Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczebnełe doktorełe

czy jest na sali lekarz stomatolog?

Polecane posty

te zęby mi się przesunęły w sumie kawałek... bo tam cały ten ząb co wyszedł musiał się zmieścić a nie było miejsca. nie wiem, czuję jakby napięcie. teraz zelżało sporo. to nie jest jakiś silny ból, tylko takie ćmienie, że nawet nie potrzebuję tabletek przeciwbólowych, żeby to wytrzymać.

Gość kochana ja mam chyba
podobnie.Kiedyś miałam usówaną gorna prawą 6tke bo nosze aparat.W luke po tej 6tce wpadła 7 ,tak że teraz jest 5, 7,8.Co ciekawe co jakiś czas boli mnie miejsce po tej 6tce robiłam rtg i 7 mka zdrowa.Jedna dentystka powiedziała patrzac na zdjęcie ze mogły zostać szczatki korzenia zeba nr 6 poszłam do poradni na zabieg żeby to usuneli ,ale oni powiedzieli że nic nie mai odesłali do domu..Może u ciebie tak być że coś zostało po ekstrakcji tego zeba.U mnie ból ciągle i nastepny dentysta stwierdził że to obniżenie kieszonek dziąsłowych czy jakoś tak i dlatego ząb jest wrażliwy.Powodzenia-rób płukanki z dentoseptu ,amolu czy co tam masz i zrób okład z goździka (przyprawa)

dzięki za odpowiedź! problem polega na tym, że mnie ani zęby, ani dziąsła nie bolą, to jest jakby ćmienie, tak, jak wtedy, gdy mi ząb rósł, to specyficzne odczucie. ani nic nie spuchło, nie promieniuje ból, no wygląda, jakby nic się nie działo, tyle że to ćmienie kości. nie mam też żadnej gorączki ani nic w tym stylu.