Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polki0

Pytanie do mężczyzn: podniecenie a erekcja

Polecane posty

Gość polki0

Czy zawsze jak wam się podoba jakaś kobieta, podnieca was to macie erekcję? Czy możliwe jest, że mimo podniecenia i pożądania kobiety macie problem z pełnym wzwodem? Jeżeli mojemu partnerowi nie staje całkowicie tzn., że nie podniecam go? Mówił mi, że mnie pragnie i mu się podobam. W czym tkwi problem? Proszę wyjaśnijcie mi to mężczyźni. Mój partner jest już grubo po 30-stce.

Gość Sexy Zbyszek
co znaczy grupo po 30tce??? ma 38 lat a moze 58 a moze 78? jesli ta ostatnia opcja to wszytko w porzadku :)

cipka nie kutas i ma humory Czasami facet podniecony na maxa a kutas nie chce stanąć a czasami stanie w całkiem nieodpowiednim momencie kiedy facet zupełnie nie ma ochoty na zbliżenie

Gość polki0
Ma 37 lat. Jesteśmy ze sobą od 2 miesięcy.

Gość Fiutek987
Obejmnij jego fiutka i ruszaj go, to stanie jak u swini ryj. A moze ma problemy z kregoslupem, ze impuls podniecenia nie dochodzi do fiutka.

Gość mrauuuuuuuuuuur
jak mu nie staje to mu sie nie chce roochac z toba i tyle mojemu zawsze staje a juz 5 lat jestesmy razem

To idzie niejako w parze. Jest "akcja" to i reakcja. Tak przynajmniej wygląda to z każdego puntu widzenia obojga płci. Dramat zaczyna się w tedy, kiedy facet (mimo że bardzo chce) to mu nie staje. Rodzą się wtedy różne wątpliwości, chociażby takie jak u autorki topicu. Toż to zwykłe zmęczenie materiału podsycane twoim brakiem samoakceptacji z tym co z dnia na dzień widzisz w lustrze.

Gość polki0
Ale jestesmy ze soba krotko zebym zdazyla mu sie znudzic. To dlaczego chce byc ze mna jak mu sie nie podobam? Jezeli to o to chodzi to przeciez by mnie zostawil jak mu nie staje przy mnie i poszedlby do bardziej pociagajacej wg niego kobiety. Moze to byc przez papierosy? On nie jest calkowitym impotentem, staje mu ale slabo.

Gość nie taki latwy...
czy to zawsze tak jest u niego?czy czasem wszystko jest ok?bo jesli tak to pomimo tego ze mowi ze chce wcale tego nie chce. przyczyn moze byc wiele

Gość gość
Może dawno baby nie miał i stres go zżera, a im bardziej się denerwuje tym mniej mu stoi. Kup mu jaką maxigrę skrusz do drina :D

Gość Piczka😈
Dnia 11.11.2010 o 15:03, Gość polki0 napisał:

Czy zawsze jak wam się podoba jakaś kobieta, podnieca was to macie erekcję? Czy możliwe jest, że mimo podniecenia i pożądania kobiety macie problem z pełnym wzwodem? Jeżeli mojemu partnerowi nie staje całkowicie tzn., że nie podniecam go? Mówił mi, że mnie pragnie i mu się podobam. W czym tkwi problem? Proszę wyjaśnijcie mi to mężczyźni. Mój partner jest już grubo po 30-stce.

Jest leniwy. Chyba że bzykasz się z nim bardzo często a jak nie to to może już taka ciasna nie jesteś i falus wisi mu