Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkapoziomkajezynka?

MAM 21 LAT I TRAGICZNIE CHCE MIEC DZIECKO.

Polecane posty

od zawsze uwielbialam sie czym opiekowac: zwierzetami, dziecmi, pijanymi ludzmi. opiekowanie sie sprawia mi ogromna przyjemnosc. wiem , ze bede dobra matka. uprzedzajac wasze komentarze, Mam wlasny dom z chlopakiem (na kredyt) zarabiam jakies 6000 zlotych na reke moj chlopak duzo wiecej, mamy samochod, ladny ogrod. Kiedy urodze dostane jeszcze duzo zasilkow. Jak to mozliwe w wieku 21 lat? mieszkam w anglii, skonczylam angelska szkole i mam chlopaka anglika. Zyc nie umierac ale zal mi polek bo jak to czytam to ne wierze... ;)

Gość PREZES BANKU
teraz można od kogoś odkupić , wtedy nie zwiększasz populacji a zabawkę masz

Gość tak rak sobie
hahahah 6 tys zlotych czyli najnizsza krajowa w anglii co? :D

Gość tak rak sobie
hahahah 6 tys zlotych czyli najnizsza krajowa w anglii co? :D

sie chwalisz czy żalisz? niech ci angol zrobi dziecko i po kłopocie! tylko pewnie będzie rudzielec!

1500 funtow na reke to jest prawie dwa razy tyle co najnizsza krajowa bo wychodzi 800 funtow.

1500 funtow na reke to jest prawie dwa razy tyle co najnizsza krajowa bo wychodzi 800 funtow.

hamal na odleglosc poznac polske myslenie... nawet jesli bedzie rude (chociaz praktycznie nie ma na to szans) to bede je kochala najmocniej na swiecie bo o czym kolor wlosow ma swiadczyc i ocenianie po nim? chyba jedynie o braku twojego mozgu

Gość gfhgfhgf
to idź do domów dziecka i zaopiekuj się tymi sierotami, na pewno potrzebują twojej miłośći

Gość tak rak sobie\
eeeeeeeee to juz na bogato. ten dom to czerwone cegly, tektrurowe sciany, 60 metrow jak dobrze pojdzie, ogrod tez kawalek ziemi. w jaki sposob liczysz na zasikli skoro facet podobno zarabia duzow iecej niz ty? moze w ogole zacznij sie zajmowac rodzeniem dzieci wtedy zasilki beda non stop!

poniewaz zasilki (nie wszystkie ale te podstawowe) dostaje kazda kobieta niezaleznie od zarobkow. dlatego moze :)

dom jest sliczny. po prostu zal mi was dziewczyny jak czytam tematy ze w wieku 26 lat nie ma pienedzy na dziecko... polska to kraj ruina

Gość uwielbiam gdy wypowiadaja sie
to siedz durna pizdo w tej Anglii na zasiłku lub na czym chesz i spadaj stad!🖐️

nie musze siedziec na zasilku bo mam prace czytaj ze zrozumieniem. dostane urlop na rok a pozniej wroce do pracy na pol etatu.

hmmmm w ANglii siedzisz sobie i zapewne jest Ci dobrze, ale czy napewno. Osoby które mówią o tym otwarcie - do końca nie są szczęśliwe. Co to znaczy TRAGICZNIE CHCE MIEĆ DZIECKO- ojczyzna - polszczyzna ahaaaaaaaaaaaa zapomniałabym zaraz przeciez mieszkasz w Anglii i pewnie przesiąkłas juz ich zasadami, obyczajami itp. Niech nie bedzie Ci żal nas POlek mieszkających tu u nas w kraju(czego Ty obecnie tak nie możesz powiedzieć) - bo my tu jesteśmy mieszkamy, jestesmy u SIEBIEEEEEE.kpwwww? a Ty CO ? mASZ DOM (O ILE), CHŁOPAKA aNGOLA(O ILE) i 6,000 tys co m-c ( o ile ) no to siedź sobie i tęsknij za naszymi wspaniałymi obyczajami, smakołykami, jedynie co masz to swoje obecne bogactwo( o ile tak jest) i nic poza tym.

Gość tak rak sobie
Mieszkalam w Anglii pare dobrych lat kochana i po pierwsze 1500 funtow zarabia sie w fabryce przy przezucaniu kurczakow. wyksztalceniem pochwalic sie pewnie nie mozesz co? jaka szkole skkonczylas? i powiedz mi niby jakie zasilki dostaje kazda kobieta? :) bo az ciekawa jestem

anglia anglii nie rowna skarbie. mieszkam w duzym miescie kolo szkocji i za wynajem pokoju placi sie srednio 200 funtow czyli dwa razy mniej niz w londynie. Zarobki sa mniejsze i wszedzie (nawet w sklepie z ubraniami) zarabia sie 5.80 czy ile tam to teraz jest, najnizsza krajowa co wychodzi jakies 840 funtow na miesiac na reke przy pelnym wymiarze godzin. za to wszystko jest duzo, duzo tansze niz w londynie (kilka razy czasami) i znam duzo ludzi ktorzy wlasnie tu sie przeprowadzili na stale z londynu. wyksztalcenie mam bardzo dobre, pracuje w zawodzie. Najpierw A lvl w college potem college na odpowiednim proflu. nie bede ujawniac bo znam duzo polakow ktorzy moga tu siedziec a zreszta to nie twoja sprawa :)

w moim przypadku nalezy sie podstawowy child beneft wynoszoacy 100 iles funtow tygodnowo z tego co czytalam, nie wiem czy cos jeszcze zreszta nie przejmuje sie bo i bez tego damy sobie swietnie rade. ale podstawowy child benefit nalezy sie kazdej kobiecie

Gość no ale co za problem bo
nie rozumiem , czemu tragicznie? masz ochote i warunki, to po prostu urodz. Tak na marginesie- niekoniecznie kasa w Polsce jest przeszkada, dziewczyny chca jeszcze zrobic studia, uzyc zycia, nie znalazly jeszce wlasciwego mezczyzny, bo sa mlode ... Kady ma inny charakter i inne potrzeby.

Gość tak rak sobie
HA HA HA kochanie! to moze ja cie uswiadomie ze A level i College to to samo czyli nasz szkola srednia. Paniz dobrym wyksztalceniem! Nie oszukujmy sie. zarabiasz grosze, mieszkasz w zatechnietym domku na kredyt z kawalkiem ziemi, pieniedzy nie masz bo liczysz na zasilki. z czym do ludzi?

nie kochana. A lvl to jest jak matura. po nim nie ma za duzo perespektyw ale mozna isc na uniwersytet. ja sie nie dostalam dlatego poszlam do college na odpowiedni profil. college to jest szkola w ktorej mozna sie uczyc miliona roznych rzeczy. prosze cie nie bardz smieszna to ty o niczym nie masz pojecia.

Gość njknj
w moim przypadku nalezy sie podstawowy child beneft wynoszoacy 100 iles funtow tygodnowo chyba cos ci sie pomylilo. nie myslisz, ze dostaniesz 500 funtow miesiecznie tylko dlatego, ze urodzilas dziecko?

Gość tak rak sobie
child benefit to w zaleznosci od wieku dziecka okolo 10-20 funtow tygodniowo.

najk wlasnie tak mysle botak tutaj jest. mam kolezanke ktora urodzila ale jest samotna matka. dostala dom, oplacili jest wszystko dostala na zycie i nie musiala pracowac az dziecko skonczylo 8 lat. kiedys bylo nawet do 12 roku zycia teraz sie to zmienilo

Gość tak rak sobie
chyba pomylilo ci sie z GCSE głabie. W collegu robisz AS i A level wiec nie pieprz jak potluczona. Nie dziwie sie czemu nie przyjeli cie na uniwersytet. :S

Gość ojojojoj szybko
autorka jest załosna i naiwna. potem sie dziwimy ze postrzegaja nas za granica jako debili i zebrakow!