZNIE powiedz lekarzowi o tym analu :D :D Już widzę jego minę :D

Gość załamanaaaaaaaaa
Nie uprawiam analu jko formę antykoncepcji .Jestem z mężem 16 lat zdarza nam się 3-4 razy w roku to chyba nie zboczenie. Skoro mąż lubi a nie ma tego robić z żoną to z kim ? Ale mniejsza z tym. Udało mi się załatwić gina dziś na 17.

Gość zdrowezdrowe
Znam taką co se specjalnie nawtykała sperme po analu do małej i zaszła. Dziecko urdziła całe i zdrowe.

Gość Yyyyy....
Może troche wyciekło. Innej możliwości nie widze...

Gość nie jestem ekspertem
Ale przezywacie. Pewnie ze to mozliwe, jesli autorka np. podmywajac sobie chcacy/niechcacy sperme wprowadzila sobie do pochwy. Dziecko pewnie bedzie zdrowie, nie panikuj. P.S. Wiem ze to nie na temat, ale uwazam anal za nienormalny, chyba ze po 18 latach malzenstwa wszystko sie zmienia :D

Gość ykayka
taaa tak sie podbywała, że sobie nawtykała spermy w pochwe

Gość oooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Autorko nie przejmuj się kmentarzami. Je tez jestem prawie 15 lat po slubie i uprawiamy sex analny dzięki temu nie piszę na cafe- mąż ma kochanką albo zostawił mnie dla innej. Sex analny w stałym związku jest normalką. A faceci to bardzo doceniają.Przecierz ich to podnieca i wiekszość o tym marzy. A co do ciązy to moze odrazu po jakoś Ci wyciekło nie tam gdzie trzeba. Zyczę powdzenia.

Gość żal mi was laski
wiecie chyba, że nawet mała ilość spermy może doprowadzić do zapłodnienia. w zasadzie potrzeba 1 sprawnego plemnika... jeśli miała dni płodne to miała śluz płodny, którego jest dużo także na zewnątrz. jeśli zatem trochę spermy wyleciało i dostało się do śluzu płodnego to wtedy jest możliwe zapłodnienie. żal mi tych, które myślą, ze do zapłodnienienia może dojśc tylko wtedy, gdy dojdzie do penetracji członka w pochwie :o