Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mercina

Mój mąż mało zarabia! 4,5 tysiąca na miesiąc!

Polecane posty

Gość mercina

Ja nie pracuje, mamy 6letniego syna wiec musze zajac sie domem. A on co? zarabia grosze, nie szuka innej pracy a dobrze wie że ja teraz do pracy nie pójde.

Gość ijuoij
prowo, ale jesli nie, to niech rzuci takiego pasozyta w cholere

Gość ujhgtyuk
goń lenia toż w Polsce mnóstwo dobrze płatnej roboty a ten nygus za grosze się obija...

Gość mercina
Co to znaczy -1/10. Mąż mało zarabia, ja nie pracuje, i co? rachunki, jedzenie, sama też muszę sobie kupic coś z ubrania, oprócz tego wydaje również pieniądze na swoje papierosy i nie wiele z tego zostaje. Zajmuje się domem, dzieckiem i puki syn jest jeszcze mały to nie będę szukała pracy.

Gość Panirozstępowa23
Mało mój 950 zł wybacz śmieszne to jest

Gość tyrtyrytr
butto czy netto?

Gość mercina
Głupie jesteście jeśli sądzicie że to prowokacja:/ I czemu nazywacie mnie pasożytem? A to że piore, gotuje, sprzątam to się nie liczy. To również praca za którą żona nie dostaje pieniędzy, ciągle powtarzam mężowi że gdybym za kogoś innego wyszła to bym teraz była panią, miała gosposia i siedziała tylko w domu. Nie musiałabym ani pracowac ani w domu robic, a on tego już nie słucha. Mnie daje 4 tysiące do gospodarowania a 5 baniek zostawia sobie na paliwo m.in.

Gość Panirozstępowa23
rozwiedz sie z nim i po problemie zarabiaj ty 10 00 po co ci on ?

Gość mercina
Tak! A wiecie jakie mamy warunki z mężem, trzypokojowe mieszkanie z kuchnią, ubikacją i łazienką w bloku. A widziałam taki ładny apartament jak ma moja koleżanka, ale mąż powiedział że narazie nie możemy pozwolic sobie na nowe mieszkanie, chciałam żeby wziął kredyt albo żeby jego rodzice wzięli kredyt na nasze mieszkanie my byśmy spłacali to się niezgodził.

Gość analfabetyczna materialistko
Zamiast coś sobie kupić to lepiej zainwestuj w słownik. Bo póki a nie puki głupia suko

Gość Iza87
EJ, ja juz nie mieszkam w PL od kilku lat, wiec nie wiem jak jest, ale 4,5 tysiaca to mi sie wydawalo, calkiem niezla pensja. Czy moze inflacja jest w Polsce ogromna jakas? Jak maly na 6 lat to jak mysle, ze mozesz isc do pracy, przynajmniej na pol etatu, jak on jest z zerówce czy w szkole.

Gość adi_P
jasne postaw mu ultimatium jak nie znajdzie pracy za 20 tys to wystapisz o rozwód co bedziesz biedowała

To nie jest prowokacje! Wiem co to jest szacunek a sama też wiem że zasługuje na coś więcej niż na te marne trzy pokoiki w bloku. W dodatku mieszkanie zapisane jest tylko na męża(on jest głównym właścicielem) bo jak to wytłumaczyli teściowie to jest prezent od nich.

Kobieta nie po to wychodzi za mąż by isc do pracy. Ale mniejsza oto, ja nie mam zbyt wysokiego wykształcenia mam liceum bez matury. W wieku 18 lat wyszłam za mąż bo byłam w ciąży i co teraz z tego mam? nic, mąż zarabia tyle co nic. Gaz, woda, mieszkanie, prąd, telefon stacjonarny, telefon komórkowy męża, moja komórka-ponad 200 złotych miesięcznie idzie na mój telefon, i jeszcze jedzenie plus ubrania dla mnie, dla siebie, dla dziecka.

Gość kolega ma rację
Dziecko odchowane, chodzi do zerówki, to mamunia może się wybrać do pracy. W czym problem"? Na te swoje fajki zarobisz:P

Mąż mówił mi kilka razy bym poszła do pracy to mu odpowiadam "chciałeś panią to rób na nią".

Gość notopięknie
faktycznie to jakiś nieudacznik. Ja mam własne mieszkanie w bloku(ale nie długo, bo się przeprowadzam), do dyspozycji dla siebie mam ok 1,5-2tys./mc i nie jest mi lekko. Gdyby mój partner nie pomagał to bym chyba padła. Weź się za siebie i zostaw gnoja.

ale nie wystarczy na wszystko. Ostatnio chciałam kupic nowy telewizor to co? nie zgodził, większe mieszkanie też nie, to ma byc życie na poziomie?

Nie martw się!!! Twój mąż musi byc beznadziejny, skoro tylko Tobie przynosi 4,5 kawałka!!!! Nie martw się kochana.... na pewno w końcu zrozumie jaka jesteś pusta i kopnie Cię w pupcię:)) I będziesz go miała z bani! :))

Gość Lidiaaa
a kota albo psa masz

Gość królewno jjeebbnniij się w łeb
to ci radzę, złapałaś tego biednego chłopa na dziecko, puściłaś się, mam nadzieję że ten facet kopnie cię w doope i będziesz zarabiać 20tys, ty źździro jjeebbnniięta,