Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkapoziomkajezynka?

MAM 21 LAT I TRAGICZNIE CHCE MIEC DZIECKO.

Polecane posty

Gość njknj
jesli tak jest, to juz wiadomo dlaczego 70% plebsu polskiego siedzi w UK...

nom tak przepraszam pomyslilo mi sie dodalam cos jeszcze nie pamietam jak sie nazywal ten benefit w kazdym razie wiem ze kobiety przy podobnych zarobkach do moich dostaja kolo 400 mniesiecznie,. w kazdym raze zostawmy juz te benefity ja ich nie potrzebuje tak tylko dodalam bo wiem ze se nalezy

Gość żabka otwarta chyba
nie wierze ze tacy ludzie istnieja!!!! Jak mozna byc takim żałosnym! Jak to sie mówi "bułkę przez bibułkę a chuja gołą ręką"....

Gość no ale co za problem bo
akurat na czym polega college w UK wiekszosc ludzi wie, jest to odpowiednik naszej szkoły policealnej. Nie wszystkim dziewczynom taka edukacja wystarcza, ale to juz twoja sprawa. Dziwi mnie tylko, ze temat urodzenia dziecka jest dla Ciebie głownie tematem finansowym.

Gość żabka otwarta chyba
NIGDY W ZYCIU! nikt ci nie da za darmo 500 funtow miesiecznie! Masz jakies chyba dziwne kolezanki ktore cie w maliny wpuszczaja. 150 funtow to maks miesiecznie jako child benefit!

moze lepiej nie decyduj sie na dziecko ? z takim powalajacym intelektem ja bym nie ryzykowała :P

Gość njknj
malinka, a jako kto pracujesz? 1400 netto to spoko zarobek jak na male miasto.

Gość Dobrze piszesz Autorko
A wez napisz jeszcze czy ta znajoma musiala wczesniej cos pracowac?? Przydatne informacje prosze ja Ciebie :)) Czy wystarczyly same HO i IN?

nie robilam gcse bo bylam w polsce, poczytaj sobie jak sprawa wyglada w staosunku do obcokrajowcow. zdalam lvl 2 i dostalam sie na A lvl zdalam go bo chcialam isc na uniwersytet ale mnie nie przyjeli (bardzo duzo chetnych z powodu kryzysu) wiec poszlam na profil do college, podobny jaki chcialam studiowac. to tyle, klocic sie nie bede bo pewnie nigdy nawet w anglii nie bylas

Gość tak rak sobie
szkola policealna? College to normalne liceum! Bez college nie mozesz isc na university! GCSE to tak jakby egzamin gimnazjalny. Co wy w ogole gadacie. Jakim cudem zrobilas niby GCSE i zlozylas papiery na universytet co?

Gość tak rak sobie
Koichana w Anglii mieszkalam prawie cale zycie i przez te wszytskie szkoly przeszlam wiec sie nie spieraj!

zalezy ktora? pierwsza co dostala dom nigdy nie pracowala. odrazu urodzila dziecko w wieku 17 lat, angielka. nie wiem czy takie samo prawo jest odnosnie polek ale wydaje mi sie ze tak. Co do drugej pracowala przez kilka lat poszla na macierzynski teraz wrocila na pol etatu i tyle dostaje watpie zeby klamala. Ja sie nie znam na benefitach ok przyznaje, czatalam cos tam uslyszalam. Jak bede w ciazy to sie bardziej tym zainteresuje zreszta jak juz napisalam nie potrzebne mi one do niczego. :)

Gość malo rozgarnieta jestes
Autorko ale na jaki temat ty sie mozesz wypowiedziec.. o benefitach nie wiesz, o szkole z tego co czytam tez niewiele wiesz. Uwazam ze nie jestes rozgarnieta i lepiej zebys dojzala zanim zdecydujesz sie na dziecko.

to nie bylo do ciebie, ja nigdzie nie napisalam ze robilam Gcse, czytaj ze zrozumieniem.

tak rak sobie przeczytaj prosze moje wypowiedzi nigdzie nie napisalam ze GCSE ZLOZYLAM PAPIERY NA STUDIA BO NAWET GO NIE ROBILAM!

Gość obojętnie jak co nazywac
ja w Polsce robiłam mature i studiuję w UK, nie jest to aż takie trudne. Uwazam, ze lepiej najpierw sie wykształcic, potem rodzic, ale to już twoja sprawa.

Gość tak rak sobie
jednym slowem masz zrobiony kurs w jakims zawodzie, fryzjerka, kwiaciarka itp, jak po zawodowce albo studium, wiec nei wyskakuj tutaj z "wyksztalceniem" bo obrazasz naprawde wyksztalconych ludzi.

urodzenie dziecka to w ogole nie jest dla mnie kwestia finansowa. wspomnialam o tym jako o przywileju zycia w anglii,ja nie potrzebuje benefitow to panie tutaj draza temat.

no wyobraz sobie ze nie sa tam kursy tylko zawodowe jest duzo duzo wiecej i niektore trwaja po kilka lat, wiec ty mnie nie obrazaj

DO AUTORKI - jesli chcesz miec dziecko to je miej, ale NIE OBRAZAJ POLAKOW MIESZKAJACYCH W POLSCE. Ja sama mieszkam w uk i NIGDY ALE TO NIGDY nie obrazilam rodakow w jaki kolwiek sposob. Masz dom, faceta, kase, fajnie - dobrze dla Ciebie, ale po jaka cholere czepiasz sie ludzi mieszkajacych w pl? To jest wybor kazdego z nas gdzie chce mieszkac!!! Chyba w pl nie mialas zbyt kolorowo, pewnie klepalas biede i teraz wydaje Ci sie, ze uk to raj na ziemi. Nie chce Cie urazic - ale mysl co piszesz i jak oceniasz ludzi. jak wspomnialam ja tez mieszkam w uk i jestem teraz w ciazy i na zasilki nie licze chociaz kokosow to nie mamy. ale nie koloryzuje jak to bardzo mam zarabiscie i nie obrazam ludzi i nie wypisuje, ze mam 8 tys zl miesiecznie :) heh ja Ci zycze powodzenia i hamuj czasami zbedne wypowiedzi

Gość tak rak sobie
no czekam az mnie uswiadomoisz co za kurys..

nie musze cie w niczym uswiadamiac zajzyj na strone college i poogladaj kursy to zrozumiesz. Ja nie bede pisac ani gdzie mieszkam ani gdzie pracuje ani co skonczylam bo to moja prywatna sprawa a po drugie moj profil byl tak charakterystyczny, ze jak ktos mnie zna i to czyta to bedzie wiedzial o kogo chodzi ;)

Gość do malinkapoziomkajezynka?
idz stad bos głupia jak koza 🖐️

Gość tak rak sobie
jak juz pisalam kochanie nie pisz ze jestes osoba wyksztalcona po skonczeniu kursu (dobrze wiem co to za kursy i ile trwaja i jakie masz o nich kwalifikacje) bo osobe wyksztalcona mozna wyczuc na kilometr. i ty nia na pewno nie jestes.

'moj profil byl tak charakterystyczny, ze jak ktos mnie zna i to czyta to bedzie wiedzial o kogo chodzi ' NIE ROZUMIEM, A WSTYDZISZ SIE CZEGOS?

Gość pisz, pisz dziewczyno...
cos malo dzisiaj glupich tematow na kafe a ja potrzebuje sie odprezyc :D :P

tak rak sobie, jestem pewna ze znasz wszystkie profile w calej anglii, podziwiam cie, masz wielki leb. :D nie bede sie z toba klocic bo nie ma sensu, ja znam swoja wartosc i moi pracodawcy rowniez. :) robie co kocham i to jest najwazniejsze.

Gość taka jedna Polka
Chcesz miec dziecko? To se miej. Kogo to obchodzi??? I kogo to obchodzi ile masz kasy i komu tylek dajesz. Wrzuc na luz.

Gość szajbuską jesteś autorko
ten twój gach obija ci pysk a Ty chcesz jeszcze dzieciaka "malinkapoziomkajezynka? JA UWIELNIAM BOL, pasem, deska, lina, pejczem. lubie siniaki, zaczerwienienia. czasami zadrapania ale delikatne. kocham szarpanie za wlosy gryzienie sutkow, nawet policzek w twarz. ale nigdy nie pozwolilabym na powazne okaleczenia, i "wyrywanie miesa". i zadna ulegla kobieta zdrowa na umysle by na to nie pozwolila. albo jest to prowokacja albo masz umyslowo chora partnerke sexualna. zapraszam do psychiatry ps. przyjdz koniecznie z partnerka."

Gość szajbuską jesteś autorko
autorka pisze "JA UWIELNIAM BOL, pasem, deska, lina, pejczem. lubie siniaki, zaczerwienienia. czasami zadrapania ale delikatne. kocham szarpanie za wlosy gryzienie sutkow, nawet policzek w twarz."