Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitan Clark

sponsoring - ile mozna zarobic

Polecane posty

Gość kapitan Clark

pytanie: ile moze zarobic dziewczyna na sponsoringu miesiecznie? duze miasto polski typu krakow, wroclaw, warszawa, itp. ? powiedzmy ze dni ma wolne i tylko 'usługuje' swojemu mecenasowi w godzinach pozno wieczornych i wczesno nocnych - np. seksik codziennie 23-1 w nocy. ja sadze ze srednia to tak kolo 4000.

Gość łyżka wazowa
no nie wiem, wydaje mi się, że i 5000 można wyciągnąć, jak jest dobra ;)

Gość autorko lepiej znaleźć inny
sposób na zarabianie dajesz wycierać sobą podłogę przez oblecha

Gość możesz zarobić
codziennie raz w ryja i premia ekstra -syf i grzybica :P

Gość heh mohery mohery
hahahahah i hiva

Sponsoring rozumiem jako miłe pogawędki, jako osoby do towarzystwa bądź dziewczyna "wypożyczona" na jakąś imprezę. Prostytucja zaczyna się od seksu. Czyli od większość rzeczy rozumianych jako sponsoring.

Gość kapitan Clark
prosilem o powazne wypowiedzi, a nie o oceny. ok?

Zakładając seks raz dziennie i zakładając, że jest jakąś pięknością. Pracuje jak każdy człowiek, 2-3 razy w tygodniu (mecenas zapewne ma żonę). Załóżmy, że za godzinę bierze 250 zł (nieco więcej niż "zwykła"dziwka). 2 godziny to 500 zł. Czyli równanie: 2.5 (2-3 spotkania na tydzień) * 4 (liczba tygodni w miesiącu)* 500 zł (spotkanie 2 godzinne) = Czyli 5000 zł.

Gość taki mały leśny ludek
dla mnie to prostytucja każdy sponsoring ;) jest cały multum innych uczciwych sposobów na dorobienie do pensji/renty/emerytury może lepiej napisz kurwienie się to moje hobby bądź wynajmowanie kurew na seksik 2-3 w tyg to moje hobby heh

Gość ja mam z tego ok 5000 stałego
+ liczne prezenty

Gość jak dawac duy to tylko za kase
frajerki dają za darmo, czy za kasę czy za free to i tak ta sama dziwka,a przynajmniej kasa jest

Gość Kacha57
Witam jestem 21 letnia dziewczyna z Opola . szukam stałego sponsora do dyskretnych spotkan kilka razy w miesiacu . Mój email kachaem57@wp.pl

a nie lepiej wyjechać na chwile do legalnej pracy w burdelu np do Niemiec, zarabiać 1500 - 3000 euro w tydzień, a później spokojnie sobie do domu wrócić? ogłoszeń w necie cała masa...

Gość pytająca_qwertyuiop
ile można zarobić na 3-4 spotkaniach w miesiącu w stałym układzie? ile na wyjeździe na wakacje (np 2 tygodnie za granicą bez określonych godzin?)

Gość sponsoring rózni sie od prawdz
prawdziwej prostytucji. Zwykle jest to mloda dziewczyna która spotyka sie z facetem z regól zonatym na wylacznosc. Prostytutka bierze z 10 dziennie i zarabia znacznie wiecej i nie jest na wylacznosc

Gość sponsoring rózni sie od prawdz
to ja juz wole jednego fcet i 5 tys niz 10 chuji dziennie w burdelu, to zupelnie inna sprawa, poza tym ile kobiet jest na utrzymaniu meza to tez mozna nazwac sponsoringiem przeciez

Gość Lester Brown '77
a ja jestem chętny zasponsorować i rozglądam się w temacie. czy któraś z dziewczyn może mi powiedzieć czego można oczekiwać w takim układzie od kobitki? czy na ogół dziewczyny są chętne na pissing czy anal albo czy zawsze są dyspozycyjne?

Kontakty do sponsorek , sponsorów zaufanie źródło więcej info tomasz22.10@o2.pl

Gość gość
Ja dostawałam 100zł za seks plus kolacje, prezenty, wycieczki i inne atrakcje :) Zaraz mnie pewno wyzwiecie, ale niczego sie nie wstydze. Nie chodziło mi tylko o pieniądze i uważam, że ten układ był świetny, warto było :p

Gość ble fuj
Można zarobić tak na prawdę ile się chce. Za godzinę dostawałam 1000 zł i wiem, że gdybym zarządała dostałabym więcej. W prezentach najwięcej dostałam jednorazowo 20000 zł. Trzeba tylko pamiętać żeby się nie dać usidlić przy jednym mężczyźnie bo wtedy to się zarabia tak 5000 zł na miesiąc i żeby nie zaangażować się uczuciowo co też jest łatwe. Pewnie się teraz zastanawiacie co trzeba zrobić by tyle dostać otóż nic nadzwyczajnego. Nigdy nie uprawiałam seksu analnego i tym bardziej innych dziwnych rzeczy. Trzeba się szanować. Jak chce się w ten sposób zarabiać to też liczcie się z tym, że to bardzo wciąga mnie wciągnęło na 4 miesiące i udało mi się z tego wyjść i żyć normalnie. Potem jest jeszcze trudniej żyć bo ma się świadomość ile zarabia się pracując uczciwie a ile by się mogło.... Także przestrzegam. Sponsoring to ucieczka do lepszego, pięknego świata gdzie wszystko pada wam do stóp a gdy wraca się do domu to wszystko znowu jest po staremu. Należy zdawać sobie przez cały czas sprawę, że to nie wy jesteście bogate tylko oni i zawsze tak będzie przy takim życiu. Zarobionych pieniędzy nie należy wszystkich od razu wydawać to w każdej chwili może się skończyć i wtedy wy skończycie w dużo gorszym miejscu niż zaczynałyście.