Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadlam33

grzmotnelam glowa o beton

Polecane posty

Gość spadlam33

Malam wypadek rowerowy, wyrzucilo mnie z roweru tak, ze grzmotnelam bokiem glowy o beton. w sumie nic mi sie nie stalo, tylko mam spuchniety policzek, rozbite kolano i obdarte dlonie, ogolnie poobijana jestem. Wczoraj w 5 przychodniach mnie nie przyjeli, bo twierdzilili, ze nie ma juz lekarza o 16, wiec przyjechalam do domu, obmylam rany i pojechalam do pracy na noc, a dzisiaj od rana pobolewa mnie glowa i ogolnie jakos mnie tak delikatnie mdli. Boje sie, ze cos mi sie w glowe stalo. Czego sie moge spodziewac? Jutro rano pojade do lekarza, czy to nie bedzie za pozno?

Gość spadlam33
napiszcie cos

Gość spadlam33
pomozcie

Gość a dlaczego nie poszłaś
na szpitalny oddział ratunkowy ? Tylko wolałaś po przychodniach chodzić ?????? Miałaś wypadek - więc w szpitalu by Cie od razu przyjęto i zbadano! Kiedy się wywaliłaś ?????

Jeśli mdli cie na drugą dobe , to miałas wstrząśnienie muzgó . startuj .ale nie sama za kierownica !!

Gość spadlam33
nie poszlam, bo szpital mamy za miastem, rowerem sie juz balam jechac, zrezta bylam obolala, a na 19 mialam do pracy na noc. Jejku co moze sie wiazac z tym wstrzasniem mozgu, boje sie czytac w necie, bo zaraz sie bede denerwowac cala noc. Jutro rano ide do lekarza. Teraz sie juz boje. A wywalilam sie wczoraj.

Gość wszystkiego dobrego zwłaszcza
przejdzie ci ale nie schylaj siez a bardzo, nie przemęczaj przez kilka dni.

nIE WIEM DOKŁADNIE CO TO JEST ALE DORAŹNIE POLECAM ZDROWĄ DIETĘ:classic_cool:.Czasami nawet na urazy pomaga:classic_cool:.Z ,tymi konowalami to jest obłęd:O.Ale ostrzegam-kiedyś typa bejsbolowym obili a wykorkował z dobę później chociaż wcześniej nie stracił przytomności:O.Poszukaj czegoś na zakrzepy itp.:O.Ja w tym roku też fiknąłem z roweru ale nie było aż tak źle:classic_cool:.