Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine30

Zostałam zgwałcona..

Polecane posty

Witam. Mam 15 lat. Dwa lata temu zostałam zgwałcona przez chłopaka,(był pod wpływem narkotyków) nie powiedziałam nikomu..nie gadałam z nim od tego czasu,teraz on mnie zastrasza. Pokłóciłam się z jego dziewczyną, on śledzi mnie jak jestem sama ( chodzi do tej samej szkoły co ja bo on chodzi do 2 (17l) liceum a ja do gimnazjum a to jest w tym samym budynku). Ostatnio podpalił mnie zapalniczką, dwa razy pobił..Bardzo się teraz boję, że mi to znowu zrobi. Powiedział że mnie zabije, nie wiem co mam robić. Moja mama wie że mnie raz pobił ( bo wypytywała mnie co się stało) ale prosiłam ją żeby nic nie robiła. Nie mogę zmienić szkoły po prostu nie mam warunków..na policje nie pójdę bo rozgrzebią całą sprawę i nic nie zrobią. Dowodów na niego nie mam.Nie jest to żadna prowokacja bo w prowokacje się nie bawię. Okropnie się boję nie mogę nikomu ufać. Pomoże mi ktoś?

Gość ars vivendi
Przykro mi....proponuje jakieś centrum pomocy kobietom lub dzieciom zgwałconym. Tu nikt nie jest kompetentny a matka, która nie potrafi znajeźć rozwiązania to dla mnie totalna porażka wybacz

Gość to nie tak, że nic nie zrobią
zapiszą sobie i założą koledze teczkę - to już dużo, jeśli cokolwiek Ci lub komuś innemu potem zrobi będzie łatwiej go skazać i na wyższą karę. Nie będzie mógł się do Ciebie zbliżyć i podpalić zapalniczką, nie będzie mógł Cię zastraszać.

Gość jaka totalna porażka?
skoro córka mówi tylko o jakims tam pobiciciu i prosi by nie interweniowała, bo pogorszy sprawę? ludzie są rózni, moze jej tak wierzy ze ..za nieiewinnośc oberwała? ja bym nie uwierzyła...afera byłaby na 144 fajery!

Gość Psikus Losu
Masz dowód! Twoje zeznania są dowodem w sprawie. Należy udać się na najbliższy komisariat Policji i złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Zostanie wszczęte postępowanie przecwko nieletniemu. Gwałt na osobie małoletniej, którą byłaś dwa lata temu to poważne przestępstwo. Młody może nawet zostać umieszczony w poprawczaku. Nie należy się bać. Pomyśl, że on może to zrobić jakiejś następnej dziewczynie, albo juz kilku zrobił i wszystkie zachowujecie to w tajemnicy. Nawet jeżeli nie zostanie orzeczony środek w postaci umieszczenia nieletniego w zakładzie poprawczym tylko łagodniejszy - samo składanie wyjaśnień jest zwykle dużym przeżyciem dla podejrzanego. Poza tym rodzice zostaną o tym powiadomieni. Może jeszcze mają jakiś wpływ na syna. Nie warto milczeć!!!

Gość to uważaj na takiego typa
właśnie tak robi żebyś myślała, że on jest górą rozumiesz? Pojmij, że jak to powiesz policji, mamie, to gnoja rozniosą na strzępy. Czemu się mu dajesz zamiast on ponieśc karę, to Ty jeszcze cierpisz, ale robisz to na własne życzenie. Jak niby ktoś ma Ci pomóc jak Ty tej pomocy nie chcesz? Za gwałt, za zastraszanie i bicie Ciebie gnój pójdzie do pierdla, albo zawiasy dostanie i kuratora. Tylko powiedz o tym policji. Jak masz ślady podpalenia idź obdukcję zrobić i na policję. To nie tak, że oni nic nie zrobią, zrozum. A on jest starszy i dobrze wie, że jak Cię zastraszy, to mu się kara upiecze. Mam nadzieję, że to nie prowokacja. Idź na policję i mamie powiedz. Bo inaczej nikt Ci nijak nie pomoże. No i zadzwoń sobie na niebieską linię, oni Ci powiedzą co i jak dalej. Do psychologa idź i powiedz, nawet tego szkolnego.

koniecznie zgłoś gwałt,pobicie i zastraszanie na policji.Jeśli nic nie zrobisz on będzie wciąż znęcał się nad Tobą.Milczenie Cię nie chroni.Zgłoś Się na policję.To jest jedyne wyjście.Powinnaś pójść tam z mamą .Odwagi!

WIDAĆ ZE TO SUKINSYN.JA PROPONUJĘ WALIĆ CODZIENNIE 1000 POMPEK DZIENNIE I TRENOWAĆ NINJITSU:classic_cool:.jAK JUŻ DOŁACZYSZ DO ELITARNYCH WOJOWNIKÓW TO KOLESIOWI JAK PRZYFASOLISZ RAZ TO SIĘ ZŁOŻY:classic_cool:.I najlepiej jajeczka obić:D.

skotantuj sie z nimi: Centrum Praw Kobiet Warszawa - (22) 621 35 37 Kraków - (12) 431 19 94 Częstochowa - (34) 361 48 26 Gdańsk - (58) 341 79 15 Błękitna linia płatny - (22) 666 00 60 płatny pierwszy impuls: 0 801 1200 02. Stowarzyszenie Współpracy Kobiet NEWW-Polska Zadzwoń i umów się na spotkanie z psychologiem centrum praw kobiet: (58) 344 38 53 tu na pewno Ci doradza, co robic, bedziesz tez mogla anonimowo porozmawiac

Gość .NATALA..............
Nie daj się zastraszać NATYCHMIAST NA POLICJĘ!!!!!!

Max Zander vel Klaun-Klaun??? nie dziwię się odpowiedzi!! ależ masakra na tym forum! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

" [zgłoś do usunięcia] jaka totalna porażka? Max Zander vel Klaun-Klaun??? nie dziwię się odpowiedzi!! ależ masakra na tym forum! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" Tak pisze bo wiem że na gliniarzy nie można liczyć:P.Często gliniarze zmieniają się w tych których mieli łapać.

i ten..klaun!!! szczyci się czarnym nickiem????????????? współczuje pozostałym rozmówcom! a psioczą na..pomarańcze/czki , które bywają tu naprawdę rzadko(może nie wszystkie) ale inaczej nie dałoby się strawić tego forum ;P czasem sa ciekawe lub smieszne tematy,dlatego tu sie zaglada,takie oszołomy mam nadzieję że nie zniszczą tego

Max Zander vel Klaun tylko jak to wyraziłes i dziewczynie podpowiedziałes????????????? jak ostatni kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buźka..palancie!!!!!!!!

Gość bgtyuoputrwebgyhjkolptrf
dziewczyno koneicznie zglos to na policje! nie wierz ze nie pomoga! pomoga! a gownairz sie wystraszy! nie abdz ciota tylko poakz ze umeisz o siebie zadbac!