Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkapoziomkajezynka?

MAM 21 LAT I TRAGICZNIE CHCE MIEC DZIECKO.

Polecane posty

Gość pisz, pisz dziewczyno...
Oooo...goraco sie zaczyna robic ;-)

Gość widocznie przyzwyczaiła się
że facet ją leje i uznaje to za coś normalnego. Biedna :(posiniaczona i bez włosów dziewczynka/

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
masz 21 lat i mówisz, że jesteś dobrze wykształcona? a poza tym... nie wiem po co piszesz... i co w tym tragicznego? chcecie mieć dziecko... to zdecydujcie się na dziecko... co my Ci mamy powiedzieć?

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
a i zapomniałabym... mnie również opieka nad pijanymi ludźmi r.o.z.j..e.b.a..ł.a!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tak rak sobie
i wyszlo szydlo z worka

moje preferencje sexualne maja cos do tematu? :D zakonczylam dyskusje z wami na tym etapie. wracajcie do garow biedne poleczki.

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
biedne poleczki... dobre

Gość pisz, pisz dziewczyno...
A tak na marginesie to zastanawiam sie jaka jest prawda :P Bo o szkolnictwie w UK pojecia nie masz. Heh, jak to naprawde wyglada?

Gość tak rak sobie
no taaa.. wielka dama zagraniczna, dom na kredyt, chlopak ja pewnie zostawi jak znajdzie sobie lepsza, praca za marne 1500 zl i to jej wyksztalcenie zawodowe :):) smiech

Gość tak rak sobie
1500 funtow

Gość kokototo
A ty wracaj do tekturowego domku i faceta obijającego ci mordę wielka pani fryzjerko z Uk :)

Gość kokototo
Poszła sobie, widać że rozszyfrowaliście jej "świetne" wykształcenie, "piękny" dom, "czułego" faceta i "wielgachne" zarobki :)

Gość tak rak sobie
A levelu tez pewnie nei zrobila, bo kursy robia ci po GSCE. to jak zawodówka.

tak rak,. mam gcse ale go nie robilam wystarczylo zdac lvl 2. pytalam na jakim poziomie mam wyksztalcenie jest to policealne cos jak studium tyle ze w anglii z tym i glowa mozna o wiele wiecej zdzialas. 1500 to na poczatek glupie dziwki. wiecej juz tu pisacnie bede wracajcie do garow :D ja sie zbieram na impreze.

Gość aliston misto
tak rak sobie widac ze pojecia o angielskiej eduakcji nie masz, tez szlam takim schematem jak autorka i uwazam, ze w anglii jest to dobre wyksztalcenie. wieksza grupa ludzi konczy edukacje na 16 roku zycia wiec w anglii takich ludzi sobie chwala. a co do profilu ja skonczylam 2 letnii finanse i marketing i powiem ci ze mam dobra prace i ne zaluje ze nie poszlam na studia. Do autorki NIE ZAPOMINAJ ZE SAMA JESTES POLKA WYZYWASZ rodaczki a sama przez zamieszkanie w anglii nie stalas sie angielka... smiech na salii. przystopuj troche bo wyzej srasz niz dupe masz.

Gość luna kuna
a ja mam 19 i chce mieć, ale czasy sa takie ze najpierw wykształcenie a poznije dzidzia niestety :( a mężczyzne mam od 3 lat, planujemy wspólna przyszłość, ocham go strasznie

Gość tak rak sobie
aliston misto ale po czym niby wnosisz ze sie nei znam? obie jestescie po kursach tak? kursy robi sie po GCSE bo to jest tak jak zawodowka. A levels to liceum. czyli autorka zrobila liceum po czym poszla do zawodowki. tak? tak. wiem jak to wyglada w anglii, ze niewielki procent idzie na uni i ja sobie z tego sprawe zdaje, ale na BOGA niech ona nie mowi ze ma bardzo dobre wyksztalcenie, bo to uwłacza ludziom na prawde wyksztalconym. robi z siebie nie wiadomo kogo.

Gość aliston misto
nie tak. jesli skonczylas szkole w polsce to jest ona zaliczana pod WARUNKIEM ze zdasz lvl2. lvl2 to jest to jak koncowy egzamin gcse. masz takie same prawa jak anglicy po gcse. jesli zrobisz pozniej Alvl to masz jakby liceum a pozniejsze kursy to nie wiem jak zaliczyc. Ja wiem, ze to nie jest wybitne wyksztalcenie ale jest o wiele wiele latwiej niz po niczym i mozna znalezc fajna prace. a co do autorki to sie zgadzam.

Gość o co chodzi autorce bo
nie kumam? Chce rodzic, niech sobie rodzi. Ma co, ma - jej sprawa, dla kazdego co innego jest wazne. Podpucha jakas ten topik? Autorko, mozesz powiedzic, czego oczekujesz w nim od forumowiczów?

Gość tak rak sobie
kursy mozesz robic prosto po GCSE, wcale ci nie potrzebne A levels.

Gość aliston misto
i co do mojego kursu to wymagany byl lvl A wiec czy to taka zawodowka to sie nie do konca zgodze...

Gość aliston misto
na moim profilu byl wymagany.

Gość aquariuss
zobaczymy jak twoje relacje będą z twoim super mężusiem za 10 lat. I czy dalej tak psioczyć bedziesz na Polskę. Dajesz dupy Angolowi za kasę - trochę na innych zasadach, ale jest to dosłownie tym samym. Więc już wiesz kim jesteś. Od razu można poznac, że poleciałaś na $$$ niż na uczucia.

Gość kokoroko
dajcie jej już spokój pewnie poszła na imprezę ciężko pracować dając d.. a rano będzie musiała jeszcze posprzątać i gary umyć po tym Angliku - sadyście bo inaczej ją wyp... z tego cudownego domku

Gość fgfgkat
i ona chce mieć dziecko? wykształcenie prawie żadne, dom faceta który ją leje i w każdym momencie może ją z niego wyrzucić, ona sama jakaś młoda szmatka, która do tego lubi "dostać po twarzy" , inteligencja raczej żadna skoro obrzuca wyzwiskami Polki a sama nią jest.. nie ma to jak zrobić sobie dziecko w patologii bo ma się taką zachciankę

Gość gogi z yogi
głupia dz...a to ty jesteś skoro dajesz d..ę za kasę jakiemuś Angolowi

Gość Prosty test dla autorki!!!!
Autorko!! Skoro mieszkasz w Anglii i nieźle tam sobie radzisz, to przetłumacz swoją pierwszą wypowiedź na płynny angielski: od zawsze uwielbialam sie czym opiekowac: zwierzetami, dziecmi, pijanymi ludzmi. opiekowanie sie sprawia mi ogromna przyjemnosc. wiem , ze bede dobra matka. uprzedzajac wasze komentarze, Mam wlasny dom z chlopakiem (na kredyt) zarabiam jakies 6000 zlotych na reke moj chlopak duzo wiecej, mamy samochod, ladny ogrod. Kiedy urodze dostane jeszcze duzo zasilkow. Jak to mozliwe w wieku 21 lat? mieszkam w anglii, skonczylam angelska szkole i mam chlopaka anglika. Zyc nie umierac ale zal mi polek bo jak to czytam to ne wierze... Czekam.

Gość ja mam 27 lat
i tez chce miec dziecko tylko nikt mnie nie chce a sama sobie maleństwa nie wydziergam na drutach :/

Prosze bardzo: From always I love take care of animals, children and drunky people. Taking care makes very plesure for me. I know that I will be a good mother. Negating yout comments. I have my own hous with boyfriend (for credit) earn 6000 zl on hand, my boyfriend many more, we have the car and a beautiful garden. When I will born I will get many benefits. How is it possible in the century of 21? I live in England, I finished english shool I have a boyfriend english. To live not to die but I feel pity poles because when I read I don't believe. zadowolony??

Gość mati557788
O no proszę! Jednak nie na imprezie? Klient zrezygnował?