Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgtetrhgrthtr

wybrałąm pierscionek zareczynowy-co sadzicie?:)

Polecane posty

Gość hgtetrhgrthtr
nie podoba mi sie;(

Gość hgtetrhgrthtr
no niezły;)

Gość ale była wczoraj ostra jazda
za drogi ? :o

Gość hgtetrhgrthtr
no ciemno niebieskie oczko:D bomba

Gość hgtetrhgrthtr
bo ja wiem czy za drogi musze sie skonsultowac z platnikiem..:) ale tez bede szukac dalej..

Gość hgtetrhgrthtr
juz widze jakie to bedą jaja przy wyborze obrączek;/

Dacie radę ! Powodzenia życzę :D Idę się położyć, bo po wczorajszym jeszcze mam helikopter w łepetynie ;) 🖐️

Gość hgtetrhgrthtr
no idz idz;/

Gość Guld 22 karat
http://www.sklep-jubilerski.com/sklep/d/bjg1082br_VS_H?PHPSESSID=d1e6002570be7ea21663d387a05dc130 HEJ, nie mieszkam wp PL i tylko te pierscionki ktore sa na danym povyzej adresie mnie sie podobaja. Cena i wyglad nie trzeba sie wstydzic. Bylam na tych wszystkich adresach i zaden pierscionek nie ma pravdziwych diamentow to sa tylko diament o niskiej jakosci zlom. Jakie zloto povinno byc najmniej 18 karat. Co kraj to obyczaj Zareczynowy pierscionek ma sie tyklo podobac jednej osobie a nie wszystkim innym. Na to wychodzi ze ty bierzesz piervszego pana i tylko dlatego ze dostaniesz pierscionek z jarmarki.

Guld 22 karat - widać, że nie mieszkasz w Polsce :o

Gość buahahahahahaha
wybrałas sobie ?? to po pierwsze gratuluje gustu :O i chłopa , który nawet nie potrafi ( lub nie chce) sam z siebie wybrac pierscionka

Czy białe czy żółte złoto to akurat kwestia gustu. Ja mam z białego złota, a teraz z biegiem czasu wolałabym żółte, bo, mimo że obrączki mamy mieszane (białe złoto z żółtym), to białe jest praktycznie niezauważalne i obrączka z daleka wygląda, jakby w całości była z żółtego złota i ten pierścionek zupełnie nie pasuje mi do obrączki, nawet, kiedy noszę go na lewej dłoni. Wybierz coś z bardziej płaskim kamieniem, bez dużego, wystającego oczka, bo to faktycznie jest dość denerwujące i wyczuwalne, a ja nie lubię czuć, że mam coś na palcach. Mam pierścionek z bardzo rzucającym się w oczy kamieniem i przyznam szczerze, że od początku było to dla mnie dość upierdliwe. Ten najładniejszy, albo coś w tym stylu: http://www.yes.pl/bizuteria/pierscionki/zloto-szafir/36646-pierscionek-z-diamentami-i-szafirem-BB-Z-000-Y01-0266SW

Gość .letakśzerze
o gustach sie nie dyskutuje