Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyzkusja ogulna

powiedzcie mi czy warto zyc dalej?

Polecane posty

Gość dyzkusja ogulna

jestem stara, gruba, brzydka, dosc przyglupawa, samotna, mam depresje, nerwice, bulimie. nie wierze, ze kogos spotkam, ze bedzie lepiej. to moze lepiej od razu sie zabic, co uwazacie na ten temat?

Gość dyzkusja ogulna
nic nie uwazacie. czyli jednak powinnam to zakonczyc, skoro nawet tutaj nikt ze mna nie chce gadac :(

ja też czasem miałam doła, ale na pewno masz kilka zalet. Zabić się nie jest tak łatwo. Niektórzy zostają odratowani, ale mogą być niepełnosprawni. Chyba już lepiej być grubym i brzydkim. Są przecież diety i makijaż. :-)

Gość dyzkusja ogulna
kiedys bylam uzalezniona od narkotykow, od tego mam hipobulie

Czy warto? Wszystko i tak zmierza ku końcowi, dobrze żyć z samej ciekawości, a przy okazji dążyć do samodoskonalenia. Chciałabym Ci pomóc, naprawdę... Jednak obawiam się, że "przyjaciółka" Ci nie pomoże. Tu potrzebny jest (tak jak i w moim przypadku) psychoterapeuta i... miłość.

głowa do góry teraz takie czasy, że nawet ładni i bogaci mają depresję nacisk na idealność i takie tam bleble poczytaj sobie na forum o problemach innych albo wejdź na forum erotyczne Zobaczysz, że nawet pasztety mają coś fajnego do napisania, mają pasje i są pociągające.

Gość dyzkusja ogulna
kurczę, miłość, łatwo mówić :( myślisz, że bym nie chciała? 😭 :O wiem, że w mojej sytuacji mogłoby to zmienić niemalże wszystko, ale kurde, jak tu kochać jak nie ma kogo kto by chciał bym go pokochała? :(

Gość a ile masz lat, ze taka
staruszka?

Gość dyzkusja ogulna
27 :(

Gość jestem psychoterapeutą
najpierw odpowiedz sobie na pytanie czego wogole chcesz w zyciu? Tak na prawde kazdy ma prawo do samobójstwa ale jaką masz gwarancje ,że po drugiej stronie jest lepiej? Moze mądrzej będzie zacząc od tego co znane a nie od tajemnicy śmierci

Gość a ja 30+
i moje życie dopiero się zaczyna jak miałam 27 to byłam w okropnej stagnacji i po kolei zaczęłam zmieniać swoje życie teraz jest prawie super brak mi tylko jakiegoś misiaczka do wytargania kudłów na klacie ale znajdę na pewno

Gość jesli jestes tak gruba jak
stara i tak brzydka , jak gruba, to nie rozsmieszaj mnie, dziecko. Co to za wiek?

Gość dyzkusja ogulna
a ja 30+ czyli warto życ? czyli, że jest szansa, że się wyrwę z tego marazmu? :(

Gość dyzkusja ogulna
jesli jestes tak gruba jak a Ty taka mądra, ile masz lat?

Gość a ja 30+
nie wiem czy warto ale czy warto umierać? A jak połkniesz piguły i zaczną cie flaki palic, a ty sobie przypomnisz, że jednak cos fajnego w życiu robiłaś i chciałabyś wrócic do tego? To byłaby kaszana dopiero. Jak miałam 27 lat to: byłam w toksycznym związku miałam małopłatną pracę byłam po poronieniu 1. kupiłam mieszkanie, malutkie, ale własne 2. zaszłam w ciążę (chciałam mimo kiepskiego męża) 3. urodziłam (tym razem) 4. zaczęłam nową pracę 5.rzuciłam nową pracę 6. rzuciłam męża 7. spotkałam miłość życia 8. znalazłam jeszcze nowsza pracę 9. rzucił mnie mój ukochany w życiu jest różnie, tak po prostu jest, ale wierzę, że będzie dobrze przecież mam dopiero 31 lat

Gość a ja 30+
co tak zaniemówiliście?

Gość dyzkusja ogulna
ehh... u mnie zawsze porażka w każdym aspekcie życia :(

Z czysto technicznego punktu widzenia, to każde samobójstwo jest ryzykiem że tylko spieprzysz sobie zdrowie, a pamiętajmy że eutanazja jest niedozwolona. I co jak za późno zorientujesz się że jednak wolisz żyć?

Gość a ja 30+
znajdź sobie hobby trzeba mieć jakąś pasję w życiu, ja zaczęłam strzelać z wiatrówki przygarnęłam kota zarejestrowałam się na portalu dla singli

Gość w skrocie
chyba warto ;) :D

Gość dyzkusja ogulna
mam hipobulię :O

hipodupę każdy coś ma, weź się za siebie jak chcesz to napisz na maila, bo idę już spać. dobranoc

Gość rtyrteyrey
wiele osób żyje nadzieją i się łudzi, że będzie lepiej a nie będzie ale samobójstwo jest w obecnych czasach technicznie bardzo ciężko wykonalne

Gość dyzkusja ogulna
aksamitka, nie masz pojęcia z czym to się wiąże. jak ktoś tego nie przeżył, to nie jest w stanie pojąć, jakie to ciężkie. to tak, jakbyś upominała chorego na parkinsona, żeby przestał się nie ruszał

no dobra myślałam, że ściemniasz,ale faktycznie jest coś takiego, tylko, że to wcale nie jest takie straszne Pomyśl na co chciałabyś wymienić? Proponuję: hemoroidy, pryszcze, żółte zęby może inni mają pomysł? Poczytaj np to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4609529 Moim zdaniem wszystkie problemy są tylko w naszych głowach. Nawet, jeśli to są spore problemy, to nigdy nie jest tak beznadziejnie jak nam się wydaje.

01:12 [zgłoś do usunięcia] a ja 30+ znajdź sobie hobby trzeba mieć jakąś pasję w życiu, ja zaczęłam strzelać z wiatrówki przygarnęłam kota zarejestrowałam się na portalu dla singli } :D🖐️)) { zarejestrowałam się na portalu dla singli } Też to zrobiłem, dziś szkoda mi czasu, który tam straciłem.

myverin fakt, nie ma co robić sobie nadziei po tych portalach, ale masz lepszy pomysł? Siedziec i płakać to też strata czasu.