Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaleńkaZosieńka

W jakim gównie ja się znalzłam i jak z tego wybrnąć ?? :|

Polecane posty

Gość Kim 30
MaleńkaZosieńka - to za krasnalowaty... Krasnalem nazwałam takiego ponad 180 cm. Bo ja mam w butach tyle...

Gość yhyhyhyhy
autorko mieszkaliście razem?? Wyprowadziłaś się od niego??

Gość MaleńkaZosieńka
Kim30 - czyli odpada ten typ!! yhyhyhyhy... tak, jakiś czas mieszkaliśmy razem, ale potem ja wyjechalam na studia, on poszedł do pracy i potem pomieszkiwalismy razem w jego mieszkaniu służbowym. Zabrałam wszyściutko co miałam tam u niego. Wszelkie ślady zatarte.

Gość Kim 30
O jakich ty mężczyznach mówisz? Nie wokół mnie żadnego... oprócz Ciebie centurionie..

Gość =centurion=
MaleńkaZosieńka nie martw się autorko - w razie czego przyjdzie jakaś "trzecia' na zmianę i posprząta z którymś z nich...razem...:P

Gość Kim 30
Ale to nie będę ja ... ta od sprzątania... :P nie nadaję się ...

Gość ghgjhgjg
to pewnie jakiś bufon z przerośniętym ego na swoim punkcie który mysli że jest panem świata i wydaje mu się że może pomiatac ludźmi

Gość MaleńkaZosieńka
No troszkę mnie serce boli, że inna będzie tam lazić i się krzątać, ale sam na to zapracował, niech mu się wiedzie jak najlepiej :) Mam kochana rodzinkę, przyjaciół, dużo już sama osiągnęlam, coś jednak wygrałam w tym morzu cierpień :)

Gość =centurion=
O jakich ty mężczyznach mówisz? Nie wokół mnie żadnego... oprócz Ciebie centurionie.. wokół ? czy ja umiem latać? :)

Gość Kim 30
Szkoda, że nie potrafisz ... :)

Gość MaleńkaZosieńka
ghgjhgjg ... tak, był bufonowaty. Często miałam wrażenie, że nie potrafi się śmiać i cieszyło gdy ja się smialam w niebogłosy. Kompetnie dwie rózne osobowości z nas były.

Gość Kim 30
Dlaczego żaden nie chce latać już wokół mnie .. te dziady mądrzeją niestety... albo wygodni się robią .. :O :P

Gość =centurion=
Szkoda, że nie potrafisz ... szkoda że umiem coś gorszego...o wiele gorszego...:P

Gość Kim 30
Cio, cio? bo nie wiem, o czym mowa?...

Gość MaleńkaZosieńka
A wiecie jak on mi zdefioniowal miłość ? Coś w rodzaju: " Wiesz, dla mnie miłośc to znieśc wszystko dla tej drugiej osoby. To nie dać się uwieśc, wtedy, gdy podchodzi do Ciebie najlepsza panienka w klubie, na ktorą wszyscy mają ochotę, a ja wiem ,że Ty gdzies na mnie czekasz i nie mogłem .. " :D Dobre ??? Taka jest miłość ?

Gość =centurion=
Dlaczego żaden nie chce latać już wokół mnie .. te dziady mądrzeją niestety... albo wygodni się robią .. pytaj autorki jej facet nie zmądrzał na tyle , by odejść z honorem od kobiety - tylko teraz struga niewinnego...on wie jak latać...:)

Gość Kim 30
No nie, głupiego to nie szukam ... bez urazy .. :O

Gość =centurion=
No nie, głupiego to nie szukam ... bez urazy .. przynajmniej zawsze będzie chciał wrócić :)

Gość Kim 30
Ten od kwiatów niby chętnie wiele kilometrów przejedzie, aby mnie zobaczyć.. ale szkoda jego wysiłku... Wyglądac, wygląda.. ma swoją firmę... ale właśnie wydaje sie głupawy ... :O Odpada ...

Gość Kim 30
Ja takich nie lubię ... co zrobić.. nie widzę w takim męskości.. a to i seks prawie wyklucza .. :O

Gość Kim 30
Dzisiaj napisał do mnie "Loczku" ... brrr.... :O

Gość yhyhyhyhy
Autorko mam podoną sytuację tylko ja na razie układam to soie jak go zostawić gdzie sie wyprowadzić... boli mnie to że tak strasznie sie zmienił i że ktoś będzie w tym mmieszkaniu które miało być naszym domem tyle lat razem wszsytko na nic teraz kombinuję jak uciec bo już dłuzej nie wytrzymam.... Gratuluję Ci decyzji :)

Gość MaleńkaZosieńka
Kim... dużo mialaś związków w swoim życiu ?? centurion... masz kogoś ?

Gość Kim 30
MaleńkaZosieńka - trudno określić, bo zgłaszają sie tacy, co twierdzą, że z nimi byłam, choć ja nic nie wiem, na ten temat... więc trudno określić naprawdę ... ale chyba niewiele... :P Centurion jest wielokrotnie zajęty ... odsuń się Zosienko.. :P

Gość MaleńkaZosieńka
yhyhyhy.... hmm, ja się zebralam w sobie. Nie zdarzyło się nagle coś - po raz kolejny co mnie do tego zmotywowało, po prstu miarka się przebrała, nosiłam sie ztym kilka miesięcy i odeszlam. Od początku mam mieszane dni, satysfakcja z żalem, ale jest co raz lepiej. Niech juz pozostanie tylko satysfakcja ;) Tego życzę !!

Gość MaleńkaZosieńka
Oj Kim, źle mnie zrozumiałaś, ostatnie czego teraz potrzebuję to faceta :) Tak, z czystej ciekawości zapytałam :)

Gość Kim 30
MaleńkaZosieńka - ja żartuję... Centurion nie chce mi się oddać ... i tak ...:P

Gość inny wymiar
zosienka...wypadałoby mu uciac jajka i fletka...pomysl jak by smiesznie wygladał bez i ze szklana rurka:)

Gość Kim 30
Mimo, że jest w moim typie ... wrrrr... :P