Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roswitchen

Sab Simplex

Polecane posty

Gość Roswitchen

Oferuje ORYGINALNE NIEMIECKIE firmy PFIZER! Kropelki na kolki i wzdęcia dla niemowlaków SAB SIMPLEX ORYGINALNE NIEMIECKIE, NAJTANIEJ . Sprzedaje ORYGINALNE zakupione w aptece, zalaczam paragon na dowod zakupu w aptece. Sprawdzona skutecznosc. Calkowita cena wynosi 60 PLN z czego 45 PLN to cena kropelek plus 15 PLN koszty opakowania i przesylki. Wysylke realizuje natychmiast(!) w dniu zaksiegowania pieniedzy na koncie. 100% uczciwosci i solidnosci transakcji. Dla zainteresowanych udziele informacji odnosnie kontaktu oraz transakcji.

Zrozumiałym jest fakt ze nie sprzedaje ich charytatywnie. Mamy wolny rynek i kazdy kupuje gdzie chce. Pozdrawiam

7Eur to koszt kropelek ... sama kupowalam w DE... drogo Autorze topiku krzyczysz :///

ja tez mam do sprzedania mam kilka butelek po 35zl szt mialam na allegro wystawic ale mi wycofali

Gość bo na allegro nir
nie można sprzedawać leków , z resztą poza apteka jest to zakazane !!!!

Gość bo na allegro nie
a poza tym to nie prawda ,że w Polsce nie można ich kupić , ja jakoś kupuje w normalnej aptece tyle ze po niecałe 50 z nie za 35 jakby to mnie wyszło w niemczech czy czechach .

poszukaj w inetrnecie gdzieś była przetłumaczona ulotka... z tego co pamietam to 15 kropelek przed każdym posiłkiem

Oferuje ORYGINALNE NIEMIECKIE firmy PFIZER! Kropelki na kolki i wzdęcia dla niemowlaków SAB SIMPLEX ORYGINALNE NIEMIECKIE, NAJTANIEJ . Sprzedaje ORYGINALNE zakupione w aptece , zalaczam paragon na dowod zakupu w aptece. Sprawdzona skutecznosc. Calkowita cena wynosi 60 PLN z czego 45 PLN to cena kropelek plus 15 PLN koszty opakowania i przesylki. Wysylke realizuje natychmiast(!) w dniu zaksiegowania pieniedzy na koncie . 100% uczciwosci i solidnosci transakcji. Dla zainteresowanych udziele informacji odnosnie kontaktu oraz transakcji.