Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alek111

Seks w czasie miesiaczki.

Polecane posty

Witam serdecznie! Uprawiałem pierwszy raz seks z dziewczyną (w czasie jej miesiączki bez zabezpieczenia) w drugi dzień krwawienia. Drugi raz w czwarty dzien. W obu przypadkach nic nie wytrysnałem w niej. 3 raz był w 10 dzień od pierwszego krwawienia(okazało się,że to dni płodne). Dla bezpieczenstwa kupiliśmy escapelle. Mierzyła temperaturę, która wachała się w okolichach 36,5-37(z tego co mi mowila to w normie). Po tygodniu od zażycia tabletki temperatura wynosila 37-37.4 i do tego doszło plamienie które trwa już tydzień. I martwimy się teraz... :/ Czy to oznacza, że moja dziewczyna jest w ciąży? Czy istnieją jakieś inne przyczyny tych objawów? Dodam, że dziewczyna miała regularne cykle miesiaczkowe(28dni). proszę o konkretne odpowiedzi. pozdrawiam

Gość hggfhgfhgfhgf
10 dzien od pierwszego krwawienia,to znaczy ze byla w 10 dniu cyklu,minus okres ,raczej nie jest w ciazy,dni plodne zaczynaja sie przewaznie w 14 dniu cyklu

Gość nie jest w ciazy
ta sa skutki stosowania tej tabletki- Po kilku dniach może wystąpić krwawienie przypominające miesiączkę. Miesiączka może jednak wystąpić w swoim terminie, może się też opóźnić i pojawić w dowolnym momencie aż do terminu następnej miesiączki -momi zdanie to jest od tabletki,nie przejmuj sie nie jest w ciazy

Gość 4tew45y
DOBRY ŻEGLARZ TO I PRZEZ MORZE CZERWONE PRZEPŁYNIE:d

temperatua sie nie przejmuj, moze byc wynikiem przeziebienia albo innego g...na. Spokojnie, zskoro zazyla escapelle, to nie moze byc w ciazy, przestancie oboje panikowac, nastepnym razem po prostu uzyjcie pewniejszego zabezpieczenia

To, że ma miesiączkę nie jest 100% -wym zabezpieczeniem przed ciążą. Zawsze się zabezpieczajcie! Te objawy o których piszesz nie znaczą, że jest w ciąży. Aczkolwiek może być, bo uprawialiście seks bez zabezpieczenia.