Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stomatolog to dbry zawod

Stomatolog to dobry zawod?

Polecane posty

jw

skad wiesz?

czemu retoryczne?

Ja studiuje filozofię. Ostatnio dziewczyna ze stomy dala mi kosza i tak sobie mysle czy to ze ona bedzie tym sotmatologiem to tak fajnie?

z pewnością tak jeżeli chodzi o kasę, ale też z pewnością nie, jeżeli chodzi o samą pracę. osobiście chyba bym się porzygała zaglądając do jakiejś śmierdzącej szczęki :) są ciekawsze zawody dobrze płatne

Gość niezbyt...
na pewno dobry, ale i dużo wymagający.

Gość dentysta sadystaII
Dobrze płatny na pewno. Ale spędzenie życia na zaglądaniu do cudzych ust, pełnych popsutych śmierdzących zębów - fuj!

Gość stomatolgo!!!!!!!!!
dobry

do wszystkiego można się przyzwyczaić, gadacie tak dlatego że nigdy w życiu nie dostalibyście się na takie studia

Gość stomatolgo!!!!!!!!!
dokladnie, zgadzam się z tym. utrzymac sie 5 lat na nich tez łatwo nie jest.

Gość stomatolgo!!!!!!!!!
bez spacji i kropek - pochwal sie jakie? Nawet nie wyobrazasz sobie jak czysta musi byc praca stomatologa.

Gość dentysta sadystaII
Wolałbym być ginekologiem i wiecznie w cipy zaglądać 🖐️

Gość stomatolgo!!!!!!!!!
jesli lubisz;)

Gość filomatka
jeszcze jak dobry :) a że trzeba w gębie grzebać ? a ginekolog ? a proktolog ? a nawet chirurg ? robota jak robota - ważne jest tylko dobrze sie ustawić - i forsa sama przyjdzi do drzwi . do mojego dentysty kolejki jak cholera m choć tylko prywatnie przyjmuje , a ceny ma jak za życie wieczne :) ale zawsze czyściutki , pachnący , mily - ach , czemu głupia nie poszłam na stomatologię ???:)

Gość germanotta czy Ty jestes
stomatologiem??? Ja jestem na tych studiach, gybys miala jeszcze raz wybierac to wybralabys stome po raz kolejny? Zarobki sa ok?

Gość bez spacji i kropek nl
po studiach chce pracowac w sklepie z dopalaczami :classic_cool:

Gość praca jest dosc beznadziejna
bo oprocz patrzenia w obrzydliwe geby i wycierania sliny takze bardzo obciaza kregoslup , tak czy inaczej pracuje sie w pochyleniu i to w 1 stronę. Poza tym wciaz sie lapie infekcje od chuchajacych pacjentow. Baby śa na ogol kiepskimi stomatologami, bo to glownie cos w rodzaju minimajsterkowania, dobrze miec wyczucie mechanizmu i umiec go naprawic , poza tym sila do rwania sie przydaje , mimo ze chwyt jest wazny, Specjalnego polotu do tego nie trzeba. Malo który stomatolog błyska intelektem. Mowie, bo mam w rodzinie 3 stomatologów ( ktorzy do tego wciaz nazrekaja na mało kasy - no, ale co dla kogo jest mało... ) Fakt, nie chcialabym tego robic.

Gość nie poszlabym do tak
wrednego stomatologa jak germanotta

Gość germanotta czy Ty jestes
farmacja:D gratulacje:P bo po tym teraz zbyt pracy nie ma. moja siostra ukonczyla farmacje w Poznaniu z bdb wynikami. i co ..? pracuje w aptece:/

no i ile zarabia? zresztą, wiadomo, że trzeba trochę popracować, by się dorobić, jak wszędzie w pl ale ja i tak wywalam za granicę. w każdym razie założyć sobie swoją aptekę np na nowym osiedlu co się dopiero buduje, nie ma konkurencji, puścić leki po niższych cenach by zachęcić klientów czesać taką kasę, że głowa mała na własnym biznesie :)

Gość micheeelkoo
bdb

Gość gość
a czemu nie? stomatolog to mega dobry zawod, zwlaszcza, ze teraz mozna zostac technikiem i pracowac w gabinetach. najlepiej sie szkolic na takich kierunkach na przyklad w studium medycznym www.dental.szczecin.pl

Gość gość
Niby dobry, ale też konkurencja coraz większa więc****acjentów mniej. Co chwila powstają nowe gabinety, wcześniej, jeszcze z 10 lat temu tak nie było

Gość gościk0123
To zależy czy ktoś zna się na swojej pracy. Nie wiem może się mylę, ale w mojej ocenie ludzie pracujący w Dentalux w Warszawie kompletnie nie znają się na swojej pracy. Korzystając z ich usług miałem nadzieję, że otrzymam pomoc na wysokim poziomie a było zupełnie inaczej. Słyszeliście o tej placówce?