Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ponury_zniwiarz

Seks ze swiadkiem Jehovy

Polecane posty

Gość Rightar
do Rajtara: Rajtar to moje nazwisko 🖐️ ale twoje teksty juz raczej srednio mi sie podobaja :-0

Gość Rightar
nikt ci niczego nie zabrania, ćwoku. irytuje mnie tylko, gdy Rajtar gada jak dres :-0 🖐️

Gość seks przez internet
dobry jest próbowałam

leń pachnący napisał Miałem kiedyś znajomego,siedział w temacie religie świata,znał język hebrajski i grecki,biblię czytał w oryg-i zaprosił mnie,jak przyszli(Wcześniej się umówił)Zniszczył ich totalnie,bo na ich interp-przedstawiał im,jak to brzmi w oryginale,a w starohebr.nie było samogłosek,można czytać różnie. Stąd u nich jehowa, Żydzi czytają Jahwe(to znaczy w myślach czytają,nie używaj imienia...). Więcej go nie niepokoili-2lata temu Marek zmarł,coraz mniej znajomych po moim Tacie żyje. Zdaje się że nie Żydzi tylko Katolicy czytają Jahwe. A przed drugą wojną światową właśnie Katolicy czytali Jehowa ( wtedy nastali Świadkowie Jehowy). Ale doszli do wniosku że bardziej poprawna wymowa to Jahwe. Wystarczy żebyś odszukał przedwojenne wydanie Biblii katolickiej to znajdziesz Jehowa. Poszukaj u babci na strychu, po otarciu kurzu powinieneś się doczytać . Mimo to czepiasz się pietruszki, tak do końca nie wiadomo jak należy to imię wymawiać. Jahwe czy Jehowa, ale czy to ma znaczenie? Imię Jezus jest różnie wymawiane w zależności od kraju, inaczej wymawiają je Anglicy, inaczej Żydzi (Jeszua) a jeszcze inaczej Polacy.

leń pachnący napisał Miałem kiedyś znajomego,siedział w temacie religie świata,znał język hebrajski i grecki,biblię czytał w oryg-i zaprosił mnie,jak przyszli(Wcześniej się umówił)Zniszczył ich totalnie,bo na ich interp-przedstawiał im,jak to brzmi w oryginale,a w starohebr.nie było samogłosek,można czytać różnie. Stąd u nich jehowa, Żydzi czytają Jahwe(to znaczy w myślach czytają,nie używaj imienia...). Więcej go nie niepokoili-2lata temu Marek zmarł,coraz mniej znajomych po moim Tacie żyje. Zdaje się że nie Żydzi tylko Katolicy czytają Jahwe. A przed drugą wojną światową właśnie Katolicy czytali Jehowa ( wtedy nastali Świadkowie Jehowy). Ale doszli do wniosku że bardziej poprawna wymowa to Jahwe. Wystarczy żebyś odszukał przedwojenne wydanie Biblii katolickiej to znajdziesz Jehowa. Poszukaj u babci na strychu, po otarciu kurzu powinieneś się doczytać . Mimo to czepiasz się pietruszki, tak do końca nie wiadomo jak należy to imię wymawiać. Jahwe czy Jehowa, ale czy to ma znaczenie? Imię Jezus jest różnie wymawiane w zależności od kraju, inaczej wymawiają je Anglicy, inaczej Żydzi (Jeszua) a jeszcze inaczej Polacy.

Gość heretyk wcielony
Wszyscy radykałowie religijni to ludzie ocierający się o psychiatryk a religie to największe zło na tym swiecie, Wiara i przestrzeganie dogmatów robi z człowieka marionetkę

Gość Fryzjer_Muszelki
Kuźwa, dziś u mnie na osiedlu najazd Jehowych kaznodziei! Jeszcze parę lat temu przyłaziły jakieś ropy, tak dziś to sama młodzież i młode dupencje z takim jednym starym frajerem. Jak zadzwoni jedna, to ją wciągnę i bzyknę, a potem napiszę jak było z Jehowitką i czy cipkę ma w poprzek!

Gość CCC ...
one nie chodza same :-P

Gość ok.
jedna mloda jedna stara

Gość a ?
macie ochote na sex w taka zime nawet pod pierzynka?

OD nich niczego się nie dowiesz, bo nawet jak dochodzi do seksu przed ślubem czy zdrady to wszytsko zatajają,że niby są tacy "doskonali". Jest coś takiego jak komitet sądowniczy, trzech facetów Cię sądzi, ale wszystko załatwiają wewnątrz sekty. Nawet jak wiedzą, że małe dziecko jest molestowane to nie ida n apolicję tylko upominają a jak taki pedofil okaże skruchę to jest wsyztsko ladnie pięknie. Wiem, bo byłam świadkiem takiej akcji.