Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelik samochodowy

karuzelka nad lozko, jakie macie doswiadzcenia, zbedny bajer

Polecane posty

Gość fotelik samochodowy
podnosze

ja bym poszukała czegoś bardziej różnokolorowego, bo ta trochę taka monotonna jest

ja kupiłam podobną do tej, którą pokazałaś tylko z misiami. drugi raz kupiłabym tę samą :) moja siostra zażyczyła sobie mobilną karuzelę ze światełkami i nie było mowy o tym aby dziecko przy niej usnęło. moja miała delikatną melodyjkę zakręcaną na taką korbkę :)

Gość t_r_u_s_k_a_w_e_c_z_k_a
Ta jest jednym słowem paskudna :O Poszukaj jakiejś na baterie na pilota bo to ciągłe nakręcanie jest do d upy! A poza tym to przydatna rzecz :)

Gość ffffffffff
Super sprawa, maly sie jara zwykla najtansza karuzelka.

Gość treejko
ja nie chcialam kupowac,myslalam ze bedzie to zbedny wydatek dostalismy w prezencie i oczom nie wierzylam co moj maly wyprawial przy niej.do dzis sie tak cieszy na widok tych pszczolek i raczki wyciaga.smieje sie w glos jak nakrecamy karuzele.

Gość oggler
zalezy... jesli jest pastelowa to faktycznie zbedny bajer. za to jesli ma zywe kontrastowe kolory, w tym czarno-biale (bo dzieci przez pewien czas widza tylko kontrast czern i biel) to jak najbardziej. do tego dobrze jesli sie wolno kreci i gra.

Gość mama roczniaka
kazda karuzela nawet ta najtańsza jest dobra, ja miałam tę z Drewexuy, tylko z królikami....moojej sie podobało, nie musiałam jej wciąż nakrecać bo wystarczało ze mala na nią patrzyła teez się jej to podobało