Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akwjmgwp.

Tak bardzo brakuje mi mezczyzny:(

Polecane posty

Gość Akwjmgwp.

Jestem sama od roku,zostawilam go bo pil i robil wiele zlych rzeczy,jestem ladna,studiuje,pracuje i nie moge poznac odpowiedningo faceta,powiecie co za problem?niestety ogromny:(chce dobrego czlowieka,wiernego,kochajacego,nie imponuje mi chlanie,rozbijanie sie wypasionymi furami,ciezko mi zaimponowac bo nie patrze na to co maja ale jacy sa:/brakuje mi bardzo seksu,wrecz wariuje z jego braku,uwielbialam to,a teraz rok celibatu i nie widać końca bo seks tylko w miłości ech

Gość D.tmagta
Up

Gość alskfjkdlfjlkdsjfsdlkvnosief
a ile masz lat? jak dlugo bylas z tamtym pijacym?

Gość zdecydowanie lepsze
miejsce na ten temat ;)

Gość generał Custer u źródeł Nilu
powiem Ci jak to dalej będzie i tak zawróci, Ci w głowie mężczyzna, który będzie "robił różne złe rzeczy" bo Ty innych mężczyzn nie dostrzegasz widzisz tylko tych, którzy rzucają się w oczy ci mniej zauważalni, niekiedy bardziej wartościowi, są dla Ciebie jak pusta przestrzeń a seks tylko w miłości, która jest dla Ciebie silnym doznaniem, czymś co chwyta, Cię od mózgu do łechtaczki i któż inny potrafi, na Ciebie taki urok rzucić, jak nie mężczyzna, który "robi złe rzeczy"..? :D

hej, jenerale! Mnie też powróżysz? :)

alskfjkdlfjlkdsjfsdlkvnosief to nie wróżba, to zaawansowana psychotelezdrapka napisz coś o sobie, rozmiary, preferencje seksualne, ulubione książki, filmy i jak sobie tam w ogóle żyjesz ;) i nie zapomnij dodać, nazwy konta i hasła do swojego konta w banku :classic_cool:

Gość Akwjmgwp
Ale ja uprawiam tylko seks analny wzajemnie

Gość miiisia
Wiem co czujesz, tyle ze jestes od roku sama a mi wlasnie rozypuje sie polroczny zwiazek:( Juz mi go brakuje ale co zrobic... zycie toczy sie dalej i najwyrazniej bez niego:( Tez zawsze szukalam kochos cieplego kochajacego. Moze w koncu sie uda

Ja tak samo, zawsze szukałem, ciepłej, kochającej 😭

Gość miiisia
i udalo sie czy przeciwnie - masz kobiete ktora zle rzeczy robi?:)

Gość hihihihihihihih
5 lat nie kopuluje i zyje . za duzo tv ogladacie

Gość Akwjmgwppamie
Pamietajcie analik z rana to podstawa.Moj sasiad mi zastepuje na razie kiedy mam cieczke

stopa- 36, biust D, biodra 90, talia 60, wzrostu niewysokiego, pośladki-okrągłe, wypukłe, włos- długi, filmy-animowane znak zodiaku- panna strzelaj!

Gość eldorado92
Akwjmgwp widze ze juz sie pod ciebie podszywają. Zapewne młodszymi się nie intresujesz?

Gość do autorki tego tępego topiku
z całego serca życzę ci żebyś dziś w nocy w potwornych mękach zmarła

Gość brrrrrr
rrr

Gość gdzie diabel nie moze to
babe posle :P:P od razu jedziecie na autorke, nieladnie. co w tym zlego, ze kobiecie brakuje mezczyzny. no co? co w tym nie halo, ze brakuje jej seksu? tak naprawde wilelu tu piszacym go brakuje, ale powiedziec to wprost z ust faceta to narazic sie na miano typowego samca, ktory mysli tylko o bzykaniu z ust kobiety taka prawda brzmi rownie ryzykownie, gdyz od razu jest posadzana o bycie suka itp. a seks tak naprawde jest potrzeba kazdego czlowieka tak jak czulosc bliskosc duchowa ech wy oszolomy! seks jest piekny i tyle!

Gość orzeł wylądował
Takiej kobiety ze świecą szukać. A skąd jesteś ?

alskfjkdlfjlkdsjfsdlkvnosief stopa- 36, biust D, biodra 90, talia 60, wzrostu niewysokiego, pośladki-okrągłe, wypukłe, włos- długi - według tego opisu, to coś pomiędzy guźcem a kapibarą filmy-animowane - infantylizm znak zodiaku- panna - jesteś przesądna 🖐️