Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haaannnia

czy są rzeczy których nie mówisz swojemu meżowi/których o Tobie nie wie?

Polecane posty

Gość haaannnia

Jestem po ślubie 3 lata i są rzeczy którymi się z mężem nie dzielę. Wy macie takie rzeczy??

oczywiscie ze tak. fakt bycia żoną nie odziera mnie z intymnosci i "wlasnego świata".

Gość luulka
JA NIE MÓWIĘ: -ZE USUWAM SOBIE WĄSIK - NIE NIENAWIDZE WRECZ JEGO MATki -ze ma bardzo małego:) powaga:)

Gość BeaciaAlllwe
No nie powiedziałam mojemu Mężowi tego ze go zdradziłam. I że ma małego

Gość ja nie powiedzialam ze
zanim go poznalam spałam kilka razy z pewnym naszym wspólnym znajomym

Gość decrxfg
Mój ma dużego więc o tym mu zawsze mówię :D:D Hmmm a tak po za tym jest kilka rzeczy o których nie powiem np. że ze mnie flirciara (choć on to wie) i że flirtowałam z jego przyjacielem. Był nawet pocałunek. ale nic więcej :P

nie wie ze bralam kiedys fete- na studiach zeby skonczyc prace mgr bo mialam kryzys i nie bylam w stanie nic samodzielnie zrobic trwalo to ok 3 miesiace. poza ta jedna rzecza wie o mnie wszystko , a ja o nim, czuje sie bezpiecznie w ten sposob.

Gość mój nie ma pojęcia
z iloma facetami spałam zanim go poznałam (nie żeby ich było nie wiadomo ilu :)....)

nie wie o moich poprzednich partnerach sexualnych, tz wie o mniejszej ilosci i ile dokladnie zarabiam.

Gość duzo o mnie wie
nie wie ilu mialam partnerow przed nim, nie wie ze czasami morduje go w myslach:P, nie wie ze go notorycznie obgaduje i nazywam chujem:D, lubie go tylko wtedy gdy nie jest zapracowany, nie kocham go ale dobrze mi z nim, nie wie tez ze pije sobie alkohol gdy on idzie spac:P, nie wie ze nalogowo pale (dobrze ze duzo pracuje), ze raz jak powiedzialam ze jade do mamy na weekend to bylam u kumpeli i sobie niezle pochlalysmy, ze jak jade do rodzicow to udaje ze nie ma zasiegu by mi zrzedzil przez tel:P, ze to ja zniszczylam jego kochana roslinke a nie sama umarla co mu wmowilam, itd. Tak, wiem- patologia:D

duzo o mnie wie-jestes okropna:) z ta roslinka, przypomina mi sie patelnia tefal ktora troszke porysowalam i mowilam ze to nie jaaa!!! i cygara ktrore mu spalilam jak nie mialam fajek...potwor ze mnie a powiiedz mi skoro pijesz alko, to nie boisz sie ze potem wyczuje?

Gość duzo o mnie wie
co ty, nie wyczuje. On spi, ja sobie biore robie drinka, potem myje zeby i do lozka:) Nie pije w dzien a w nocy. Ja jeszcze wlasnie kiedys wypilam wodke ktora byla w domu i nalalam wody:D Bylam skacowana i nie dalam rady isc kupic drugiej butelki, myslalam ze kupie nastepnego dnia ale maz tego dnia akurat chcial drinka sobie zrobic:D Cale szczescie ze po nalaniu wody idealnie przykleilam banderole wiec probowalam mu wmowic ze oszukana wodke kupil:D

Gość ooo....
Moj nie wie, ze kiedys kochałam sie z kobieta:) I ze czasem mam sny erotyczne z kobietami:)

o rany, moj wyczuje zawsze jak wypije, dlatego juz nie pije:) z ta wodka niezla bylas nie powiem, fajnie miec faceta ktorego mozna tak wkrecac:):)

Gość duzo o mnie wie
on mi chyba nie uwierzyl z ta wodka niestety bo dziwnie na mnie tylko spojrzal i machnal reka:D U mnie bardziej wyczuwa fajki, juz normalnie mam tysiace sposobow co robic by nie wyczul a i tak skubany czasem wyczuje:P Jednak ze nalogowo jaram to nie wie.

Gość dobre dobre...lol
a jakie masz sposoby zeby nie wyczul;)? moze sie przyda;)

tak mam swoje sekrety, o ktorych nawet moj P nie wie,sporo dotyczy wlasnie jego:P

Gość misia1111111111111111111111
NO JASNE,mam swoje tajemnice.

Gość sdffffff
Nie wie, ze nienawidze jego matki i ze nie ukonczyłam szkoł sredniej

Gość ja tez......
tez wody dolewam jak wypije drinka.moj maz wogole sie na alkoholu nie zna i mysli,ze tak musi byc.bo wtedy lece ja mu drinka robic,wrzuce cytryne przyniose jakies ciacha albo chipsy. i on jest zadowolony z zycia. tylko raz mi sie wody przelalo.I on akurat robil sobie drinka i sie zorientowal.no to powiedzialam,ze dolalam wody bo chcialam slabszego drinka sobie zrobic. zdziwiony spytal dlaczego sobie po prostu mniej alkoholu nie nalalam. udalam glupia:)ze niby to skad ja mam to wiedziec jak sie slabsze drinki robi. i przeszlo.

:) ja jak sobie popilam sama-niewiele, jakies piwko gora dwa i nie chcialam zeby wiedzial\9tu nie chodzi o to ze mam problem alko ale raczej o roznice kulturowe i wychowawcze, ja bylam wychowana w srodowisku gdzie czesto pilo sie alko choc nbez zadnej patologii, to samo z moim dorastaniem, poptem zyciue dorosle-kazda wolna chwila to piwko, winko czasem wodka..czesto mam ochote wypic sobie piwo, ale napewno nei jest to codziennie. natomiast u niego w domu alko praktycznie w ogole sie nie pilo, on w ogole malo pije tylko na imprezach ale i tak jak pije z moimi znajomymi to po 0,5h schodzi... tak wiec wracajac do tematu-aby ukryc zapach alko robilam mnostwop rzeczy owoce, cukierki, cytryna, lisc laurowy kawa, i niic, nic nie pokmagalo bo on zawsze ale to zawsze wyczul/....

Gość no i bardzo dobrze
Ja swojemu też nie mówię wszystkiego po 1 nie wie, że mam kogoś na boku po 2 nie wie, że za buty zapłaciłam 70 mniej niż mi dał :P i jeszcze kuuuupę innych rzeczy a i jeszcze nie wie, że ten drugi jest o wiele lepszy w łóżku :P

Gość i tak samo w druga strone
ciekawe ile wy nie wiecie o waszych mezach:)

Gość duzo o mnie wie
ja wiem o swoim to czego nie powinnam, ale z niego latwo wszystko wyciagnac:P No i po swoich wystepkach nie umie zacierac sladow:P Co do palenia i zapachu. Jak maz w pracy to przebieram sie w ubranie ktore nakladam tylko do palenia:P Co by inne nie smierdzialy. Przed jego przyjsciem szoruje zeby i jezyk a nastepnie jem cos pikantnego. Przed jego przyjasciem myje wlosy i w ogole biore prysznic cala. Ubieram sie w cos sexi spryskuje perfumami i jest ok:)

Gość koiko
zabijam go w myslach notorycznie,okradam,oklamuje,zapijam sie jak go nie ma,nienawidze swojej tesciowej i calej jego rodziny:)

zastanawiam się czy ten topik ma być blogosławienstwem dla zdrady, kłamstwa i braku uczciwości? uwazacie to za zabawne, za powod do dumy? wiekszosc z was ma zapewne sluby koscielne - przypomne tylko - "miłość, wierność i uczciwość małżeńską". rozumiem, że dla połowy wypowiadajacych sie tutaj przysiega to blaga i bzdura. brak wam honoru - no chyba, ze sciemniacie... tylko po co;) rozumiem, że można pewne sprawy przemilczeć albo przetrawić w samotności, ze ma sie jakas sfere prywatnosci, intymnosci, do ktorej nawet najblizsza osoba (maz, z ktorym tworzymy wszak jednosc) nie ma wstepu. ale nie wyobrażam sobie sytuacji, że mój mąż nie wie że nie zdałam matury:o (był taki wpis), że nie wie ile kasy przepuscilam, że w myslach źle mu zyczę (!), nie wspominajac juz od zdradzie. jesli ukrywam cos, jesli nie dopowiadam, to albo dlatego, ze sa te bzdury i niuanse nie warte uwagi, albo głownie dla jego dobra- żeby nie zmartwic, nie zestresowac, zeby rozwiazac sprawy, które moga byc rozwiazane w ten sposob, sama. żeby go oszczedzic. nie kłamię w zywe oczy, nie życzę mu źle, i jestem uczciwa. wychodzę rowniez z założenia, że prawda jak oliwa... to chyba jest miłość i partnerstwo własnie? dziwne sa te wasze malzenstwa. chore.

Gość duzo o mnie wie
my nie mam slubu koscielnego:P I ja akurat nie zdradzam meza, nie okradam, jestem idealna uczciwa zona, jak Bog przykazal:P

Gość jhbjgltgftdceyrdsghvkj
Mój: nie wie, ze pale wiecej niz mu sie wydaję czasem nie wie ile płacę za bluzkę/ buty/ i tak dalej (dla niego to nie dziwne, ze kozaki kosztują 40 zł: P) że nazywam go chujem jak ktoś wcześniej swojego, dupkiem, idiotą bez szkoły, zasranym debilem i palantem jebanym :P :P :P Ale to tylko jak się pokłócimy I chyba najgorsze: że smażę sobie frytki jak go nie ma, bo nie chcę mi się smażyć też dla niego - za duzo roboty :D Nie okłamuję go w sprawach ważnych, istotnych, jak zdrada itp, i wcale bym sie nie zdziwiła jakby jego gadżet do samochodu nie kosztował 50 zł tak jak moje buty :P