Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasminowa panna młoda

Czytacie" Fakty i Mity"?

Polecane posty

Hailie - ja juz kiedys się z nim miałam, bo pech chcial, że pisałam pracę magisterską z tematyki dotyczącej socrealizmu i już wtedy miał swoje argumenty, ale wtedy byłam mocna i pewna siebie, a teraz to ja nawet nie mam ochoty na dyskusje z nim. zastanawiam się czy musze, bo to chyba nie nalezy do obowiązków nauczyciela? Mimo to czuję strach na sama mysl o spotkaniu z nim, a tego nie unikne, bo mam dyżur na przerwie razem z nim.

Do Pieprzycie jak potłuczeni- Dzięki za wsparcie! To juz kolejna przyjazna duszyczka w tym temacie!

Gość komarzyca z lasu45
Nie bój nic. zacznij od majątków jakie księża mają, a jeśli nie wie to poleć mu literaturę!

Gość oklio tokio
Może poczytajcie bajki dzieciom? Mamy zamiast czytac bajeczki to jakies antyklerykalne pisma czytaja sobie. pogarda.

Gość pieprz... jak potłuczeni
powoli ludki zaczynją myśleć, ale niestety ciągle jeszcze wielu boi się księży i tego "co ludzie powiedzą". np. religia w szkole - dla tfuuu.. świętego spokoju posyłają dzieci na te zajęcia. Mentolność jest główną przeszkodą w pozbyciu się czarnej zarazy, bo świadomość już powoli sie rodzi...

Gość zakonniczka niewydymka
Ksiądz zawsze ma rację, nawet gdy jej nie ma, a ty nie podskakuj bo wylecisz za drzwi szkoły, jesli tam faktycznie pracujesz.

Pieprz... jak potłuczeni - MASZ RACJĘ, ja to wiem.

Gość późno już ludzie
Nie dyskutuj z księdzem, pilnuj dzieci i udawaj zajęta, masz dyżur przeciez, a nie słuchanie kazan.

Gość późno już ludzie
Pewnie już śpisz, ale jak coś to zapytaj go ile ma dzieci rozproszonych po calym świecie? Może zamknie buźkę. stary czy młody ten ksiądz?

Gość Moherek co bimbru nie lubi
Do Częstochowy na kolanach za te pisanie tu toć to grzech. I to bez bimbru bez wina bez piwa maszerować. Tylko z pieśnią na ustach.

Gość facetto z jajcami
Czytam i ja i zona.