Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaleńkaZosieńka

W jakim gównie ja się znalzłam i jak z tego wybrnąć ?? :|

Polecane posty

Gość MaleńkaZosieńka

Przez pełne 8,5 roku ****on: - okłamał mnie kilknasacie razy w kwestii imprez (zawsze na wszelkie imprezy chcadzał z kumplami, beze mnie) - wiem o randkach z czterema panienkami - notorycznie bluzgał (przy mnie, znajomych, swoich rodzicach) -zarabiał dużo kasy i stać go było na markowe ciuchy, mi zarzucał (ja jeszcze studiuję), że ubieram się jak sprzątaczka ***ja: - ufałam i wybaczałam - zawsze miłość i związek były dla mnie świętością nianaruszalną przez kłamstwa, zdradę i knucie - czekałam na niego pachnąca i wypindrzona z obiadkiem z maslanymi oczami Przyszedl dzień gdy usiadłam na łóżku i zapytałam siebie czy chcę takiego faceta do końca życia, czy widzę nas razem jako rodziców, parę/małżeństwo... NIE, bo przestałam mu ufać i nie szanował mnie. Teraz on dzwoni, pisze i wyje z bólu, że odeszłam. Tęsknię bardzo za nim, mam coś w rodzaju wyrzutów sumienia, ale nie potrafię też stłumić w sobie żalu, że tak łątwo przychodzilo mu wbijać mi nóż w serce i dlatego tonę w wielkim gównie :| Ani w lewo, ani w prawo. Co dalej ?

Nieludzka jesteś! Nie wiesz że zdychające zwierze trzeba dobić? A ty tak zranionego porzucasz i pozwalasz mu się męczyć i skomleć. Wbij mu nuż w serce albo skręć kark niech się chłop nie męczy. ;) Tylko pamiętaj nie ratuj go !!!

Gość =centurion=
czyli jeśli was , kobiety, się traktuje jak śmiecia to i tak dalej chcecie z nami być? :)

Gość MaleńkaZosieńka
Tak, z nim straciłam dziewictwo dla zaintereseowanego. Jestem nienormalną kobietą, że jeszcze mi go żal,za to jakim był sukinsynem dla mnie. Zawiesiłam się kompletnie i nie wiem co począć, podziałały na mnie jego żale i czułe słówka, dlatego się rozkleiłam. aaaaaa napiję sie dzisiaj !

Gość MaleńkaZosieńka
=centurion= ... sama odeszłam i nie napisałam tu, żebym walczyłą o powrót, lecz o to żeby nie wrócić. Nie jest mi łatwo zrobić reset ze sporej czesci mojego życia, wybacz.

Gość =centurion=
no tak jesli się jest tylko "sprzątaczką" dla faceta to chyba nie trudno się o tym zapomina , co?

Gość Kim 30
Mnie nigdy nie byłoby stać na takie poświęcenie, jak Ty ... ale wiem, co czujesz ... Prawda centurion? ;)

Gość MaleńkaZosieńka
centurion... kochałam naiwnie, nie mam nic więcej na swoje usprawiedliwienie. Max... skąd wiem, że jest niezadowolony ? Pisze i wydzwania. A czy łże tego nie odgadnę.

Gość Kim 30
U mnie, to raczej on by sprzątał... bo to pedant... a ja bałaganiara .. :P

Gość =centurion=
U mnie, to raczej on by sprzątał... bo to pedant... a ja bałaganiara .. Kim30 kto ? ten z firmy sprzątajacej ?:P

Gość -Lenkaa-
Autorko - unikaj tego faceta, jest megatoksyczny. Na pewno Ci ciezko jak go kochasz i myslisz, ze doszlas do muru gdzie nie ma juz nic i ze bedziesz zawsze nieszczesliwa i sama. A to nieprawda. Zerwanie z nim jest nowym etapem, teraz badz bardziej ostrozna. Nie boj sie singlowania, u mnie to byl najfajniejszy czas w zyciu kiedy sobie wszystko poukladalam w glowie, zajelam sie soba, jako kims indywidualnym a nie dopelnieniem faceta. Odetchnij sobie, zajmij sie soba, rodzina, przyjaciolmi i ani sie obejrzysz bedziesz w szczesliwym zwiazku i bedziesz sie pukac w czolo po co tyle czasu z matolkiem spedzilas. Ja sobie nie moge darowac dwoch toksycznych zwiazkow i teraz wiem, gdzie lezy granica ktorej facet nie moze przekroczyc. Wiem tez, ze czasem trzeba zrezygnowac z milosci, ale to najczesciej wychodzi na dobre.

Gość Kim 30
Hehe.. no ten ... ;) Zawsze wszystko ślniące.. i idealnie ułożone .. jak to mnie drażniło... musiałam przewrócić, kopnąć lub cos ... silniejsze to było ode mnie... :P

Gość ghgjhgjg
TYLKO JUZ DO NIEGO NIE WRACAJ!! CHUJOZON JEDEN! ZASŁUGUJESZ NA LEPSZEGO FACETA NIŻ NA TAKIEGO SKURWIELA!!!!!

Gość =centurion=
Hehe.. no ten ... Zawsze wszystko ślniące.. i idealnie ułożone .. jak to mnie drażniło... musiałam przewrócić, kopnąć lub cos ... silniejsze to było ode mnie... polecam dowiedzenie się od autorki topiku namiarów na jej gościa - wtedy będziesz mogła go przewracać i kopać ...może Cis ię spodoba i to będzie "ten" i poprzewracacie się razem? :D autorko daj jej namiary - wykończy go albo schizami albo kopniakami ;)

Gość inny wymiar
chorych miłosci i pseudo miłosci nie brakuje. Co z tego że ty niewinna jak kretyn ma to gdzieś? Zamknij książkę i pisz nową, kolorową:) i koniecznie bez tego wszystkiego, co było z jego strony

Gość MaleńkaZosieńka
Dziękuję za słowa wsparcia, przekonują mnie i utwierdzaja w słuszności. Każdy dzień w zasadzie mija mi dobrze, trzymam się dobrze. Miewam po prsotu dni zwątpienia i czuję jakiś smutek, żal, nie wiem czy to naturalne po rozstaniu, czy też można od razu to w sobie zniszczyć. Czuję się jak w małej żałobie.

Gość Kim 30
=centurion= - raz mnie opieprzył, że wszędzie moje włosy widzi ... :D Co ja zrobię, że mam długie i ciemne? :P Już się zastanawiałam, czy przy wejściu nie będzie mi wręczał takiego stroju, jak na salę operacyjną (czepek, te butki z folii i kto wie co jeszcze?) :P

Gość MaleńkaZosieńka
Kim i Centurion - Hehe, namiary moge dać, jest bardzo przystojnym gościem, jednak: gdzie stoi tam zostawia swoje skarpety, talerze po obiedzie umialy sobie leżeć dwa dni obok łózka, a półki byly usłane kocykiem z kurzu :D Bierzesz ????

Gość inny wymiar
podziwiam...jesteś dzielna:) ja po 2 latach związku czułem, jakby umarła połowa mnie i jeszcze te koszmarne sny o niemożliwym.... zbierałem się 2 lata...Jesteś na lepszej drodze i chyba nawet nie potrzebujesz terapii psychologa:)

Gość =centurion=
autorko czyli bałaganiarz i brudas :D ochhh...prawie jak artysta...tylko czego? może "sztuk zakurzonych" :)

Gość Kim 30
MaleńkaZosieńka - ale dwoje takich samych? Możliwe, że nowe formy życia by powstały ... :O chyba ryzykowne... Wysoki chociaż?

Gość MaleńkaZosieńka
Inny wymiar... wspołczuję :(( Nie wiem, po prostu wmówiłam sobie, że mam być silna i koniec. Nie weim skąd czerpię tą siłę, chyba ogólnie z zycia, cieszą mnie już malutkie rzeczy i wciąż wierzę w ludzi. Bardzo mozcno boli mnie serce. Po prostu robię dobrą minę do zlej gdy na przekór wszytskiemu. A on wie, że mam wrażliwą duszę i sobie jeździ po tej duszy, znaczy chciałby znów, ale ZNÓW nie będzie.

Gość Kim 30
Bo ja mam ostatnio uraz do krasnali, no nie centurion? :P

Gość MaleńkaZosieńka
Kim 178 cm wzr. ma ony "on". Podejrzewam, że moglibyście wspólnie utonąc w bałaganie. Max... naprawdę jest mi przykro z powodu jego niezadowolenia, hmm cóż począć ?? Podarować mu jeszcze parę wspólnych nocy by wypadało, ale nie chce mi się :D

Gość =centurion=
Bo ja mam ostatnio uraz do krasnali, no nie centurion? nie tylko do krasnali - do mężczyzn też , ale to szczegół...:D