Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olili olili

czy lubicie nosić i kupować srebrną biżuterię???????????????

Polecane posty

Gość olili olili

pytanie jak w temacie - dziękuje za odpowiedź

Ja z kolei nie lubię srebra. Miałam kilka srebrnych rzeczy, ale jakoś to po czasie traci swój urok. Ja znów wolę złoto, żółte, klasyczne, piękne.... przez lata niezmienione, ładne, niezniszczalne :) Od kilku lat kupuję i noszę tylko złoto. Nie przesadnie, ale zawsze obrączka, pierscionek, łańcuszek i bransoletkę.

Gość mama 15 miesiecznego synka
Lubie i w zaleznosci w jestem ubrana nosze dodatki zlote, srebrne czy kolorowe. Uwazam, ze Srebro swietnie pasuje do czerni, szarosci czy bieli.

ja mam strasznie duzo srebra,(pierscionków, bransoletek, zawieszek, łańcuszków) bo moja siostra pracuje za granica w firmie z bizuteria i mi przysyła. mam zamiar sprzedawac na allegro.

a ja nosze tylko srebro i biale zloto,zoltego nie lubie,nie pasuje do mojej karnacji:D

Gość olili olili
pytam bo mam sklep z upominkami i chciałam wprowadzić do sprzedaży srebrną biżuterię;)

ja rowniez wole srebro i biale zloto :) zolte kojarzy mi sie ze starszymi paniami,mialam kiedys sasiadke taka typowa pudernice,ktora zawsze obwieszala sie zlotem no masakrycznie to wygladalo :P